|
![]() |
#31112 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Nefarious Film o demonskoj opsjednutosti ali bez idiotnih scena vrištanja, levitiranja, hrpe krvi, riganja itd... Tko voli solidne monologe i dobru priču, preporuka. Nema ni a od akcije ako to očekujete. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31113 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledao sam novi Alien i po komentarima(a i zbog proemtheusa i covenanta) sam ocekivao nekakvo smece….ali sam se jako ugodno iznenadio. Meni je film sjeo ko budali samar, napokon Alien koji lici na starije filmove, da da kopirali su naveliko i ima par nelogicnosti, ali bas sam uzivao. Cisto za info meni su super i 3ka i Ressurection koji su kolikosam skuzio omrazeni medu fanovima. Jedino bas lose su mi AvP filmovi, to sam gledao jednom i nikad vise. Ponovit cu prometeja i covenanta da se prisjetim. Nego vidim da se sprema i neka Alienserija…slijedi klasicno dizni silovanje, pa dok kompletno ne uniste fransizu. ![]() Wolfs mi je bas fora film, a isto tako i The Wild Robot. Mentalno se pripremam za novog Jokera, ali sumnjam da cu ga gledati… |
![]() |
![]() |
![]() |
#31114 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31116 | |
matori
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Filmčinaipo u odnosu na sve ostalo iz ove godine! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31117 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#31118 |
The mighty pirate
|
A nije baš sve tako crno… Ima dosta toga što je prošlo ispod radara, a publika je dobro ocijenila. https://www.imdb.com/search/title/?t...-01,2024-12-31
![]() |
#31119 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Imaš za preporučiti neki konkretan edit? Što se tiče volje sinovljeve, na momenat sam mislio da je ovo Liam u gostujućoj ulozi ![]() https://youtu.be/m1E58VxmDgE?si=uuw9I16Y47Gd--xD&t=33
Zadnje izmijenjeno od: mkey. 01.11.2024. u 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31120 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Nemam, nisam to gled. sam znam da postoje, prvo je to bila kao zajebancija, no netko u takve stvari uloži profi trud. Meni je i originalan film drag, iako nesavršen, no ima jako puno dobrih detalja, onak romantičarski početak svemirske sage, a i vežem ga za mnoge igre te tematike. 2. i 3. epizoda, neznam, tu mi je sve baš prepuno cgia, a i ta instant klonovi priča mi nije 100% sjela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31121 |
The mighty pirate
|
Wicked little letters https://m.imdb.com/title/tt20234774/ 8.5/10 Lagano, zabavno i komično. Olivia Colman briljira u svemu u čemu se pojavi.
![]() |
#31124 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31127 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Apeliram na sve koji nisu pogledali Joker Drugi Dio zbog kojekakvih negativnih kritika, odbacite predrasude i usudite se probati. Također ovaj novi film o ranim danima prošlog i budućeg amerikanskog precednika je vrijedan gledanja, pogledajte dok ga nije zabranio predsjedničkim dekretom. Zadnje izmijenjeno od: kopija. 03.11.2024. u 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31129 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
To bi bilo dosadno, osim u slučaju da DJT ponovno ospori rezultat izbora. A to će sigurno napraviti jer ga je guru (iz filma) naučio da nikad nesmije priznati poraz. Tak da uz malo sreće budemo imali američki građanski rat part deux ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31130 |
Premium
|
Ma u najgorem slučaju bude to samo masovni posturing. BTW, jučer sam opet pogledao The International, baš odličan film. Ocjena od 6.5 je apsurdno imbecilna. Ja bih mu dao barem 7.9. https://www.imdb.com/title/tt0963178/
![]() |
#31131 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Meni isto bio odličan filma, vizualno super, scena pucnjave u muzeju je epska. Samo još jedan dokaz da IMDB ocjena niđta ne znači. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31133 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako želiš odličnu pucnjavu, čini mi se da sam vidio reklamu za Heat koji bi se ovaj mjesec trebao prikazati na RTL/Novoj TV. E to je pucnjava. Da ne spominjemo kombinaciju legendi Pacino-De Niro.
![]() |
#31134 |
Premium
|
Kritični cuger popravlja Alien Kretenulus https://www.youtube.com/watch?v=3LHuNqcURmQ
![]() |
#31135 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Pogledao sam jucer i tog Jokera. A onako, nije toliko los koliko se komentiralo. Cak i te "muzicke numere" imaju smisla kao dio njegove psihe i halucinacija. Film je predug, naporan, spor i mucan. Joaquin Phoenix je odlicno odglumio. Jel' on to stvarno toliko smrsavio za ulogu ili je neki CGI? Ako je toliko smrsavio, to definitivno nije zdravo. Al' bi mogao podijeliti kako je to uspio sa onima koji zele smrsaviti ![]() Lady Gaga je isto sasvim solidno oglumila. Iako je ona meni bas nikakva (da ne kazem ruzna) i uopce nije sexy za jednu Harley Quinn. A ni glas, barem u filmu, nije bas nesto. Nije mi uopce nejasno zbog cega je toliko popularna. Kraj mi isto nije bas jasan i kako se uklapa u Batman universe.
![]() |
#31137 |
Pink Floyd fan
|
To me podsjetilo na jednu epizodu Alan Forda kad je lik na početku dobio preporuku da napravi, ne sjećam se koliko, sklekova i provlačio se kroz cijelu epizodu da bi na kraju bio kostur ![]() Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk
![]() |
#31138 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#31139 |
Pink Floyd fan
|
Prvi je bio dobar i mogao se nekako uklopiti. Drugi, možda ako sam dobro skužio sam kraj i zvuk iz pozadine. Anyway, https://screenrant.com/alien-ridley-...after-romulus/ Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk
![]() |
#31140 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislim da si dobro skužio... Da su samo pjesme tj. žanr bili bilo što drugo, neki poznati pop film bi bio duplo bolji. Šteta jer imali su dobru ideju, dobru izvedbu ali neke greške u koracima. Dobri mjuzikli koriste mass market popularne pjesme. Režija, gluma, priča...sve super. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|