|
![]() |
#45422 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45423 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#45424 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45425 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Al stavljati road gume na bajk od 15-16kg koji je namjenjen za blagi xc mi nema baš smisla, uz toleranciju do max 20mm razlike u odnosu na tvorničku vilicu koja je 100mm. I sad vilica od 120-130mm na XC bajku sa road gumama... nema smisla, al svakom njegovo... ovo je recimo dobar deal za takvu vrstu bajka koja zapravo zanima kolegu. Ak mu paše S ili XL. ![]() https://www.rosebikes.com/rose-boner...=Avocado+Green |
![]() |
![]() |
![]() |
#45426 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() https://photos.app.goo.gl/JXatodg7aA6xE9o27 https://photos.app.goo.gl/Gc1xVdT5f9xN67cN9 Jedino mi bilo žao što nisam dva seta kotača imao pa da ih mijenjam kako mi se sprdne. Uvijek je kompaktnije imati 1 bajk i 2 seta kotača, pogotovo ako ti geometrija na tom bajku paše, nego imati 2 bajka za dvije različite namjene. Meni to itekako ima smisla. ![]()
![]() |
![]() |
#45427 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
U pitanju je vilica ta taj bajk ili novu kahunu ? 😁 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45428 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa zašto ne? Mislim, osim što mu nije potrebno apsolutno više od 100mm vilica, sve drugo je samo preferencija. Kao što vidiš moje fotke, to je NORCO Bigfoot, on je u originalu dolazio sa 70 ili 80mm vilicom, a na njemu je većinu vremena bio ovaj DropOff od 130mm hoda i bajk je vožen tamo gdje nikada nije bilo namjenjeno da ga se vozi i nikakvih problema nikada. Tako da ja u potpunosti podržavam svakoga tko hoće da stavi veću vilju na bajk ![]() Pa ipak smo mi imali i ovakve uratke u povijesti bicikliranja ![]() U novijoj povijesti i ovo ![]()
![]() |
#45429 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Jedno je dh bajk kojem je geometrija u potpunosti prilagođena za spuštanje i XC bajk koji je napravljen da dobro ide uzbrdo, po ravnom i nizbrdo. Stavljanjem vilice s puno više hoda mijenjaš balans bajka, kuteve headtubea i sic štange, dizeš stack itd, gubiš grip naprijed. A bajk za rampage je baš usporediv s onim kaj mi vozimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45433 |
PRO
|
Ma jel ovo rade biciklističku stazu na nasipu ili samo popravljaju stazu? Da, čini se da rade biciklističku stazu.
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 30.10.2024. u 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45434 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Napravljen je već dio od Arene do rotora. Ono šta me smeta kad idem tamo je da se koristi kao sve, samo ne kao biciklistička staza, jer eto, kod nas nema pravila, bez obzira što uredno stoji znak da je u pitanju staza za bicikle. Ali ni po ostatku grada nije ništa bolja situacija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45435 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
dok se ne krene jašit po ekipi koja zlorabi stazu za bicikle za neke svoje hireve neće biti reda |
![]() |
![]() |
![]() |
#45436 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() ![]()
![]() |
#45437 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Prosli petak nesto se cudnovato culo iz smjera prednje gume, stanem a ono ne jedan, nego dva trna. Iscupam, i naravno krene sushchanje. Ali! Nakon prvog busenje prije par mjeseci sam stavio self healing tube. Rupice se zacepile i jos uvijek vozim bez zamjene zracnice. Jedino sam dopumpao zraka i to kad sam dosao doma ![]() https://www.rei.com/product/732121/s...be-700-x-28-35
![]() |
#45438 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() To funkcionira u pristojnim državama kao Austrija, Svicarska, Njemačka itd ne balkan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45439 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Dotka se i dalje vozi ![]() Nejdem više po XC stazi neg produžim samo gore ravno pored fakultetskoga dobra i za dole nejdem na autoput nego odem lijevo na križanju staze iako pjesma kaže drugačije ![]() Nakon par vožnji sam postao opušten i ide lijepo. Da bi bilo lakše na nekom XC/Fulki bi bilo al namjerno nije kupljen takav bicikl. Doma - Dotka - Doma mi je 1h i 15min za 17km Skupit još malo kondcije u nogama i onda otići na Leustek jedan vikend vidjet kak će to proći ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45440 |
PRO
|
e žao mi je, ali MORAŠ minjati taj blatobran. Tako lipa bicikla i onda to nakaradno đubre staviš na nju. Ajd ga samo baci i nabavi neki lipi blatobran. Pliiiiiiiz!!!! ![]()
![]() |
#45441 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45442 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45444 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo da obavijestim, stavio sam Pike na Konu ![]() Bajk se preporodio, vilica je mrak. 2Deva - ovaj rose izgleda odlicno. 2Nik - odlicne slike, ovaj zadnji video, gdje se udje na stazu do onih klupica? Ja sam tamo vozio od onog gore makadama dosta prije izvora se skretalo desno, ali je staza jako zarasla jedva sam izgurao bic zadnji puta. Ovo uz potok izgleda relativno ok. Piljenje drva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45446 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() U 7 ujutro jedva da i naletim na nekoga u Maksimiru, a kamoli na Dotki. Tu i tamo se nađe neki šetać sa psom ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 09.11.2024. u 15:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45447 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#45448 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Uopce ne mogu iz opisa skuziti na sto mislis, daj mi screeshotaj iz videa pa cu ti objasniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45449 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
https://maps.app.goo.gl/LhcpfrgTEyDaxRbdA |
|
![]() |
![]() |