|
![]() |
#76681 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#76686 |
Bazinga
|
![]() |
#76687 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#76688 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ja mislim da Siniša ima zagorku za ženu i to je izvor svih problema ![]() evo čitam prognozu za polarni vrtlog: U sljedeća tri mjeseca očekuje se s velikom vjerojatnošću da će srednja sezonska temperatura biti uglavnom viša od prosječne. Pritom je umjerena vjerojatnost za ukupnu sezonsku količinu oborine oko prosječne. Iako se očekuje uglavnom toplije vrijeme od prosjeka, to ne znači da neće biti razdoblja s temperaturom nižom od prosječne. Isto vrijedi i za oborinu. Unatoč očekivanoj prosječnoj količini oborine, ne znači da neće biti razdoblja s manjkom ili viškom oborine.
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 31.10.2024. u 11:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76690 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Sto se tice tih minija, nekako imam feeling da ste malo omasili ceo fudbal. Mini, miata i takvi "fun" auti su inace za staviti vikender u auto i otici sa skvo/ljubavnicom na vikend a ne prijevoz fotelja, ormara, crijepova, goblena duska lokina i onda kasnije prepricavati u birtiji sto je stalo...just saying ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76691 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovakvu prognozu bi svatko znao napisati. 'Bit će toplo. a ponekad i neće'. Podsjeća me Grunfa.
![]() |
#76692 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Cura i ja dovezli ormare iz Ikee do Samobora. 5 komada, visina pakiranja 2,25m. Ja Clio IV ona Peugeot 208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76693 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76695 | |||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#76696 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#76697 | |
Premium
|
Nema trika, kutije su bile u autu, spuštena zadnja klupa, suvozačevo sjedalo spušteno prema natrag koliko ide, skinut naslon za glavu i to je to ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76698 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mi trenutno trazimo neki Cabrio za kupiti, pa smo izmedju ostalog gledali i te Minije. Ne mogu vjerovati koliko je to jeftino i nekvalitetno napravljeno. Armature unutra i opcenito cijeli interijer me podsjeca vise na nekog Golfa trojku nego na auto iz BMW koncerna. Nismo na kraju htjeli ni probnu voznju obaviti jer je sami pogled na interijer bio automatski turnoff. Na kraju izgleda da Golf 6 Cabrio nema nekog konkurenta za ono sto nama treba. Jedini mi je problem sto automatike nalazim samo kao one zloglasne "suhe" 7 brzince u kombinaciji sa ne bas popularnim 1,4TSI 118kw motorima, ali ako ubodem nesto odrzavano sa niskom kilometrazom, ni to ne bi trebao biti problem. Uostalom, 1 dan na kanalu i promijenim taj lanac, rjesim mozebitni problem sa DSG-om ako se pojavi i to je to. Barem cu imati sta za sarafiti jer F11 se kategoricki odbija pokvariti ![]() I prije nego mi netko napise da i GTI dolazi sa automatskim mjenjacem, samo da navedem da ne dolazi u obzir. Auto ce prvenstveno voziti moja kcerka koja je dobila vozacku tek ove godine i nikako ne zelim da vozi sportski auto sa 200+ konja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76699 |
Premium
|
Bolje da joj kupiš neki polovni šrot dok se ne nauči voziti, kojeg ti neće biti žao ako ga ulubi ili ogrebe. A cabrio neka si sama kupi kada zaradi lovu za njega.
![]() |
#76700 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Vozi E Ficeka vec cijelu godinu i dokazala je da zna voziti i da vozi odgovorno. Nemam problem da joj dam da vozi polovni Golf Cabrio. Nije da se radi o autu od 50k€, pa da ce me biti strah da ga ne ogrebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76701 |
Bazinga
|
![]() |
#76702 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Kad voziš Minija shvatiš da ti treba grudnjak ![]() ![]() A bubrežni kamenac nema šanse da ne krene van ako ga imaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76704 |
Premium
|
Kakvi su ovi kineski SUV-ovi po pitanju komfora vožnje, ono tišina u vožnji, tvrdoća ovjesa,...? Vidim da manje-više svi furaju sličnu motorizaciju (1,5l/4c/cca. 180KS) i 7 stupanjski automatik mjenjač. Opreme k'o u priči, osim navigacije koju nijedan nema što i baš nije jasno.
![]() |
#76706 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#76707 |
Premium
|
Zna li netko može li se na Android Auto podesiti da se ne google karte ne pokreću automatski prilikom spajanja mobitela na multimediju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#76709 |
Premium
|
Da, to je za spajanje Android Auta. Ali kad mi se spoji Android Auto, onda mi automatski pokaže Google maps. onda mi bezveze troši bateriju kad se vozim negdje gdje mi ne treba navigacija, a ja bi recimo samo Spotify :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|