|
![]() |
#76261 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Istina, to je ta lokacija kod tunela makar table su dosta prije. Pretpostavljam da bi ovo mogla biti kamera makar sumnjam jer snima u guzicu i mislim da to nisu kamere za brzinu nego nadzor tunela. Vidi starije datume, 2022 i prije: https://maps.app.goo.gl/1PQZKp2tfJjvKG7C9?g_st=ac Tabla je tu i ogranicenje 100 u smjeru Zga: https://maps.app.goo.gl/Z1RN535LfipgRqXu7?g_st=ac I tabla za 100 u smjeru Ri: https://maps.app.goo.gl/bH3d9zvYAUQRE8aaA?g_st=ac I onda malo kasnije ogranicenje 80 nakon mosta: https://maps.app.goo.gl/uLfYfZvKPpqcPHQ58?g_st=ac I Gatso POI jos drzi tu kameru u bazi, (dok recimo onu kod Bosiljeva su uredno maknuli jos 2020-te): https://mb-5ja.blogspot.com/2015/08/...-2015.html?m=1
![]() |
![]() |
#76262 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Da se ubacim kao padobranac. Postoji li netko tko popravlja kožna sjedala kao ovaj lik s linka? https://youtube.com/shorts/FtoSbWep8...Z4eqZngEqX24L3 Nazalost moja sjedala nisu šivana nego ljepljena i vecina koji navlace novu kozu ne popravljaju ljepljena sjedala pa |
![]() |
![]() |
![]() |
#76263 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#76265 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Prolistaj par verzija tvrdih rječnika stranih riječi (Klaić) i bez problema ćeš naći bleh.
![]() |
![]() |
#76266 | ||
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#76267 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#76268 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#76269 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Automobili
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: spawn. 16.10.2024. u 22:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76270 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#76271 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Koristi li netko aditive za adblue sustav i ako moze preporuka nekog kako dolazi hladnije vrijeme da ne bude kristalizacije i problema / kvarova scr sustava ? Nasao sam nešto kao ovo https://webshop.tokic.hr/datacol/dat...sustava-250ml/ Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#76272 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#76273 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Zna li netko tko radi dobro autooptiku u OS? |
![]() |
![]() |
![]() |
#76274 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Dobro pitanje, imam dva auta sa tim sranjem, srećom kod nas u Dalmaciji nije prehladno, ali ove godine ću putovati dosta po hladnijim krajevima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76275 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76276 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ekipa..tko radi izvlačenje ostećenja od tuče na krovu? Ma No je bio jednom na krku i uzeli su podatke, pregledali auto, i vise se nikad nisu javili Pokusavam ih kontaktirati ali nista ne napreduje..
![]() |
#76277 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Bila je ona firma u Zaprešiću specijalizirana za to. Meni se netko zabio shopping kolicima u zadnja vrata i to gadno onako špićasta udubina. Poravnali su mi to u Neostaru i malo ispolirali. Nema šanse da vidiš gdje je to bilo sad ni šest godina poslije. Ne osjeti se ni pod prstima. Pomislio sam na trenutak da je nova hauba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76278 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
znaci malo cu rantat ![]() sinoc oko ponoci dodem pred zgradu i ocekivano nema parkinga. guzva svuda. napravio sam 2-3 kruga otisao jos par ulica dalje ali ništa. i sad mi je jedina opcija parkirat na travu. al reko necu, vec sam jednom dobio kaznu od prometnog redara. i odlucim se stat ispred drugih autiju, uz rub parkinga i bas na tom mjestu stoji moji drugi auto. i reko budem se navezao ispred njega da ostavim sto vise mjesta za prolazak drugima. iako se drugi znaju tak naparkirat da je tesko proci. i odem u stan i pogledam s balkona kak to izgleda i vidim da ima super mjesta. al u tom trenu neki auto stoji kraj mog i tako 30ak sekundi i ode. jutros idem odmah preparkirat auto i vidim kaznu policije za blokiranje drugih vozila. mislim jasno mi je da nitko ne moze znat da je to moj auto. al nisam ja njega malo blokirao pa da sam ispao glup nego sam se navezao tako da se uopce ne moze izac. i kazna je bila u 1 ujutro. taman vjerojatno onaj sto je stajao je prijavio policiji... a mogli su i policajci po tablici vidjet da su oba auta na istoj adresi prijavljena... al dobro. znaci tako parkiranih vozila kao moj je u tom trenu bilo jos 7-8. jedina razlika sto sam ja "blokirao" drugo vozilo. i jedini sam ja dobio kaznu. razumijem i da sam jedini ja napravio prometni prekrsaj a ovi ostali nisu u nadleznosti policije... i nista odem ja u PP jer mi je blizu i objasnim policajcu situaciju i kaze on meni da mu sve samo napismeno donesem uz ove fotografije i da nema problema. eto dobrih susjeda... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76279 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
