|
![]() |
#19351 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Znaci glumci su mi kao iz neke parodije, tipa kao scary movie u odnosu na vrisak. Ono totalno fejk, ne zanimljivi, neznam iskreno tko mi je gori, elrond ili dwarfs ili "čabi" hobiti. Radnja je stvarno nezanimljiva, nepovezana i skroz lose odradjena. Mjuza skoro pa nepostojeca. Galadriel isto prikazana kao neki terminator/ninja ratnik. Jedino sto mi je dobro, hmm, neznam nemogu se sad sjetiti ali sigurno ima i nesto dobro. A koliko mi je serija zanimljiva i dobra govori cinjenica da mi je skvo rekla: istice nam prime, kako cemo sad pogledati dokraja, samo smo se pogledali i rekli ajde fala bogu. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19352 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Počeo gledati Shogun, ne znam, dosadno malo, puno toga za pratiti, 2 epizode pogledao, ne znam tko je tko, svi isto izgledaju. Ali ima potencijala. Nije mi jasno, zašto je engleski u seriji nazvan portugalskim? Na trenutak me zbunio pa sam počeo sumnjati u svoje znanje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19353 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Lotr freakovi, bila je najava u kinima, nešto novo dolazi na temu Rohana, al (!) u anime stilu. Što kažete na to ?? Mene je malo to vizualno/stilom animacije podsjetilo na flashbackove davne povijesti iz Attack On Titana, one neke bizarnosti postanka te luđačke rase (čildren of nešto...ne, subjects of ymir!) kroz sukob nekakvih rimljanolikih i barbarolikih likova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19354 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Čuo sam da će biti woke, ženska/ženske u prvom planu i te spike ![]()
![]() |
![]() |
#19355 | |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Kometirali smo to u temi za filmove. ![]() Citiraj:
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19356 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Silos piči dalje https://variety.com/2024/tv/news/sil...up-1236177247/
![]() |
#19366 |
Premium
|
Pingvin ep4 predobro, jedna od boljih serija u zadnje vrijeme, Cristin Milioti ubila zadnju epizodu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19367 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Počeo gledati the blacklist . Opet razočaranje kao zadnje vrijeme sa nekim drugim serijama. Pa ovo je dosta lose. Mislim scene makljaze su im na razini b il znj produkcije. Sve nekak odiše jeftilenom. Naravno vidim vec po komentarima totolna pljuvacnica na "lizzy" sto i stoji. Totalno forsan i neuvjerljiv lik. Neznam jel u meni problem il su me previše razmazile kvalitetne serije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19368 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
S03E04 From. Iskreno, neznam kako će se priča iščupati iz ovoga gdje se sada nalazi. Definitivno nemože ići putem kojim je išao i završio Lost po ovom danas viđenom. Ili će biti najbolja horor priča ikad ispričana, ili totalni flop. Zakomplicirali su ga da je dobro, ali na način da će teško ispričati nekakav kraj koji ima smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19370 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Citiraj:
![]() Nemojte ovo propustiti, kolega rodriguez ne pretjeruje. Uradak je uploadao stanoviti uggauga prije dvije godine na 1337x i TPB, ostao je jedan seeder iz japana (i moja malenkost ATM), engleski titlovi su loši ali je maumau96 na titlovi.com uploadao pristojan srpski prijevod. Svima ![]() BTW, postoje čak tri holivudska filma o dotičnom ubici, ali sumnjam da su uspijeli pogoditi atmosferu SSSR iz doba Andropova ko serija. https://www.imdb.com/title/tt0406754/ https://www.imdb.com/title/tt0112681/ https://www.imdb.com/title/tt1014763/ Zadnje izmijenjeno od: kopija. 19.10.2024. u 19:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19371 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
https://www.imdb.com/title/tt14298980/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19372 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ima li jos The Office US fanova tu? Meni osobno broj 1 feelgood serija ikada, i pogledao sam ju od pocetka do kraja barem 3 puta do sada. Uglavnom, jucer pogledao ovu novu australsku verziju. Naravno, nije to US Office, ali meni uopce nije lose i cak bih se mogao usuditi reci da je puuuuno bolje od skoro svih danasnjih sitcoma i mockumentary-ja. IT guy bi mogao postati jedan od glavnih likova definitivno! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19375 |
Premium
|
Office, uz Seinfeld i Mućke su jedine serije koje sam gledao više od 3 puta sve. Rekao bi, najbolji sitcom ikada. Seifeld mi je tek legao tamo nakon 30. godine. Ali Office... Dwighta za predsjednika. Said no one, ever... ![]() Šalim se, nikada čuo za seriju, pogotovo kad vidim da je animirana, odmah mogu reći, bez da gledam, ne nije najbolja "humorna" ikada IMHO. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19377 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Naravno da Dwighta i Michaela nitko ne moze prevazici, ali je serija stvarno ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19378 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Počeo sam gledati seriju na Netflixu. Moderni Sizif (nemogu naći originalni ili engleski naziv) Korejska serija, SF, dobra radnja |
![]() |
![]() |
![]() |
#19380 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Citiraj:
Sisypimus ili kak se već zove me najmanje oduševio, što radnjom, što scenografijom. Ako ti je to pasalo, odgledaj i druga njihova djela (Sweet home npr, ili Gyeonseong creature). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|