|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#183 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ti imaš pravo bez ikakvog razloga vratiti u roku 14 dana. Doslovce, bez pitanja ti moraju vratiti lovu. Citiraj:
Citiraj:
Potraži na njihovim stranicama da li postoji nekakav obrazac, ako ne postoji, skini neki generički s neta i šalji. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
pa kaj sam ja napiso ![]() da je trebo doć tamo/poslat mobitel i obavijestit ih o tome, dec it, bez ikakvog spominjanja ičeg on je ipak prvo njih obavijestio da je mob pokvaren, jebiga, šta bi oni trebali nego uzet u popravak il štoveć
![]() |
#185 |
Premium
|
Ma ne, iz tvoje rečenice ja sam shvatio "jebiga sada, prekasno, sad ćeš morati servisirati..." što nije istina. Sorry ako sam krivo shvatio. EDIT: Koliko vidim, on još ima mobitel i nije ga nigdje ostavio/poslao na servis. To je dobro. Vrati im mobitel uz napomenu da želiš raskinuti ugovor i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
jer tehnički, kad ti ideš vraćat mob za koji si ustanovio da je pokaren, i NAPOMENEŠ da je pokvaren, oni neznam kak bi se trebali ponašat osim da idu prvo na popravak šemu, jer mogo si ga i ti, tehnički, pokvarit neznam možda sam u krivu, bilo bi odlično
![]() |
#189 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Meni je receno da cu sutra (danas) dobit mejl. Al ista je procedura bila na mall-u kad sam te neke sony slušalice narucio za 150kn. Samo sam pristao na storno + bon u vrijednosti 150kn Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Premium
|
Nismo došli do toga. Upravo stigao mejl. Isto napisano sta mi je receno na telefonu. Ljudska greška, bla bla. Mole na uvažavanje pogreške i raskid ugovora. Odgovorio sam da ne pristajem na raskid ugovora/kupovine Vjerovatno ce doc odg sa nekakvom ponudom popusta, neceg. Jedino na šta bi im pristao je neki drugi njima jeftiniji tv. Naravno ako nemaju obavezu isporucit ovaj. Sad meni nije jasno zašto oni "mole" ako imaju zakonska prava neisporucit uređaj Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: android-split. 05.11.2024. u 12:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Čim mole na raskid ugovora, u prednosti si.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Premium
|
A nemam pojma. Ja sam amater u ovom. Ima ode puno iskusnijih. Znam da sam jednom "popušija" jer sam bija pošten. Pratim ostale šta rade pa cu tako i ja. Znam da su svi na kraju dobili sta su platili samo su cekali. Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Posteni i dobri ne dobivaju laptope i telke za 100 eura, kolega morate ici djonom. Ako vas zovu samo galamite da ste nezadovoljni, a mailove prestanite pisati sa "postovani". Samo gnjev i sto manje tocki/zareza. Moras se spustiti skroz na dno dna da bi dobio
![]() |
![]() |
#195 |
Premium
|
Kakav je tvoj status? Jesu ga dostavili? 😁 Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Premium
|
Potpisujem ovo. Nažalost na fino najčešće ne ide... |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#199 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
potaknulo me na razmišljanje, jedno pitanje dečkovi, nemojte me odmah popljuvat, nisam ni na čijoj strani, samo pitanjce ja radim greške, vi radite greške, ispravim ju kad uočim, a ovi jadnici dok isprave nakači se 10 ljudi i kupi nešto zbog njihove greške, ponavljam ne osuđujem nikog, al eto stvarno mi je blesavo da neki random zaposlenik u nekom dućanu nema doslovno 5min da ispravi grešku jer je već sranje napravljeno i neznam kako to popeglat bez da se krv prolije doslovno ![]() ja doslovno kad neš unosim u komp, nek mi mob zazvoni ili netko nešto kaže na glas, moguće da mi ode nešto krivo i jebiga, popravim, ovi sirotani to nemaju ![]()
![]() |
#200 |
49%winner
|
Zato si ne mogu pomoci pa prcam. Jos se i suzdrzavam. Je, to je sjebano jer ti radis svoj posao da bi te sutra netko guzio zbog krivog slova, usprkos uvjetima poslovanja. I da odgovorim kolegi iznad, average Jozo koji po defaultu urla prije ce dobiti nego ti i ja koji navlacimo rukavice prije pisanja mailova. Pitaj me kako znam ![]() Tako da da, dosta sam pristran kada vidim to nadanje tudjoj nevolji i ciganjenje. Odjavljujem se dok sam jos pristojan i dobar.
