|
![]() |
#6633 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Ima li kakva besplatna aplikacija za čitanje MS Office dokumenata? Poslano sa mog SM-S926B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6636 |
Registered User
|
Super, hvala..instalirao sam Office Sad mi treba preporuka za PDF reader ...po mogućnosti da nema milion reklama 😀 Poslano sa mog SM-S926B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6637 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6638 | |
Registered User
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S926B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6639 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6640 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6642 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Prestao sam koristiti pdf readere na mobu i kompu. Na kompu otvaram u browseru, na mobu igrom slucaja u GDrive appu kojeg i ovako imam instaliranog na mobu.
![]() |
![]() |
#6644 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Google PDF Reader https://play.google.com/store/apps/d...apps.pdfviewer Ja neznam zašto su jedno vrijeme makli ovu app iz Google play, ali za brzo čitanje meni najbolja. Sent from my Pixel 8 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6645 |
49%winner
|
Primjetio sam da je bila nestala, ali Drive je s vremenom popunio tu prazninu. Cudno, ali da, ovaj app je zapravo moj prvi izbor Drive app ima maltene isti pdf viewer + par featurea vise vezano uz upload pdf-a na Drive... Ako vec koristite Drive, ne treba vam ovaj drugi google app.
![]() |
![]() |
#6646 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
https://www.youtube.com/watch?v=2VoKBYzpH4g mišljenje? dali je moguće da ovo tako brzo izmjeri kalorije na tanjuru? koji bi to spas bio, da ne moram ručno mjeriti i unositi u my fitness pal možda bi onda i smršavio koju kilu ![]()
![]() |
#6647 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma fantastic!!! ![]() Vjerojatno su malo ubrzali video al' moguce da relativno brzo izbaci neki rezultat (upload, AI, result) al' koliko je mjerodavan to je vec pitanje ![]()
![]() |
#6648 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Bok, Ima li neko preporuku za aplikaciju koja javlja za kamere na cestama. Koristio sam neki stariji RadarBot (jack sparrow verzija) koji je prestao raditi. Novi je cini mi se sad na pretplatu pa ga ne zelim (osim ako ima neka verzija koja nije pretplata?). Waze mi nije javio nista u 250km puta tak da ni on nije neka sreća ![]() Thx
![]() |
#6649 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6651 |
49%winner
|
Meni je sve na engleskom, ali gmaps navigacija je podesena na hrvatski. Za kamere uredno baci zvukovnu "ding" notifikaciju samo kada je aktivna navigacija. U free roam modu ne baca notifikacije za kamere, to mi je recimo bezveze.
![]() |
![]() |
#6652 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da bi se kamere pojavile u Wazeu, netko ih treba prijaviti. Nažalost, sada su to zakomplicirali i možda je to razlog zašto ih nema. Prije si kliknuo na ikonu u programu i prijavio kameru. Sada su to zakopali dublje pa često prijava nema ili je pozicija malo fulana.
![]() |
#6653 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Thx, probat cu CamSam pa ako valja kupim pro verziju (5.x $ nije puno za podrzat developera)
![]() |
#6654 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6655 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
AMZS, aplikcija od slovenskog "HAKa". Ima kamere u HR i Slo, u backgroundu je, ne mora bit upaljena, a javi na kameru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6656 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Kupio, koristim već preko 3godine. U Routines na mobu sam napravio da se automatski pokrene kad se spojim BT-om u autu. Radi u pozadini, Waze ni ne koristim više. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6657 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#6658 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja sam kupio here we go kao pravi garmin fan prije jedno 6 godina. Instalira se sam kak mijenjam mobitele, drugo mi ne pada na pamet koristit jer ovdje imam sve što mi treba, u svim mogućim selendrama gdje radim ima ulice i kućne brojeve, što je rijetkost sa navigacijama u hr. Pa tako ima i kamere u hr, jedina mana je što mora bit aktivno navigiranje da bi upozorenja za kamere radila, nisam našao opciju da upozorava iz pozadine ili bez navigiranja.
![]() |
#6659 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zato se CamSam Plus uključi čim se spoji na BT u autu, ako slučajno zaboraviš mobitel izvaditi iz džepa. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6660 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Bilo je pitanja pa da podijelim sa svima.... App za android očito 😁, omogućuje free gledanje svih platformi Netflix, hbo, hulu, amazon.... https://hdo.app/ Instalacija je vise manje easy...malo bude problematicno na tv stickovima i boxevima jer treba instalirati extra video player: https://drama-player.en.uptodown.com/android/download Nekad to app odradi sama ali vecinom treba sideload. Sučelje je vrlo slično Netflixu. Ima postavka za jezik titlova, nekad ima nekad ne, ako steka moze se prebacit server pa app. Ja na mi box nemam nikakvih reklama, na tel i tabletu koristim adblock pa opet nema nista posebno. Ugl, app je fkt super! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|