|
![]() |
#76441 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() danas se smatra sramotom ako ideš busom ili biciklom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76442 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Nije da se baš smatra sramotom, već je javni prijevoz u ZG dosta loš. Slaba je povezanost, tj. ponekad treba presjedati po 2-3 puta. Za moju relaciju kuća-pos'o, kad nema gužve, s autom mi treba 10 minuta, javnim prijevozom mi treba 45 minuta i moram ići bus-tramvaj-tramvaj. Čekam bus, pa čekam tramvaj, pa opet čekanje zbog presjedanja na drugi tramvaj.
![]() |
#76443 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jbg, ja volim SUV-ove jer su imam puno veci pregled oko sebe nego u drugim autima. Osim toga, kao sto rece Coconut - nije mi vise 25 godina da mi je bas ugodno izvlaciti se iz sportskih auta. Koljena i ledja mi se svakodnevno zahvaljuju ako im priustim visu poziciju sjedenja. Trece - sa svojih 195cm i 120 kila mi nije bas ugodno u malim i skucenim autima. Cetvrto - zaboli me kuki za stereotipe iako zivim u drzavi gdje SUV-ove, BMW-e i Audije i Mercedese voze Turci, a choppere i maxi skutere umirovljenici i eto bih po nekom pravilu trebao voziti elektricni autic i R1300GS da bih se uklopio u gomilu. Neka vozi svatko sta zeli, u cemu se osjeca ugodno i sta svojim novcem moze kupiti. Jos bih trebao nekome polagati racune sta ja sa svojim novcem radim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76444 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U vrijeme kada sam ja bio srednjoškolac, bus linije 32 za RI je vozio iz Lovrana svakih 20 min, a između 12 i 15h svakih 15 min s time da je bilo i buseva koji su vozili đake i radnike direkt iz Opatije u RI. Normalno d aću se voziti autom u RI jer sada bus vozi svakih 45min u špici, a izvan nje ni sam Bog ne zna kada ćeš stići doma.
![]() |
#76446 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Prodaj meni F11 kupi si nešto povišeno ![]() Ali pazi, busevi su i dalje puni, pa ono, gdje bi ti samci trebali stati? Meni je bicikl najpouzdaniji i najbrzi oblik prijevoza do posla, ali 90% dana poslje posla idem obavljati neke druge stvari koje ne mogu obaviti s biciklom, pa sam osuđen na probijanje kroz Trešnjevku kako znam i umijem..
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 23.10.2024. u 09:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76447 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Amdejca za predsjednicu! Imaš sriće da medo ne vozi SUV.
![]() |
![]() |
#76448 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja sam 2021. za bivsu pandu 15'' nove momo felge kupia u slovenskog vulkanizera zaverski.eu preko njuskala, pa baci oko: https://www.njuskalo.hr/trgovina/zav...tegoryId=12177 Cua se sa Matjazom na whatsapp, ispale me tada 220 eur 4 nove felge i 40 eur dostava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76449 |
Premium
|
Jučer gledao TV Automagazin u kojoj je bila reportaža sa pariškog salona automobila. Za petrolheada poput mene to je bila noćna mora - više EV-a nego ICE-a, pun q nekih noname firmi, Ford Capri koji više nije 'Mustang za siromašne' nego EV SUV,.... ![]()
![]() |
#76450 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76452 |
Premium
|
Da samo znas koliko puta sam ga htio prodati, pa cak i oglasio i odmah slijedeci dan povukao iz prodaje. Iskreno, nemam ga srca prodati jer evo vec 5 godina ne pravi nikakve probleme. Cekam ga da napravi samo jedan pogresan korak, ali evo ne zeli... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76453 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() btw jutros u 7 nije bilo gužve na Jankomiru, ulaz u Zg. Ali je bio kaos na čvoru Jankomir prema zaobilaznici u smjeru istoka, kolona je bila maltene od CCO do zaobilaznice...
![]() |
![]() |
#76454 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
to danas izlaze iz ZG oni što ju jučer dolazili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76456 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() ![]() Je, toliko povoljan da nije ni pivu ispred bunkera iz tople limenke platio. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76457 | |
Premium
|
Cekamo Kung-fu pandu da nas pocasti novom turom mudrosti, unatoc tome sto ne vozi SUV ![]() ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76458 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76459 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76460 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Morat cu si neka prava muska kola kupiti ![]() Bolje da vam ne kazem sto imam u planu sljedece uzeti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76462 |
Premium
|
Kakav pobogu Sportage. Ako već mora biti Kia, za prave muškarčine u obzir dolazi samo Sorento.
![]() |
#76464 |
Premium
|
A ne, ne - crni da sliči na Tahoe i one druge američke mrcine obzirom da i sam amerikaniziranog izgleda.
![]() |
#76467 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Automobili
I dobra je za izbacivanje bubreznog kamenca. Isprobao prosle godine hybrid, jako tvrd auto, bas za one koji vole tvrdo ![]() ![]() Citiraj:
Ako ne kupiš Škodu ili slično sljedeće što će biti je non binary they/them. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76468 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#76469 |
Premium