|
![]() |
#76711 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76712 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76715 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ha gle premium vozilo premium telefon. ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76716 | |
Premium
|
Voziš Škodu. Imaš Iphone. Čučnjeve u teretani radiš sa boxom. kakav si ti monstrum ![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76718 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni Suzi ne pali AA ako sam kod zadnjeg gasenja recimo slusao radio i minimizirao AA. Mob se spoji, AA isto, pozivi rade na BT, sve ceka u pozadini, ali ga ne stavlja u foreground. I pali radio. Ja bi vise volio da se moze promjeniti layout AA, tako da mi recimo umjesto mapsa radi nesto drugo. Ili nista. I to sve automatski bez da cackam. Ovih nekoliko mjeseci sto koristim AA moram reci da je odlican sustav, ali bi volio da ima malo vise slobode customiziranja homescreena. Pogotovo da maknem one kratice za Home, Work itd gdje mi pokazuje ETA do zadnje lokacije koju sam trazio na gmapsu. Nepotrebno.
![]() |
![]() |
#76719 |
Premium
|
Da tako je i meni. To sam uključio da ako kod gašenja auta nije spojen neće se spojiti ni slijedeći put kad spojim mob. Ali recimo volio bih da mogu odabrati da kada se spoji da se pokrene samo Spotify. Zapravo mogu samo odabrati želim li layout samo sa G. mapsom ili layout sa G. Mapsom, Spotifyom i ne sjećam se što je treće. Recimo kad se vozim u baranju kod svojih ne treba mi navigacija. Al mi potroši dosta baterije tih 3 sata vožnje sa uključenim G. mpasom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76721 |
The mighty pirate
|
Kad smo kod tih CarPlay/AndroidAuto čudesa i punjenja. Sjednem u Golf 8, ima bežični AA/CP i ima bežično punjenje mobitela. Stavim napunjen mobitel na mjesto, upalim navigaciju i par sati kasnije na odredištu uzimam mobitel a ono na 25%. Stavili najslabiji i najjeftiniji wireless charger koji valjda uspije mobitel napuniti jedino ako se 2 dana voziš u komadu i stoji u standby, i to onda kao dodatnu opremu naplaćuju ko da je od zlata.
![]() |
#76723 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Golf mi je onak, baš, meh. Radije bi par godina starijeg a4 cabrio onda u tom slučaju ako mora bit vw/švabo, ili se smetni ako ti je budžet 10k (moja pretpostavka budući da gledaš 6icu), još 2000 eurića i uzmi a5 cabrio, imaš ih dosta na oglasima sa ispod 100.000km i tfsi+dsg ili multitronic.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough." - Mario Andretti Zadnje izmijenjeno od: jopis. 31.10.2024. u 23:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76725 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
A5 cabrio sam bas jucer slao zeni da vidi svidja li joj se, pa smo dosli do zakljucka da nece biti bas praktican za parkiranje po gradu. Golf je tu ipak u prednosti. A ti TFSI motori, zar nisu oni ono bili problematicni i pili puno ulja? Sto se tice budzeta, u kombinaciji sa automatskim mjenjacem je dosta tesko naci G6 Cabrio ispod 11-12k€ tako da je ta 10k€ granica vec odavno probijena. Isao bih cak i do 15k€ za nesto dobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76726 |
49%winner
|
Ma ne trosi AA nista ekstra, bas sam gledao kad sam bio na putu. Isao do Zg i nazad, mislio sam da cu ga morati puniti ali bilo je i previse baterije. A i te bezicne (da ne kazem beskorisne) 5W bezicne punjace koje ugradjuju to je smijeh. Zica je majka. Ali kad se naviknes na bezicni AA onda nema nazad ![]()
![]() |
![]() |
#76727 |
The mighty pirate
|
Mercedes voli avanture. Nakon Francuza po haubom, idu na Kineza https://autodrive.com.bd/posts/new-m...3lTDd8vNGP1LSA
![]() |
#76728 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() našto je merđan spao hergegvci se okreću u grobu EDIT - mislim da tu nije riječ o nekvalitetnim motorima renola (i sam ga imam) nego neke druge igre |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76729 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Profit je u pitanju. Razvoj motora traje i košta. Jeftinije je kupiti gotov motor od drugih. Mene više zabrinjava rečenica gdje kaže da će uvoziti motore iz Kine, a onda u DE stavljati katalizator na njega. Bojim se da će isti morati biti pozamašnih dimenzije i cijene jer Kinezima ekologija nije jača strana.
![]() |
#76730 | |
gadget freak
|
Citiraj:
![]() Što se motora tiče, 1.8tfsi sa +-120kW u audiju je sigurno daleko bolji pick nego 1.4 drekec u golfu. Al opet, nijedan nisu bez mana. A i u toj golf klasi/gabaritima, imaš jedino pametno još uz audia 1icu i 2ku cabrio. 2ka je ljepša 2x, ali za 15 se moraš jebeno potrudit naći jer su noviji auti, a 1ica ima i u M-u u rangu od 12-15k, tipa ovaj ili ovaj npr, ima ih.
![]() |
![]() |
#76731 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Geely?
![]() |
![]() |
#76732 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Nijedan: The Chinese BAIC Group currently holds 9.98 % of the company’s voting rights, making it Mercedes-Benz Group AG’s largest individual shareholder. Other major shareholders include the Chinese investor Li Shufu (since 2018) and the Kuwait Investment Authority (since 1974). Li Shufu holds an equity interest of 9.69% in Mercedes-Benz Group through Tenaciou3 Prospect Investment Limited. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76734 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76735 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Treba kupit jednog bmw e34 I6 ili V8 1992.-1995., jednog merc w124 250 ili 300d 1991.-1995., i jednog audi 80 b4 cabrio 2.6 v6 ili 2.8 v6 1992.-1995., i to je to, za života mir ![]()
![]() |
![]() |
#76736 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76737 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Jasno. Thanx
![]() |
![]() |
#76738 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
https://media.renaultgroup.com/renau...ology-company/ Sad će zajedno raditi motore a poslije… |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76740 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() izgleda da ljudima ipak nije bitna kvaliteta |
|
![]() |