Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP > A1
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.10.2024., 15:32   #2581
robimarko-bug
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2013
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
A trenutni korisnici uvijek dobe slabu ili nikakvu promociju. Ovo za 12 mjeseci po 0,10 eur je za nove korisnike samo. Ja baš početkom prošlog mjeseca potpisao novu uslugu, loš tajming

Kak je to moguće? Koliko sad plaćaš, što ti nude? Ili nije riječ o istoj usluzi (brzini).
Sada me košta 46,25 EUR gigabit net, TV i telefon.

A nude mi ovaj Giga net (Tj 2gbita), TV i telefon za 57 EUR i to je sa 1,33+3 EUR popusta.
Čak i s mega netom ispadne skuplje nego sada.
robimarko-bug je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2024., 17:33   #2582
LeskiRM
Premium
Moj komp

LeskiRM's Avatar

Datum registracije: Feb 2015
Zvao me sad povratno čovjek na moj upit. Kaže može promo, uzeo podatke i ide na odobrenje.
Isto tak veli da promo traje još 3 dana. (Ak laže on, lažem i ja)
LeskiRM je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2024., 17:45   #2583
kopija
DIY DILETANT

kopija's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor robimarko-bug Pregled postova
Sada me košta 46,25 EUR gigabit net, TV i telefon.

A nude mi ovaj Giga net (Tj 2gbita), TV i telefon za 57 EUR i to je sa 1,33+3 EUR popusta.
Čak i s mega netom ispadne skuplje nego sada.

Kod mene obiteljski+filmski+sportski paket bez ugovora 22 sa ugovorom 25 eura.
Čak je i fiksna linija skuplja
A prije tri godine su bili princ na bijelom konju koji nas je spasio od trulog tcom bakra....
kopija je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2024., 18:04   #2584
robimarko-bug
Premium
Moj komp

S obzirom da kod mene jedini imaju optiku realno nemaju konkurenciju jer nitko ne želi rentati nit od A1
Staro 21.10.2024., 19:38   #2585
pasara
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Neznam dali se netko susreo sa ovim slučajem,ali zvuči nestvarno.
Račun za 9.mjesec sam platio preko Moj a1 aplikacije 10.10.2024 i prilikom placanja doslo je do greske od strane A1,ali iznos racuna mi je uredno skinut sa tekuceg racuna,ali nije proknjizen prema A1.Zovem banku,oni su vec dva puta trazili storno iobjasnjenje od A1 i evo maloprije sam zvao banku i nemaju nikakvu novu informaciju.
Posto je racun trebalo platit do 15.u mjesecu,ja sam ga ponovno platio 15.10.2024 i taj racun je proknjizen.
Zovem A1 sluzbu za korisnike(racune) i oni nemaju apsolutno nikakvu uplatu sa 10.10.2024.
Obadva naloga sam im uredno proslijedio,ali jos uvijek nema odgovora od A1,da mi kazu gdje sam i sta sam.
Navodno bi me sutra trebali kontaktirati iz financijske sluzbe A1,ali iskreno ne ocekujem nista.
Evo ako se netko susreo sa ovim neka mi napise svoje iskustvo,ukoliko je uspio dobit povrat(storno)sredstava
Hvala i lp,Dino
pasara je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2024., 02:14   #2586
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
A trenutni korisnici uvijek dobe slabu ili nikakvu promociju. Ovo za 12 mjeseci po 0,10 eur je za nove korisnike samo. Ja baš početkom prošlog mjeseca potpisao novu uslugu, loš tajming

Kak je to moguće? Koliko sad plaćaš, što ti nude? Ili nije riječ o istoj usluzi (brzini).
moguće je, stari paket je 1/500,nove cijene su za 2ghz,1/500 više ne postoji u cjeniku,tragikomično je ako si preko ht infre spojen, nemogu ti ni dati 2ghz,ali ipak naplačuju,znaći prilikom produženja dobiješ isti paket, kojeg skuplje plačaš,
u principu dobro smišljena namjerna prijevara,ako imaš sreću i volju da ti je dostupna telemachova infrastruktura onda te mogu izgubiti,ali tu je riječ volja presudna i ova ponuda je usmjerena na te korisnike koji su prešli,za 1-2 eura mjesečno
se većini neda za*ebavati sa prelaskom,bar je tako kod mene u zgradi.

-

skalar je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2024., 08:25   #2587
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor LeskiRM Pregled postova
Zanimljiva ponuda
12mj po 0.10€?
Ne znam kak to ostvariti ali baš budem probao. Ističe mi ugovor kod ht za 2mj

Kada se bolje ćitaju ovi uvjeti, što u stvari znači drugi stavak?