![]() |
![]() |
#201 |
Premium
|
Pa tko zna koliko je to stajalo prije nego je netko primijetio? Valjda će sad ubuduće biti pažljiviji... Meni bi baš trebao novi televizor, pa ako netko dobije ovaj nudim 200 € da ga kupim! 👍😂 |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Mamutarka... samo to da imaš potrebu napisati da nisi na ničijoj strani i da ne osuđuješ nikoga dovoljno govori o tome koliko ekipa na ovom forumu zlorabi zakone koji su napisani da bi se zaštitilo potrošače. Još ovdje govorimo o Chipoteci uz koju je hrpa nas odrasla... Da ti objasnim što će biti dalje... ekipa će pisati prijave Ministarstvu, Chipoteka će zaključiti da je jeftinije lešinarima dati televizor nego platiti kaznu.
![]() |
#203 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Netko uvijek "plati" grešku. Konkretno ovdje imao sam priliku piknut ovaj TV ali nisam jer je evidentno greška i neki jadničak će najebat. A igralo je i ulogu što mi je Chipoteka na neku ruku dućan prema kojem gajim respekt. Jedino gdje sam se "ogrebao" je bio onaj TCL 65" za nekih 430€ u sancta Domenica, prije kojih godinu dana, kao snižen 40% je bio reklamiran....i tu su htjeli otkazat narudžbu ali smatram da je to bila dobra cijena, realna akcija i nisam pristao na otkaz. Igralo je ulogu što je to Sancta i konstantno podmeću te svoje vrtoglave kupone, sa kojim cijena ispadne realna cijena u stvari, pa sam zadovoljan bio što sam stvarno nešto dobio 40% off. Ali ovo, ovo je čisto lov u mutnome i profit na tuđoj nesreći. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ma ok bi mi bilo recimo da naručiš i oni zbog svoje greške isporuče ali ovaj folklor natezanja poslije mi je malo onako, neznam...neću vrijeđat nikog, dobri smo si ![]() zapravo mene zanima kako jedna sancta, jedan mall (koji su oboje cigani da se razumijemo) sa milijardu skupih artikala, može bit 100% točan, jer to ne rade roboti nego nekakav čovjek za plaću i onda možda i taj jadnik najebe jer je on oštetio firmu, ma kaos jebote ![]()
![]() |
#205 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Dobio i ja e-mail: Citiraj:
Odgovorio da nema problema i da vrate novce.
![]() |
![]() |
#206 |
Premium
|
Ti odmah uzeo 2! 😂 Ključno je ovo da li pristajete raskinuti ugovor? Po ovome su dužni isporučili Tv, po mome mišljenju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
|
![]() a kad u fizičkoj trgovini (pevec, elipso, lesnina,jysk...) vidiš cijenu koja po svim logikama nije ispravna već puuno manja i dođeš na blagajnu i blaggajnica ladno veli " a to je greška, proizvod košta ovoliko ... šta sad? po HR zakonu moraju ti naplatit iskazanu cijenu, ne vrijede izmotavanja, "pa vidite došlo je do greške, nismo maknuli krivu cijenu...bla bla srać srać..." zašto se kod web trgovine ne primjenjuje isto pravilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Zato što možeš biti čovjek i priznati da je netko pogriješio jer je očito pogreška i svima je to bilo jasno. Ili možeš inzistirati na zakonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Premium
|
Mogli su uz ispriku i vraćanje novaca, ponuditi barem neki poklon bon od par desetaka eura.... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|