|
![]() |
#1921 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Refundali su me unaprijed, oni su dobili sva tri itema u jednoj pošiljci, ali je netko njihov umjesto tri itema obilježio da je dobio samo jedan. Your original payment method has been charged We’ve processed refund on your return request expecting that you will return the original item by 4 Sept, 2024. Because, we have not received the original item yet, your original payment method has been charged. Nisam nikako uspio riješiti problem, radilo se o dva itema od nekih 29 € sve skupa, odustao sam od toga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1922 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja sam naručil kućište, nije stiglo na vrijeme, dobil sam refund, kućište se pojavilo tjedan dana posle ![]() Iz Amazona su mi javili da ak ne dobe povrat kućišta budu mi naplatili automatski nakon 3 mjeseca, ja sam to videl kao odgodu plaćanja kaj mi je dobro leglo ![]()
![]() |
#1923 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Naručio nekidan par komponenti. Datum slanja 28.10. To mi se čini malo predaleko u odnosu na datum narudžbe pa ne znam je li to normalno.
![]() |
#1924 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1925 |
Premium
|
Kako sam naručio više stvari (case, monitor,...), konsolidacija i slanje bi me koštalo više nego razlika cijene u odnosu na nas ![]() Jučer se promijenio status za dio robe - dostava sa 28. pomaknuta na 14.10.
![]() |
#1928 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1930 | ||
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1932 |
Premium
|
Ovisi šta trebaš. Ja sam si kupio hrpu stvari koje su jeftinije nego ovdje kada odbiješ pdv (kada kupuješ od njih, plaćaš samo netto cijenu).
![]() |
#1933 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ima 990 Pro 4 TB 265€ to mi je jedino upalo u oko https://www.amazon.de/-/en/Samsung-7...d%2C122&sr=1-1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1937 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
istekao mi je prime, odnosno nisam ga obnavljao. ako ga sad ponovo obnovim, vrijede li ove "prime big deal" cijene za nas iz HR ili i to vrijedi samo za Njemačku i Austriju?: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1938 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1939 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
I jel ima što dobro? Ja još čekam upsove da se vrate in stock Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1940 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Kome treba mikrofon imate za 67E odlican sa pomičnom rukom https://fifinemicrophone.com/product...-ampligame-am8 Spaja se preko USB-a i / ili preko XLR -a. Ima mic monitoring. RGB se može ugasit Na yubito cete naci mnogobrojne hvalospjeve o njemu i to zasluženo. ![]() Fifine AM8T https://www.amazon.de/-/en/FIFINE-St...s%2C100&sr=8-1 ![]() ili na mini stalku: Fifine AM8 https://www.amazon.de/-/en/FIFINE-St...s%2C100&sr=8-1 ![]() Uzeo sam taj mic prije 2 mjeseca i stvarno je odlican ... imam prijatelja u francuskoj koji je audio inžinjer, zna me 8 godina i zna boju mog glasa i odma je prepoznao da imam novi bolji mic te ga je i sebi uzeo za doma za spikanje / halanje na diskordu sa ekipom jer mu je sadašnji na izdisaju. ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 09.10.2024. u 00:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1941 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ekipa, za one koji ne znaju, ako netko nema Prime može ga dobiti ili besplatno ili tipa za 1€ prvih tjedan dana na LINK Sve vam ovisi da li ste do sada iskoristili već neke pogodnosti ili ne... Za to morate biti regani i imati karticu ukucanu na Amazon site-u. Nakon obavljene kupnje ili pred istek obnove pretplate samo cancelirate daljnju pretplatu i to vam je najlakši (a i najjeftiniji) način da se dokopate Prime-a. Inače nemam Prime pretplatu, obnovim ju tu i tamo na ovaj način kako bih odgledao nešto na Prime Video ili obavio kupnju za Prime Days i tako već godinama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1943 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Slažem se, nikad lošiji prime |
![]() |
![]() |
![]() |
#1947 |