|
![]() |
#30962 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Jučer pogledali na HBO Tajne Salema. Klasični vampirski spooktober film. Vampir je pravi, praktički isti originalni Nosferatu, radnja je sukladna tom tipu filmova, casting čisto u redu. Ženi i meni bio sasvim zabavan i dovoljno zanimljiv da ga odgledamo do kraja, što je rijetkost zadnje vrijeme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30963 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
To sam baš mislio prošli vikend pogledati pa sam pogledao Wicked Little Letters. Tajne Salema budem ovaj vikend. Čim sam vidio vampiri i to rekoh ide na listu. Ipak sam pokupovao epizode Zagora gdje se vampir pojavljuje ![]()
![]() |
![]() |
#30965 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30966 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
The Substance Mix raznih utjecaja, cronenberga, the thing, Dorian Gray, onaj neki ruski film s izvanzemaljcem i likom u kojem taj gad živi, itd. al najbolje kaj sam ove god. gledao, Demi Moore glumi bolje sad nego 90ih kad je bila top zvijezda. Zadnjih 20min. filma čak nepotrebno, pretvara sve u karikaturu i parodiju skoro. Očito primjer francuskog tog vala bizarnih i luđačkih filmova ala Raw, Martyrs itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30968 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Joker pogledan sinoć pa evo dojmova iz dvije različite perspektive Cura (psihijatar) - odličan, obrađuje psihu, i jako dobro opisuje mentalni sklop pacijenata s odjela Ja (kojeg ovo gore uopće ne zanima) - katastrofa, nisam mogao naći poziciju u kojoj bi mi bilo udobno preživjeti film i držati glavu uspravno. Radnja...nema je Gluma...osim vrhunskog Phoenixa, Brendan Gleeson iskače, ali on je konstanta gdje god ga se stavi. Gaga...dobro pjeva i u par trenutaka mi se činilo da gledam nečiji biografski film s njom u glavnoj ulozi. Kao i u prvom dijelu, da se film ne zove Joker, nego Trpimir, ne bi ga nitko pogledao i mogao bi biti dokumentarni film o random pacijentu s psihijatrije. Ovako...samo vreća mamilica za ekipu koja voli Batman i DC universe. Podsjetilo me na American Horror Story: Asylum koji je IZVRSTAN, a tamo su i znali pravilno dozirati muzikalni dio. Ovo je ipak too much. Ne mogu ovo ni ocjeniti iz svoje perspektive, nisam dugo gluplje potrošio zrak i vrijeme.
![]() |
#30969 |
mag.math.
Datum registracije: Dec 2021
|
The Crow (2024) Remake istoimenog remekdjela iz 1994. godine. Neću pisati išta opširnije jer bi tada iznio popriličan broj uvreda na račun FKA Twigs koje bi bile i anti-woke ali i rasističke, pa ću samo reći da film izbjegnete pod svaku cijenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30972 | |
Premium
|
Citiraj:
Ponukan ovim komentarom, odlučio sam vidjeti o kome se radi. Za dotičnu gospođu/icu nisam ranije čuo i malko sam se iznenadio kad sam na fotografijama ugledao dijete u tijelu odrasle osobe. Ne znam tko može voljeti to plastično biće. Umjetna je sva i neiskrena a takva joj je i glazba koja me podsjeća na prenemaganje uz raskošnu produkciju. Za tom metodom su posezali brojni samozvani umjetnici kako bi kroz glazbeni izričaj dokazali da imaju emocije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30973 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nikad čuo za nju ali brijem da ju ne zanimaju kometari ![]() https://www.celebritynetworth.com/ri...igs-net-worth/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30975 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30977 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#30978 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
the substance djeluje zanimljivo (moguce da bi i sama demi probala nesto slicno u RL ![]() od utortka u videotekama bi treba bit dostupna i zadnja instalacija alien serijala
![]() |
#30980 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Hvala za preporuku, odličan dokumentarac! Ne treba ništa guglati, nego samo pogledati. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30981 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
SPOILER SPOILER SPOILER Uopće nije spoiler, nego samo upozorenje, kakvo bih sam jako cijenio. Dakle, substance je uvjerljivo najdegutantniji film kojeg sam u životu pogledao (do sada je to bio Srpski film), s time da sam ispreskakao zadnjih 20 minuta jer to više jednostavno nije bilo normalno. Kako ovaj iscjedak ima ocjenu 7.8 ne znam niti ne želim znati. Novi joker je dogurao do 5.3, a ne vjerujem da je to niti približno loše i odvratno kao substance, tako da je IMDB smiješan ili su korisnici jednostavno idioti. Htio bih napisati da se film bavi bitnom tematikom stravičnog narcisoidnog poremećaja, ali taj poremećaj je mačji kašalj prema onome koji je bio potreban da se ovo izbaci van. Sve osobe koje su sudjelovale u kreiranju ove katastrofe treba poslati na 12 mjeseci prisilnog društveno korisnog rada. Prvi dio još kako tako, iako mi je opsesija sisama i guzicama bila pomalo degutantna (što je neobično, jer inače volim i iznimno cijenim oboje) te mi jednostavno nikako bilo jasno zašto bi netko htio ležati tjedan dana na hladnom podu zahoda (umjesto u, ne znam, krevetu?) ali ta debilana je prema onome što je došlo kasnije remek djelo. Također sam se pitao što nekome (tko je dao cca 30 godina sistemu koji ga potom odbacuje) treba da se uništi do kraja samo da bi udovoljio istom tom sistemu. To je tragedija umotana u tragediju. S čime ovo usporediti? The Thing? The Fly? Se7en? Ovaj potonji mi je pao na pamet zbog toga što mi činilo, kako je film krenuo, da je Rachel Slade (peta žrtva/grijeh) dobila svoj film. Užas.
