|
![]() |
#811 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#812 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
baterija je BL-5C 1020mAh
![]() |
#813 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Sve te baterije na Aliju su blijeda kopija originalne. Čak i na Mall.hr prodaju "originalnu" koja nema ni 30% kapaciteta originalne. Treba kupiti nešt ovakvo ili ovakvo, provjereni proizvođači zamjenskih baterija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
iVar
|
Staviti cu post veceras za kupovinu ili ako netko kojim slucajem ima takvu bateriju sastrane. Nebi narucivao iz kine,dugo treba a mali se boji cace nije ni rekao da mob neradi vise. ako nebude nista,valda netko bude imao neki slican jeftinjak od moba da moze posluzit.
![]() |
#817 |
iVar
|
Mob je njegov..sam akumlator ocito nije...samsung baterija koliko oces od nokije ni traga
![]() |
#818 |
DIY DILETANT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#819 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Na Aliji ima svega, nisu me jednom opekli, ali moze se naci dobrih baterija kao i losih. Za sat sam nasao odlicne. ___________ Uredjivanje: ___________ nasao sam slike. Prva siva, smece porozno, izasla iz utora baterije koliko se napuhala. Dvije s plavom crte nove, kupljene na Tresnjevci, super stanje. ![]() ![]() ![]() ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
DIY DILETANT
|
Citiraj:
Hvala! Btw: HMD-ova licenca za korištenje brand name Nokia ističe krajem godine, tako da je Nokia konačno RIP. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
@Kopija, ime za sada, ali ne i ljudi. Legendardna firma Psion, tvorci prvog PDA (mehanicka tastatura) su tvorci Symbiana. Nekolicina je presla u danasnji Psion, koji se zove Planet Computers . A ja konacno dobio pravog nasljednika komunikatora, isto s mehanickom tastaturom ![]() Vec sam bio otvorio jednu temu, ali nema svrhe, kad na forumu ne postoji ista osim BorGoogle/Apple poklonika. Srecom Planet i Linux zajednice imaju odlicnih dediciranih forum tema za spomenute modele. .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Imaš https://nokiamob.net/ site koji naši pišu već godinama samo o nokiji |
![]() |
![]() |
![]() |
|