|
![]() |
#91 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Move s Gmail IMAP-a radi normalno. Filter radi normalno
![]() |
#93 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Jos samo kad bi radio mailwasher (imam zadnju verziju) bilo bi super ali treba neka peripetija oko generiranja paskeyeva ili slicno u gmailu, nisam ni pokusao kad sam vido proceduru ![]()
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
e pa to ti je to generiranje o kojem gore govorim / lista passeva. afaik to su makli i nemos vise napravit. prcaju korisnike. zato sam odustao od mailwashera. al ok, naviknuo sam se sad na thunder i odlican mi je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Freelancer
|
Meni thunderbird uopce ne prikaze junk/spam tagirane mailove, dok recimo na mobitelu u mail aplikaciji ih vidim (ne gmail nego samsung mail) pa mi redovito wetransfer ode u junk i nevidim ga na kompu, kao da nikad nije ni stigo pa onda odem na mobitel i prebacim ga u inbox i onda se pojavi na kompu... Onak, svakakvih gluposti gdje u jednom trenu odustanes od trazenja razloga ZASTO ![]()
RS1 - MB: WS X299 Asus Sage, CPU: i7 9800X, RAM:128GB, GPUs: 3*RTX 3090 24GB RS2 - MB:Asus X99-E WS, CPU: i7 6850K, RAM:128GB, GPUs: 2*RTX 4090 24GB Zadnje izmijenjeno od: Lewis. 05.10.2024. u 10:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Freelancer
|
Ne koristim gmail kao primarni, to mi neradi u TBu na "ime@adresa.hr"
![]() |
#100 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
I ja imam problem da mi unazad 2 tj. ne funkcionira više thunderbird (kog imam na xpu) s hotmailom, makar sam namjestio tu novu metodu autentifikacije prema uputama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
|
novi problem sa tb. znaci zadnje vrijeme mi se sve cesce desava da mi iz nekog razloga ne radi c/p u/iz tb ![]() ne kuzim u cem je stos. nekad nece uopce, nekad nece samo preko shortcut-a na tastaturi. jel imao ko od vas takav problem. postaje doslovce iritantno skroz kad moras radit i brzo nesto c/p, a ovaj te ovako da ne kazem sta bez ikakvog razloga ![]() samo nemojte rec reinstall tb molim vas jer podesavat sve ove silne acc, opcije itd,... prije cu se vratit na outlook ja mislim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
|
a gad demit, opet mjenjat client ![]() jel izgledom i opcijama identican? stime da sam ja jos na tb v115.5.2. nemam pojma dal su uvalili neke promjene u izgledu. tu v koristim vec preko godinu dana i do nedavno radilo sve bez greske. thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Nemoj odmah mijenjati sve iznova, ako se prije toga možeš nadograditi na zadnju verziju Thunderbirda, tj. 128.7 ESR, pa ako i nakon toga imaš zajebancije, lako složiš Betterbird. Imaš i integrirani Export/Import alat, tak da ne moraš uvijek sve Thunderbird postakve, mailove i profile, podešavati iznova.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Betterbird je isti izgledom i profile je kompatibilan tb-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Betterbird JE Thunderbird s nekim dodatnim ispravcima. Radi ga programer koji je radio na Thunderbirdu, ali se posvađao sa većinom ekipe pa su ga izbacili. Ne znam točno oko čega su se pokačili, ali je dobio trajni ban na sve Mozilla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Premium
|
poz. dali postoji nacin da se koristeci filter (niakvi add-onovi) izbrise dupli identican e-mail? naime wordpress mi preko fluent forms salje dupli email notification i da me ubijes ja ne uspjevam skuzit zasto to radi. drugi form, kreiran pred par mjeseci sasvim normalno salje samo jedan email notifikacije. thx edit: ovo mi je totalno nerazumljivo sto po netu svugdje pise: "Method 3. How to Remove Duplicate Emails in Thunderbird Using Filter Option? Filters in Thunderbird can help automate the process of identifying and removing duplicate emails in Thunderbird based on specific criteria. This method required setting up filters to catch duplicates by sender, subject, date which can be deleted or moved to a separate folder for review. Here, how to configure it: Launch Mozilla Thunderbird and open an email account as you wish to remove duplicate emails. Go to the Tools menu and search message filters from the dropdown list. In the message filter windows, click on New to create a new folder. Name your filters e.g., Duplicate Email Remover. In filter conditions, set the criteria for duplicate emails as per subject, sender and date as per required. You can also select all to target emails with the same subject, sender at the same time. Once the conditions are configured, choose an action for Thunderbird to take when it finds emails matching your criteria. You can move to a folder and delete the messages."
![]() |
#111 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ovo je zapravo koristan i čak bi rekel must-have addon za Thunderbird - nativne Windows notifikacije: https://github.com/valinet/ThunderbirdToasts
![]() |
|
|