|
![]() |
#13681 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Je li ikako moguće u potpunosti onemogućiti opciju čavrljanje koja se nalazi u postavkama SMS poruka? Par puta mi se znala vraćati nakon ažuriranja sustava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13682 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stiže S24 FE. Startna cijena 750 € https://www.bajtbox.com/samsung-gala...specifikacije/
![]() |
#13683 | |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13684 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
I opet exynos. A dobro ipak je 100ak eura razlika. Nije baš malo. A i past će mu cijena. Iako običnoj 23ci baš i nije nešto puno pala. Baš jučer kupio kćeri S21 FE i sasvim dobar mob za 340 eura (nov iz dućana, snapdragon jasno). S23 FE je promašaj. Nove motorole su odlične ali kamera kaska za samsungom, pogotovo video. Nema nekog velikog izbora sad na androidu. Žaomi je postao preskup a ostale stare iritantne mane sa usranim softverom i nekim nevjerojatnim uštedama na dijelovima hardvera. Honor slično a Huawei osim još veće cijene još i jebe s guglom. PS: I dalje 25W punjenje kod zamzunga. To će oni gurati i kad će klonovi hodati zemljom.....ko i ono govno od exynosa...Dođe mi da ajfon kupim ali opet ne mogu bit u društvu ekipe koja nije znala gpu promijenit na kompu. Zadnje izmijenjeno od: delavi. 28.09.2024. u 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13685 |
Registered User
|
Da... S21FE je jako dobar sa ovim zadnjim softwareom ...mana mu je baterija koja se vrti oko 4-5h SOT ..ali ne možeš imati sve.. kamera mu je odlična, brz, lagan...👍 S23FE je cigla ...sa groznim debelim rubovima oko ekrana.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13686 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13687 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13689 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
Sa svakom novom verzijom Androida tasker postaje sve ograničeniji. Više ne može ni Bluetooth upaliti sam. Samsungove rutine još uvijek mogu kao i puno drugih stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13690 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Samsung routines je razina iznad bilo čega drugog što sam isprobao na drugim mobitelima. Od jednostavnosti pa da pouzdanosti. Jedna od onih stvari koja izdvaja Samsung od ostalih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13692 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Rutina za vožnju mi uključuje Spotify ili Tidal i pokreće glazbu automatski kad se mobitel spoji na Bluetooth u autu. Rutina za spavanje se uključuje automatski u određenom vremenu i ako mobitel nije na punjaču pa pogasi sve živo za uštedu baterije. Zgodno kad zaboravim staviti mobitel na punjač preko noći... I tako... Probao sam još par stvari ali ovo gore je ono što najčešće koristim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13693 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
* Automaski mi prebacuje na 10min trajanje pozadinskog osvjetljenja + isključuje Eye comfort shield kad sam u uređavanju slike, galeriji ili pisanju notesa, isto isključuje nakon izlaza * nakon 22h pa do 06h prebacuje na standard charging * ovisi na kojoj sam baušteli, pa si postavim ton on ili off * obavještava me navečer da si pokupim microsoft rewards pointse ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13694 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
* Ako je na punjaču nakon 22h - 5:45h, uključi čuvanje baterije (puni do 80%) i dozvoli samo standard punjenje (ne brzo). Namjerno je do 5:45h, tada se isključi i kreni puniti do 100%, tako da kada se budim oko 6:15 je pun. * Ako je mobitel spojen na auto i upaljeni su Google maps, automatski upali lokaciju (isključena mi je stalno) * Isključi BT 5 minuta nakon što se mobitel odspoji s auta * Isključi zaštitu telefona (otisak prsta) kada je spojen na auto ili kućni wifi |
![]() |
![]() |
![]() |
#13695 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ako je uključena kamera da utiša sistemske zvukove (da se ne čuje kad slikajem) Mute opcija: Isključi sve zvukove i prebaci boje na crno bijelo (tako da ne zaboravim uključiti tonove ![]() Što se tiče isključivanja lokacije BT.WiFi ...to držim stalno upaljeno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13698 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13700 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13701 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Kod mene dva AP-a (jos par u planu) i dva ISP-a, zero problemo. Da se to sloziti za manje od pola cijene prosjecnog samsung flagshipa, a trajat ce ti godinama koje slijede 💪
![]() |
![]() |
#13702 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Za S24 Ultra bežićni punjač okomiti - preporuku tražim
Pozdrav, ima li tko preporuku za pouzdani okomiti bežićni punjač za s24U? Imam dva komada koji nisu od baš nepoznatih proizvođača i dobro su služili za manje mobove (npr fold 4) ali sad se već 2 mjeseca mučim s njima da namjestim mob u pravi položaj jer mm lijevo ili desno i nema punjenja. Našao sam npr ovo ali isto neznam dali bi bilo problema obzirom na veličinu moba: https://www.ronis.hr/xiaomi-mdy-12-e...52455/product/ . ![]()
![]() |
#13703 |
49%winner
|
Takvi su zeznuti. Imao sam isti problem sa Note 9 pa sam na kraju uzeo samsungov punjac i bok. Nema greske, punio je Note 9 i SGS 7 na vertikalnom standu. https://www.samsung.com/levant/mobil...p-n6100tbegww/ Jesi gledao ima li sta vertikalno od samsunga, nesto novije (ovaj sa linka je dosta star model)?
![]() |
![]() |
#13704 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13705 |
49%winner
|
Da, oznacavanje modela im je zapelo na nekim starim modelima valjda iz vremena kada je punjac izasao na trziste i vise ga nisu updejtali. Ja bih gledao snagu punjenja (15W) i da dolazi s adapterom, pogotovo ako ides na neki duo bezicni punjac jer tada dobivas malo jaci adapter. Ovaj mi izgleda kao ok model, vidim po netu da ga ekipa normalno koristi sa 24 serijom. https://www.samsung.com/levant/mobil...p-n5200tbegww/
![]() |
![]() |
#13706 |
Premium
|
Opet su se pojavile glasine da će cijela S25 serija imati SD čipset. https://x.com/UniverseIce/status/1848906894959907222
![]() |
#13707 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2014
|
Pozdrav! Jel može netko preporučiti kaljeno staklo za galaxy s24, ali da radi fingerprint sensor? Hvala! Sent from my SM-S9210 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#13708 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
I just found this on AliExpress: HRK31.68 | Premium Tempered Glass For Samsung Galaxy S24 Ultra S24+Plus S24Ultra Easy Installation Glass Privacy Dust Free Screen Protector https://a.aliexpress.com/_EI2tdrb Sve radi kako treba. Dolazi s aplikatorom tako da je postavljanje 5s, sve savršeno ispadne, preporuka. Imao sam od iste "firme" i privacy verziju. Tu je dosta zezao FP i na kraju me previse zivcirala cijela stvar. Imam polarizirane naocale i onda u kombinaciji s ovim, ne vidis nis na mobu 😑 Ako nekog zeza zastita na ekranu, ja sam 2 put dodao neke prste pa se stvar dosta poboljsala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13709 |
Premium
|
Pojavili se testovi S25 sa Exy-jem. Opet ćemo plaćati više za lošije performanse. https://www.sammobile.com/news/galax...ope-geekbench/
![]() |
#13710 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Očekivano |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|