Već prvi stavak daje 12mj na net (mega ili giga), tv i tel.

A drugi stavak daje 100% popusta na mjesečnu naknadu opcije, po ovome kako stoji za vrijeme cijelog trajanja ugovora (tijekom obveznog trajanja ugovora od 24 mjeseca)?
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2024., 13:54   #2588
LeskiRM
Premium
Moj komp

LeskiRM's Avatar

Ovakva je situacija. Uspio sam dogovoriti
Ugovara se mega net 300/150 ali tokom 24mj je besplatna nadogradnja na giga net.
Ne plaća se niti android box, u cijeni je. Za euro se može uzeti neki Honor telefon.
Drugih 12 mjeseci je 40tak eura cijena.
Tak dobru ponudu za trio uslugu nisam mogao odbit al živi bili pa vidjeli ako će bit kaj od toga
Staro 22.10.2024., 15:22   #2589
zolakt
Registered User

Datum registracije: Mar 2019
Imam problem s A1 optikom (njihova infrastruktura).

Zahvaljujući ekipi tu sa foruma uspio sam složiti sve sa svojom opremom (hvala još jednom), i nekih godinu dana je radilo bez problema. Imam Mikrotik RB4011 i Zyxel PMG3000 ONT (onu DE telekom verziju). Na Zyxel ukucao serijski broj od njihovog Huaweia i sve radi bez problema. A1 Huawei skuplja prašinu u ladici.

Prije 2-3 tjedna krenula mi je žvakati veza. Nekad je ok, ali ima dana kad puca na 10-20 sekundi svakih 5-10 minuta. Nije do moje opreme, na njoj ne vidim nikakve prekide. A i znam ljude kojima se počeo događati isti problem, u isto vrijeme, a koriste njihov Huawei. Nekad rebootanje Mikrotika (i Zyxela zajedno s njim) pomogne, nekad ne. Pretpostavljam da kada se odspoji i ponovno spoji na njih, nešto se promjeni s njihove strane. A može biti i da je samo slučajnost, da bi bilo isto i bez resetiranja.

Zvao da to riješe. Došli bespotrebno mjerit signal iako sam 10 puta govorio da je problem u centrali, a ne u mom priključku. Tehničar došao mjerit, gleda u moju opremu kao da je svemirski brod, ništa mu nije jasno. Mjeri signal, sve ok, što je bilo i očekivano jer ga mjeri 5 sekundi valjda. Zove svoje u podršku, oni ga uvjeravaju da je nemoguće da radi bez njihove opreme... naravno... čovjek isto gleda, pa nisam lud, tu sam i vidim da radi. Njima je to i dalje nemoguće... I naravno dovoljan razlog da me trajno odjebu.

On ima neku priču koja meni nema veze s mozgom, ali nisam neki stručnjak, pa procijenite sami. Kaže da su prije godinu dana (iako radilo sve ok cijelih tih godinu dana) konfigurirali centralu za ZTE routere, pa kod ljudi kojima je ostao Huawei je vidio da se to znalo događat, da se nešto krši međusobno. Kad zamjeni sa ZTE, da prestane.

Pa sada, imam par pitanja:

1. da li ta priča ima ikakvog smisla?

2. ako pristanem da mi zamjene Huawei za ZTE (koji će isto tako skupljati prašinu u ladici) kako konfigurirati Zyxel da glumi ZTE? Da li isto samo serijski broj od ZTE trebam poštimati? Ne ide mi se u tu avanturu opet, jer mislim da baš nikakve razlike neće biti, i da je problem njima u centrali

3. da li netko ima savjet što da radim dalje? Njih ganjat je besmisleno. I da imam njihovu opremu, kad mi dođe mjerit na 5 sekundi, teško da će uhvatit to pucanje. A kad vide da nije njihov router tu svaka daljnja priča staje, jer to je nemoguće... Da mjerim hakom metrom, pa dalje na hakom?

Btw. sorry ako sam fulao temu. Stavio sam tu jer je ovdje bila rasprava o konfiguriranju Zyxela. Neka admin slobodno prebaci u A1 temu ako ovdje nije prikladno

Zadnje izmijenjeno od: zolakt. 22.10.2024. u 15:35.
zolakt je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2024., 15:25   #2590
Firecracker
Premium
Moj komp

Firecracker's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor zolakt Pregled postova
Imam problem s A1 optikom (njihova infrastruktura).

