|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2017
|
(riješeno) Kupio novi laptop, nemam WiFi
kupio u hgspotu Laptop HP 255 G10, bez os, i danas sam preko bootabilnog usba isao instalirat win 11 i tamo pri kraju instalacije sam isao odabrat da nemam internet i odabrao neku limitiranu instalaciju , mislio sam ak se prije logiranja spojim na internet da cu se moc logirat na pc samo sa mifrosoftovim racunom a to nisam htio i nakon sto sam se logirao vidio sam da nemam wifi opciju pa sam ga isao nanovo reinstalirat i kada sam tamo dosao do odabrat internet vezu nista mi ispod toga nije bilo za odabrat i nisam mogao vise dalje zvao tipa iz hgspota ,reko mi da sa starog pca skinem drivere na usb i onda odem na novi pc u bios-boot usb i tako nekak prebacim drivere na novi i onda nakon toga ponovo reinstalacija tako nekak nisam ga skuzio, pitam ga dal bi mi oni to sutra mogli popravit kaze moze to vam je nekih 70eur, sve bagra a danas ga kupio, koje drivere da skinem molim pomoc Zadnje izmijenjeno od: kitano. 15.10.2024. u 18:25. |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
taj win11 koji imam na usbu i je sa njihove stranice, znaci kada upisem pri reinstalaciji product key onda ce mi nestat ti problemi sa wifiom? nasa sam ovaj key dal je on ok? https://royalcdkeys.com/products/win...-retail-cd-key koju verziju za njega windowsa da odaberem kod reinstalacije home, pro ili obican win 11, ak na tij stranici ima kakav bolji slobodni mi preporuci i reci za koju verziju win.11 je on ima ovaj di se aktivira preko telefona https://royalcdkeys.com/products/win...one-activation dal ima kakva druga stranica di jeftin activation key kupit mogu, na ovoj royalcdkeys kada upisem broj kartice i sve kaj treba i kliknem na kupi nista se ne dogadja, nekaj je sa stranicom, ima li kakva druga da je slicna Zadnje izmijenjeno od: kitano. 15.10.2024. u 19:16. |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#5 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
Citiraj:
https://support.hp.com/vn-en/drivers...-pc/2101595256 Citiraj:
? |
||
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
na koju god odem stranicu od ovih i upisem podatke sa kartice i kliknem kupi nece dalje , ne kuzim , danas sam vise puta koristio karticu vani i sve je bilo ok i dnevno limit mi je 1000 eur, ne kuzim ivane i kada sam skinuo drivere danas nisam znao kako ih instalirat na novi komp, ima li ko cajta da mi korak po korak pomogne da rijesim taj problem? bas mi je frka Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 16.10.2024. u 00:00. Razlog: spojeni postovi |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
sa linka koji sam ti poslao skini realtek wifi driver verziju 1.0.0.252 (file sp155192.exe), kopiraj ga na USB i pokreni na novom laptopu |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
to sam vec bio napravio prebacio ga na usb i onda otisao na boot system i tamo odabrao usb i nista ne ide |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
evo ivne file sp155192 mi je na usbu i usb je u utoru pca, odem na f9( bootmenu)-please select boot device- tu imam za odabrat 1.os boot manager(uefi)- windows boot manager 2.boot from efi file ja sam kliknuo na boot from efi file i pod select a file system odaberem tamo svoj adata 8gb usb i kliknem na njega i onda mi se pojavi natpis file explorer system volume information,recycled,recycle.bin , na kaj god kliknem nista, molim pomoc inace utipkao free activation key for win.11 i pojavili mi se neki besplatni ispod , ja utipkao taj kod product keya i prihvatili mi ih i instalirao windowse nakon toga i opet sve isto dodje do lets connect you to a network i nema dalje ko i svaki put molim pomoc Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 16.10.2024. u 00:00. Razlog: spojeni postovi |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Driver se instalira nakon što se instalira operativni. Predmetna arhiva sadrži windows instaler, to nije nešto što se može bootati. Trebalo bi biti moguće instalirati windowse bez aktivacije i bez interneta. "Besplatni" ključevi vjerojatno ne budu pomogli. Probaj ponoviti instalaciju operativnog i poslikaj ekran na kojem zapneš, ako zapneš. Čini se da bi ti bilo puno pametnije da si kupio računalo s instaliranim operativnim.
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Al si ga spalio, radis problema di nema problema Instaliraj to te windowse Odi sa drugim racunalom na stranice od proizvođača Gore su ti linkali Skini mrezne drivere Ako ima vise njih, skini sve Kopiraj na usb Taj usb prc u novi laptop Pokreni windowse, instaliraj sve po redu sa tog usba dok se ne pojavi wifi Voila A sad plati nama tu pive ... virtualne A ovog iz hgspota steraj u krasan za 70€ Rađe dođi meni ![]() Al da, danas znanje €€€€ |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
I detalj s početka: "to vam je nekih 70eur" > očito znanje i potrebno vrijeme treba platiti ako se ne zna željeno napraviti. Ima cijeli niz štoseva koje treba znati riješiti / preskočiti za instalirati OS (u ovom slučaju W11), nije uvijek "to će samo" ili klik > klik > klik ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
evo ga nasao na netu kako zaobici taj lets connect you to a network, sada sam instalirao windowse bez wifi i logiran sam na njih , na usbu mi je driver i upravo ga instalirao i pohrnio pod downloads i kaj sad kako ga pokrenut spawn rijesio sam to , instalirao windowse bez drivera , kako sada pokrenut te drivere sp155192 sa usba evo wifi se pojavio hvala vam svima od srca sutra cu onog pedera iz hgspota nazvat i sve mu po spisku jos mi se kesio kad je rekao da ce mi za 70 eura rijesit to sorry na tolkoj gnjavazi laik sam nije mi samo jasno kako niti na jednoj od onih stranica za kljuceve nisam mogao platiti karticom, a danas mi radila kartica pozz svima Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 16.10.2024. u 00:01. Razlog: spojeni postovi |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Bezveze se ljutiš, kupio si laptop bez OS-a, zašto bi on to tebi besplatno napravio? Jel ti na svom radnom mjestu ako ga imaš primaš nekakve novce ili besplatno radiš? Čovjek ti je čak ponudio da će ti to riješit, ja ne bi ni to. Otprilike kao da kupiš tavu za palačinke i onda se ljutiš na prodavača da ti neće ispeć par komada ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
ljudi to je bila zafrkancija, hvala vam svima od srca |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Dragi moj, lijepo se vidi da nije bila nikakva zafrkancija, nego misliš da svi moraju skakati (besplatno) oko tebe. Sramota... a ja nikak ne kužim zašto ljudi koji nemaju pojma o instalaciji Windowsa kupuju kompjutere bez OSa kad za par eura više mogu kupiti isti takav sa već instaliranim Windowsima... |
![]() |
![]() |
#21 |
Moderator
|
Za to, tu je Google a za sve ostalo Mastercard 😀 |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
de so pive ? baš bi mi jedna na poslu pasala koji smo mi support ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|