|
![]() |
#1505 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Žena mi je top ali na plaži najviše ljubomornih pogleda dobijem zbog pumpe za SUP. ![]() Iz Lidla, aku pumpa za madrace + kompresor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Pozdrav, imam pitanje u vezi Miele c3 usisavača, pošto od uvijek imam modele bez vrećice, a ovaj to nije zanima me da li postoje vrećice za višekratnu upotreu za taj Miele c3 ili se ove mogu isprazniti kad se napune. Znam da su moji roditelji znali prazniti i nekoliko puta te vrećice, na nekom iskra, končar ili tak nekom modelu starom sad 35+ godina. Imam četiri klinca i usisavanje je svakodnevno tak da nisam siguran u kupovinu ako bi godišnje trebao kupovati vrećica u vrijednosti dva puta usisavača. pa eto ako je netko probao prazniti vrećice ili zna da li postoje višekratne ...neka piše, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam nikad uspio napuniti vrecicu, a svaki dan sam usisavao. Vrecicu sam mijenjao svaka ~3mj jer pocne smrditi. Znaci oko 4 vrecice godisnje, to je zanemariv trosak na godisnjoj razini. Vrecice imaju onaj poklopac pa vjerujem da je tlaka to prazniti. Jedino da odlomis taj poklopac s vrecice, realno i nema funkciju dok je vrecica montirana u usisavacu. Postoje i zamjenske, nemam iskustva jer i ove original ne ispadnu previse
![]() |
![]() |
#1508 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
https://www.kingtrade.hr/usisavac-co...37494/product/ Nije mi baš jasno iz navedenog u trgovini, s kojom opremom to dolazi?
![]() |
![]() |
#1509 |
49%winner
|
"C3 Complete", to je kljucno u imenu modela. Ovaj sa linka vrlo vjerojatno dolazi s basic filterom, tipa ovaj: https://www.miele.hr/product/1010786...iltar-sf-ap-50
![]() |
![]() |
#1510 |
Premium
|
U specifikacijama kaže: Tip vrećice za usisavač: HyClean GN Filtar izlaznog zraka: AirClean filtar Dolaze li u opremi i neki malo uži nastavci? -> u biti, da, nakon čitanja daljnjih specifikacija. Nije mi baš jasno ovo : "Vaučer za vrećicu za usisavač" ![]()
![]() |
#1511 |
49%winner
|
A oke, to mozda potvrdjuje da dolazi s najjeftinijim Airclean filterom. Svi ti filteri se zovu AirClean nestonesto. GN vrecice su standard za C3 Complete. Afaik svaki kojeg sam kupio dosao je spreman za rad sa filterom izlaznog zraka, jednom predinstaliranom vrecicom i filterom motora (onaj mali grubi filter prije motora). GN vrecice dolaze u bundleu sa tim grubim filterima, njih ne kupujes ekstra. Pro tip, kad kupujes GN vrecice, pise u speckama: "Sadržaj: 4 vrećica, 1 filtar motora, 1 filtar izlaznog zraka". Ovaj filter izlaznog zraka je drek od filtera, to NIJE ovo o cemu tu pricamo (nema veze sa hepom i sl. filterima). To je najobicnija "krpa" i ne preporucam to koristiti. Nisam imao iskustva s vaucerima, mozda je to kupon/škonto za prvu kutiju vrecica, dunno. Mozda je i to dio te promocije... Na slikama imas prikazana ona 3 manja nastavka za usisavanje u pretincu usisavaca, ali to si skuzio.
![]() |
![]() |
#1512 |
Premium
|
Baš su ga pojednostavili, nema šta. Dakle, onda bi možda idealan bio ovakav paket? 8 vrećica + 1 HEPA filter za 45€. https://www.kingtrade.hr/vrecice-za-...38099/product/ Koliko često treba zamijeniti hepa filter? Ja usisavam par puta tjedno, a mislim da ću i svaki drugi dan jer prašine ima nenormalno mnogo. Nije mi jasno koji k.