Zahvaljujući ekipi tu sa foruma uspio sam složiti sve sa svojom opremom (hvala još jednom), i nekih godinu dana je radilo bez problema. Imam Mikrotik RB4011 i Zyxel PMG3000 ONT (onu DE telekom verziju). Na Zyxel ukucao serijski broj od njihovog Huaweia i sve radi bez problema. Huawei skuplja prašinu u ladici.

Prije 2-3 tjedna krenula mi je žvakati veza. Nekad je ok, ali ima dana kad puca na 10-20 sekundi svakih par minuta. Nije do moje opreme, na njoj ne vidim nikakve prekide. A i znam ljude kojima se počeo događati isti problem, u isto vrijeme, a koriste njihov Huawei.

Zvao da to riješe. Došli bespotrebno mjerit signal iako sam 10 puta govorio da je problem u centrali, a ne u mom priključku. Tehničar došao mjerit, gleda u moju opremu kao da je svemirski brod, ništa mu nije jasno. Mjeri signal, sve ok, što je bilo i očekivano jer ga mjeri 5 sekundi valjda. Zove svoje u podršku, oni ga uvjeravaju da je nemoguće da radi bez njihove opreme... naravno... čovjek isto gleda, pa nisam lud, tu sam i vidim da radi. Njima je to i dalje nemoguće... I naravno dovoljan razlog da me trajno odjebu.

On ima neku priču koja meni nema veze s mozgom, ali nisam neki stručnjak, pa procijenite sami. Kaže da su prije godinu dana (iako radilo sve ok cijelih tih godinu dana) konfigurirali centralu za ZTE routere, pa kod ljudi kojima je ostao Huawei je vidio da se to znalo događat, da se nešto krši međusobno. Kad zamjeni sa ZTE, da prestane.

Pa sada, imam par pitanja:

1. da li ta priča ima ikakvog smisla?

2. ako pristanem da mi zamjene Huawei za ZTE (koji će isto tako skupljati prašinu u ladici) kako konfigurirati Zyxel da glumi ZTE? Da li isto samo serijski broj od ZTE trebam poštimati? Ne ide mi se u tu avanturu opet, jer mislim da baš nikakve razlike neće biti, i da je problem njima u centrali

3. da li netko ima savjet što da radim dalje? Njih ganjat je besmisleno. I da imam njihovu opremu, kad mi dođe mjerit na 5 sekundi, teško da će uhvatit to pucanje. A kad vide da nije njihov router tu svaka daljnja priča staje, jer to je nemoguće... Da mjerim hakom metrom, pa dalje na hakom?
Continuous ping prvog hopa nakon routera i da ima time stamp pa onda s tim logom mailom na SZK. Ne preko telefona jer tamo rade panjevi koji ne kuze tehnicki dio...
Firecracker je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2024., 21:35   #2591
Juice
Fresh Juice

Juice's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
A1 - ex Vip (Optika)

Može netko poslat kontakt od prodajnog predstavnika? Punac bi aktivirao novu uslugu
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2024., 08:04   #2592
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Ja sam preko chata na webu (pa me nazvali) dobio istu ovu ponudu o kojoj smo pisali za trio, + otkup ugovora do 400EUR u bonovima (Konzum )
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
Staro 23.10.2024., 15:30   #2593
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
sa forum.hr

A1 je promijenio u cjeniku ponudu 12mjeseci za 0.1€ te sada vrijedi za NOVE i POSTOJEĆE korisnike na kablu, A1 optici i tuđoj optici. Također, promijenjeni su i uvjeti korištenja ponude u kojoj sada lijepo piše da je i za NOVE i POSTOJEĆE korisnike dostupna ponudu (ne kao prije samo za nove). Međutim...A1 je prekršio čl. 143 st. 4 ZEK-a po kojem operatori moraju dostaviti cjenik i sve njegove izmjene HAKOM-u OSAM dana prije javne objave...

https://ssc.a1.hr/documents/10307706...AuMzI5MDE3MDAz (PRIJE)
https://ssc.a1.hr/documents/10307706...AuOTU3NzA5NDIz (POSLIJE)
https://prnt.sc/ImnGLiyiwSWn (PRIJE)
https://prnt.sc/u6xaJofy2_z3 (POSLIJE)

VAŽNO!!! U cjeniku je dostupna "Opcija Giga". Radi se o opciji koju mogu korisnici aktvirati na razdbolje od 24mj. u kojem će brzina na MEGA paketu biti za koaks 1gbit/100mbit odnosno optici 1gbit/500mbit (A1 i tuđa). Korisnici ne nadoplaćuju ništa te se ova opcija može kombinirati s ponudom 12mjeseci za 0.1€ ili ostalim drugim ponudama.
https://ssc.a1.hr/documents/10307706...AuMzAxMTAwMTQ5
Staro 24.10.2024., 11:33   #2594
LeskiRM
Premium
Moj komp

LeskiRM's Avatar

Evo prošao mi zahtjev

Dobio i potvrdu na mail.