rijetko se vozi manje od 120...dakle po tim proračunima i ograničenjima HDZ svaki dan utrži bar 10 000€ a u sezoni višestruko više od kazni iako tvrdim da strance ne diraju bez obzira koliko voze ![]() prošli mjesec išao A6 i iza mene auto pretječe po krajnoj desnoj (uspon iz Vrbovskog gdje imaju 3 trake uzbrdo) i lijepi se za guzicu Fabiji karavan koja je mene prešla netom prije Vrbovskog ali u domeni 120-130 jer sam ja vozio oko 110 (imao eMTB na nosaču na kuki pa reko neću divljat, ipak je to 16-17KG ![]() i hop, rotirke - presretač ![]() po ljetu prolazim tuda 3-4x i nikad nijednog vidio a svi turisti voze se ko sumanuti... i još jednoga vidio koji je stajao uz cestu ali ne AC nego ili jadr. magirtala ili na Krku...domaći vozač je nayebo općeinto ograničenja su postavljena bez razuma ili opravdanja...na toj A6 se stalno neki k**c popravlja a cijena cestarine ista ![]() Zadnje izmijenjeno od: quazar912. 17.10.2024. u 13:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76280 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#76281 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
uff i meni su jednom jer sam uparkirao nakrivo zbog drugih auta koji su kasnije otišli pa je moj naravno ostao nakaradno.. zajebano je to, kad ti dignu brisač kao da si dobio glavu od konja u krevet |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76282 |
#erase startup-config
|
Automobili
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76283 | ||
Premium
|
i to mi je palo na pamet al mislim si ponoc je ujutro rano idem preparkirat pa nece nista bit. nemam olovku i papir u autu pa dok ode gore u stan i vratim se... Citiraj:
Citiraj:
ali mi nije jasan lik koji diže brisač autu koji je nekog drugog blokirao i još zove policiju. vjerojatno se on htio stat na to mjesto pa je ljut jer sam ja stao prije njega. jer nema drugog razloga... ![]() ![]() al morao sam malo rantat jer nikad gluplju kaznu policije nisam dobio. blokiram sam sebe i dobijem kaznu hahaha ![]() Zadnje izmijenjeno od: Zeryx. 17.10.2024. u 17:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76284 |
#erase startup-config
|
Automobili
Nije ti palo na pamet primjerice da se taj čovjek možda diže u šest da bi išao na posao u pola sedam s tim autom? Nije ti palo na pamet da po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama ti nemaš šta zagrađivati nekoga na bilo kojoj površini? Ti si “riješio” svoj problem tako što si nekome drugome ni krivome ni dužnome stvorio (još veći) problem jer ti se nije dalo tražiti parking. Bravo majstore! Ja bi ti također zvao muriju/pauka čak i da nije moj auto zato da ti više ne padne na pamet da se tako staješ jer češ izgleda jedino tako naučiti. Danas si zagradio mojeg susjeda a sutra ćeš mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76285 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76286 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76287 |
Premium
|
medo ajde polako udahni izdahni i procitaj opet. koga sam ja to zagradio? ![]() edit vidim da su me druge kolege pretekle. ali cini mi se da si povrsno procitao jer u par navrata se spominje kako su oba auta moja. citroen i alfa su moji. i takoder si preskocio dio u kojem policija oprasta kaznu jer su oba auta moja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76288 |
#erase startup-config
|
Automobili
Kako dežurni dušebrižnik zna da su oba auta tvoja? Još ako je istraumatiziran jer su ga već (nekoliko puta) tako zagradili? On vidi ono što sam napisao. I u mojem kvartu fali parkinga. Susjedi imaju po tri auta u obitelji pa se ne zagrađuju. NHF ali i ja sam kasnio na posao zbog ekipa koja će “ujutro preparkirati” pa sam malo osjetljiviji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76289 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Postao si zrtva parking heroja, cestitam. To su ti oni samoprozvani nositelji drustvenog reda i mira sto cijelo vrijeme vise na prozoru ko nadzorne kamere ili setaju oko zgrade i po parkingu te samo kenjaju i stenju™ jer u zivotu nisu bili dovoljno puta zagrljeni. Znas sto veceras moras napraviti, to ti je valjda jasno...? Isprovocirati doticnog da opet izadje iz topline svog doma i digne ti brisac pa ga zamoliti da to vise ne radi ![]()
![]() |
![]() |
#76290 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() Bilo je pred nekih 15-20 godina ekipa biciklista koja bi lijepila SPV naljepnice na aute koji su im smetali... SPV - Sebicno Parkirano Vozilo... ![]()
![]() |
![]() |
|
|