![]() |
#30982 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Pump up the volume - https://www.imdb.com/title/tt0100436/ 6/10 Dobro slozen teenager-ski film. Malo me podjsetilo na Chris in the morning iz Northern Exposure. Samo sto je za klasu losiji. Chris je imao puno vise toga za rec. Film je mogao komotno jos 15ak min duze trajat, ovako kao da je nesto ostalo visit u zraku |
![]() |
![]() |
![]() |
#30983 |
Premium
|
Pogledao sam Deadpool & Wolverine. Film je toliko zabavan da sam ga pogledao tijekom dva dana s pauzama. Dakle dva besmrtna lika režu jedan drugoga kao salamu na radost opće publike koja im daje desetke za performans. Kakva su to današnja djeca i imaju li išta u glavi osim sadističkih poriva? Ostali likovi u filmu imaju iste sklonosti prema destrukciji i to je gotovo sve što publika dobiva. Mislim da je iznošenje filma temeljem mišljenja o publici primitivno i nepotpuno, no ovdje je to neizostavno. Bezumnu rulju ne treba podcjenjivati i pitam se u kakvom svijetu živimo i kakav nas tek čeka. Ne tako davno, Carl Sagan piše kako je zabrinjavajuće to da je film Glup i gluplji najpopularniji film u svijetu. Ako je to bilo "zaglupljivanje amerike" što je tek ovo? Zastrašivanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30984 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30985 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
V/H/S beyond - čuo sam za ovu antologiju, ali je nikad nisam pogledao jer nisam neki fan tih found footage filmova.. Ovo je super! Scena sa avionom je jedna od top 10 scena horrora ikad, skoro ko final destination scena, skoro. Sad moram i ostale pogledat jer sam ugodno iznenađen pa onda i preporučujem ljubiteljima žanra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30986 | ||
mag.math.
Datum registracije: Dec 2021
|
Citiraj:
Citiraj:
To nije komedija, to je dokumentarni film koji već poprima ozbiljne razmjere istinitosti u društvu. Zadnje izmijenjeno od: Taproot7. 14.10.2024. u 14:28. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30987 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
pogledao sinoć The Substance (do kraja ![]() ![]() isto tako cuo sam da je na premijeri u Cannesu imala 50-minutni standing ovation nakon filma ![]() Također da 100% dobiva oskara za ovo film nije lagan za gledat, dapače moraš imat dobar želudac pogledat ovo "djelo" do kraja e da... Demi dobila 5M$ za ovu ulogu a njena mlađa kolegica Margaret Qualley samo 400k$ i da... tek jucer saznao da je ona kćer od Andie MacDowell ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30988 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30989 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ono što je zabrinjavajuće je da film mora biti skandalozan i odvratan i pun krvi, da bi prenio nekakvu poruku o egoizmu danas. Kao horor je katastrofalan, želi biti španjolski horor, ali izgleda samo kao jeftina kopija. Zadnjih 10-15 filmova je apsolutno nepotrebno i višak.
![]() |
![]() |
#30990 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Citiraj:
Frendovi su mi imali kritiku filma, da je nelogično u radnji što matrica dobiva iz odnosa jer ispada da nova verzija je pobrala svo vrhnje, no ja sam mišljenja da nema film toliko simplificiranu crno bijelu podjelu, nego je tu puno neke simbolike čak i možda nekih psiholoških i psihijatrijskih pojava, uglavnom ta matrica može bit i prikaz te neke podsvjesne autodestruktivnosti beskorisne i besciljne osobe (u filmu, bez prijatelja i obitelji), koja se ne može toga riješiti ni odbaciti čak ni pod cijenu kad naočigled vidi koliko je takvo ponašanje i egoističan stil života uništava. Ima i još mogućih teorija što taj pomalo parazitski dualizam bi mogao simbolizirat. --- Neznam koliko je zahvalno samu sebe proglašavati top ulogom, ipak bi to kritičari i gledatelji morali prosudit i izreći, no slažem se svakako da je ovo bilo glumljeno bolje nego masa njenih filmova iz razd. vrha popularnosti. Zapravo, kad sam malo se prisjetio, nisam gledao nijedan njen film poslije 2000-ih, baš joj se ta slava ugasila, skoro ko Elizabeth :-)) Zadnje izmijenjeno od: Miki9. 14.10.2024. u 15:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|