Manje od 20e prosječno kroz 24mj.

Dobije se stb, ne android box al to mi je još i bolje.
Honor 200 smart za euro..
Staro 24.10.2024., 12:26   #2595
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Optika ili koax ? Jel mob ide samo iz ovo ili mora i mobilna tarifa ? Najam stba se plaća dodatno ili ?
Ante M je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2024., 12:43   #2596
LeskiRM
Premium
Moj komp

LeskiRM's Avatar

Optika
Mob jednokratno 1€
Stb djabe
Staro 24.10.2024., 12:50   #2597
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Odlično
Staro 24.10.2024., 14:59   #2598
robimarko-bug
Premium
Moj komp

Odlična ponuda, prijavio sam se da me nazovu, ako ne sutra ja zovem jer ovakva ponuda se inače ne dešava za postojeće korisnike.

I naravno odmah me otpilili da je to samo za nove korisnike i samo nude skuplje(I to s nekim kvazi popustima) nego što sada imam.
Iako jasno piše da je za nove i postojeće korisnike u uvjetima.

Zadnje izmijenjeno od: robimarko-bug. 24.10.2024. u 15:55.
Staro 24.10.2024., 17:01   #2599
kopija
DIY DILETANT

kopija's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Odlična ponuda, prijavio sam se da me nazovu, ako ne sutra ja zovem jer ovakva ponuda se inače ne dešava za postojeće korisnike.

I naravno odmah me otpilili da je to samo za nove korisnike i samo nude skuplje(I to s nekim kvazi popustima) nego što sada imam.
Iako jasno piše da je za nove i postojeće korisnike u uvjetima.

Pazi šta su čovjeku s forum.hr rekli

Citiraj:
Danas zvao za tu promociju i tvrde da se dio "za postojeće korisnike" odnosi na korisnike koji imaju samo mobilnu uslugu i aktiviraju novu fiksnu uslugu

The plot thickens...
kopija je offline   Reply With Quote
Staro 24.10.2024., 17:08   #2600
robimarko-bug
Premium
Moj komp

E isto je meni žena rekla na telefon, pa sam poslao emailom upit je li primjenjivo i na mene jer meni ultra jasno piše:

Promotivna ponuda „Promotivna ponuda – 12 mjeseci popusta na mjesečnu naknadu“ (dalje
u tekstu: promotivna ponuda) dostupna je isključivo novim i postojećim privatnim
korisnicima fiksnih usluga iz MOZAIK fiksne ponude 2023 koji zasnivaju pretplatnički ugovor
s obveznim trajanjem od 24 mjeseca za osnovnu Internet uslugu (Mega NET ili Giga NET
paket). Promotivna ponuda dostupna je u posebnim kanalima prodaje od 17.10.2024. do
30.11.2024. novim i postojećim korisnicima MOZAIK fiksne ponude 2023 koji usluge
ostvaruju putem kabelskog priključka u vlasništvu A1 infrastrukture, svjetlovodnog priključka
u vlasništvu A1 infrastrukture te svjetlovodnog priključka realiziranog u mreži drugog
operatora.

Tu je jasno naznačeno za nove i postojeće korisnike fiksnih usluga.

Ma samo da imaju neku konkurenciju, ovako su sve odvratniji i odvratniji
Staro 24.10.2024., 17:56   #2601
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Ako te tješi i mene su otpilili mada zadovoljavam sve navedene uvjete. Klasična priča.
Staro 24.10.2024., 17:59   #2602
LeskiRM
Premium
Moj komp

LeskiRM's Avatar

Dojm sam da je svake 2 godine najbolje promjenit operatera ako se ganja najbolja ponuda.
Kak kolega ima problema s A1, tak sam ja imao s HT. S 47e mj mi skočilo na 64 i 3mj za euro, i pristao bih da su dali bar 6mj jer i to daju ali ne meni.
Briga me za telekome, nisam se vjenčao za njih i srećom imam mogućnost odabira.
Staro 24.10.2024., 19:06   #2603
robimarko-bug
Premium
Moj komp

Da, najbolje je ako imas izbor.

Ja ga nemam jer jedino A1 nudi optiku a HT i ekipa ne zele rentati od njih i tako ode sav izbor

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Staro 24.10.2024., 19:52   #2604
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Na temelju čega dižu cijenu nakon isteka ugovorne obaveze?
U sklopljenom ugovoru prije 2g piše mi da je cijena nakon isteka ugovorne identična.
U međuvremenu je cijena skočila radi one inflacijske klauzule.
Sad su mi izračunali da nakon isteka ugovorne mi je cijena 2€ veća

Eto mene nazvali danas radi produljenja, pitam za uvjete, veli "ne nudi nam sustav to za vas", ponuda kakve se gore spominju po njima se individualno određuju
Reko hvala, doviđenja, još sam par dana kod vas i već je dan zahtjev drugom operateru za prelazak.
Izbor je dobra stvar, da je barem više operatera
c-shadow je offline   Reply With Quote
Staro 27.10.2024., 18:57   #2605
daki
amigo
Moj komp

daki's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor LeskiRM Pregled postova

Evo prošao mi zahtjev

Dobio i potvrdu na mail.

Manje od 20e prosječno kroz 24mj.

Dobije se stb, ne android box al to mi je još i bolje.
Honor 200 smart za euro..

Moze li neki info kako dobit ovu ponudu? Na moje email upite kao da svaki put odgovori druga osoba, malo jedan kaze da ce me povratno nazvati, pa drugi demantira da mi ne mogu ponuditi ove uvjete jer je ponuda preko posebnih kanala. Sad sam korisnik HT preko njihove optike
daki je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2024., 08:49   #2606
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Mene isto spajaju u četvrtak, otkup Telemach ugovora (rekli su mi da je ovo ponuda za Telemach korisnike), MEGA net sa opcijom GIGA na svih 24mj (1/,05Gbit), osnovni obiteljski paket TV, sa STB, 0,10EUR 12mj, drugih 12 mj 37,xxEUR. Honor 200 Smart za 1EUR.

Tražio kontakt preko web chata, nazvali me i odmah dobio ovo...
Staro 28.10.2024., 10:31   #2607
robimarko-bug
Premium
Moj komp

Eto ja sam nakon natezanja uspio dobiti 50% prvih 12 mjeseci, nakon toga sam odustao od pokušaja da izganjam ovu promociju po 10 centi za postojeće.

E sada ću se jedino izmučiti dok ne nađem neku XGS-PON opremu kojom da zamijenim ovo ZTE smeće što će mi dati a ni bridge ne daju.
Staro 28.10.2024., 20:10   #2608
...Tihomir...
Premium
Moj komp

...Tihomir...'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Eto ja sam nakon natezanja uspio dobiti 50% prvih 12 mjeseci, nakon toga sam odustao od pokušaja da izganjam ovu promociju po 10 centi za postojeće.

E sada ću se jedino izmučiti dok ne nađem neku XGS-PON opremu kojom da zamijenim ovo ZTE smeće što će mi dati a ni bridge ne daju.
Ideš na 2/1 s 1/500? Znam da si na njihovoj optici bez mogućnosti prelaska dalje (kao i dosta nas). Koji paket, i kako do 50% jer i to mi se čini super ponuda za postojeće. Trenutno imam 1/500 svi tv paketi što imaju za 51,55 bez ugovorne.

txs
...Tihomir... je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2024., 20:44   #2609
robimarko-bug
Premium
Moj komp

Da, s gigabita na 2 gigabita.

Ništa specijalno, Trio paket jer su opet uvjetovali da ostavim telefon da bi dobio popusta.
Od TV paketa nemam više ništa osim sportskog i HBO dok je for free, prije sam imao filmski ali onda su izbacili HBO iz njega pa sam ga ukinio, to me koštalo 46,5 EUR bez ugovora, sada je s bržim netom 52 EUR ali 50% popusta prvih 12 mjeseci.

Dobio sam to tako da sam poslao upit mailom na onaj email od službe za korisnike je li ova promocija za 10 centi primjenjiva i linkao taj PDF pa su me zvali i kao nemože ta ali može 50% i moraju provjeriti (To je bilo u petak) i danas su me povratno zvali da može i evo sutra stiže tehničar da stavi novi router.

Iovako moram što prije to njihovo smeće zamijeniti opet, samo da nađem XGS-PON SFP koji je dostupan.
Staro 28.10.2024., 22:35   #2610
ivanr
Premium

Datum registracije: Jun 2008
Meni je ZTE sasvim OK, imam ga 6 dana. Puno bolji od onog Huawei smeća što sam imao na 1 Gbit.
Ali ja nemam ništa otvoreno prema van pa ne znam kako bi se ponašao sam port forwardingom.
ivanr je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na