![]() |
#1513 |
49%winner
|
To je po meni ok cijena za bundle. Kako uzimam repromaterijal za 3 usisavaca, kupio bi si recimo 3 te kutije i racunam da su tri domacinstva mirni 2 godine. Mi smo usisavali svaki drugi dan, a Miele smo uzeli jer smo imali pun k prasine (valjda se vracala u zrak) i htjeli smo to probati eliminirati - i uspjeli smo, smanjila se kolicina prasine po policama. Vrecicu mijenjam svaka 2-3mj jer se zasmrdi, a bude niti pola puna. Racunam za sebe 4 vrecice godisnje i to je to. Hepu mijenjam jednom u godinu-godinu i pol. Kao neki rok trajanja je 1 godina, ako se ne varam. Filter bude pun (u mom slucaju) fine crne prasine.
![]() |
![]() |
#1514 |
Premium
|
Hvala na informacijama. Čini se OK cijena za taj bundle, pogotovo što u toj trgovini niti nema HEPA filter za uzeti, dok drugdje vidim da je po 50€. Što je onako lagano bezobrazno. Našao sam na amazonu neke zamjenske koji se čine OK a cca 6x jeftiniji. Defaultni AirClean filter je mislim samo to platno koje si rekao da se dobije i u paketu filtera. Ako se kod tebe smanjila prašina, ja se nadam da bude tako i kod nas. Vidjet ćemo.
![]() |
#1516 | |
49%winner
|
Citiraj:
https://www.miele.hr/product/1010786...iltar-sf-ap-50 Da ti budem iskren nemam pojma ni kako se koristi to platno, ne znam kako se montira. Kad maknes plasticni filter, gap je ogroman i ta krpa bi unutra plesala. Moja dva modela C3 Complete (allergy) su dosli sa hepa filterom, treci C3 Excellence je dosao s nekim basic filterom mozda cak isti taj kao sa linka. Fun fact, sad sam tek skuzio da za Complete i Excellence uzimam iste vrecice GN i filtere SF-XX 50 (hepa i karbonski). Cijelo vrijeme sam zivio u uvjerenju da imamo tri Complete modela. Gledam bas i cijene koje sam tada platio. 2020. su sva tri placeni oko 200-220 eura/kom na amazonu, bila je neka akcija. I taj deal sa tvog linka je onda dobar. Hepa filtere sam zadnje prije par godina placao 40 eura/kom, ali mislim da nije niti bila akcija. Bundle s vrecicama def vrijedi te pare, budem procesljao zalihe da vidim sto imam, mozda i sebi uzmem jedan paket.
![]() |
![]() |
![]() |
#1518 | |
49%winner
|
Citiraj:
Desno je nova vrecica s linka: https://i.imgur.com/jMxAH7K.jpeg
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ekipa dal ima ko ovakav https://www.amazon.de/-/en/FC9332-09...e_kitchen?th=1 sad je dobra cijena na Primeu a snaga je kao kod Milea pa da podijeli iskustva |
![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Na akciji su eufy usisavači ako nekoga interesira. npr. eufy x10 pro omni 550€ sa kuponom. Jeftinije neko kad je izašao.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1523 | |
Premium
|
Citiraj:
Došao mi je danas Miele C3 i mogu kazati da sam mnogo zadovoljan. Samo sam brzinski prošao stan uz negodovanje ukućana (ispada da meni jedino smeta prašina?) i stvarno je top. Mogu misliti kako ti stari modeli od 1200 ili 1600W vuku. Sutra ide na jednu kratku vožnju a za vikend detaljnije.
![]() |
![]() |
#1524 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Imam sličan, samo jedan od najjacih iz serije sajklonaca. Nema se sto reci, bez vrecice se uzima Philips, s vrećicom Miele.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel ima itko iskustva sa Sebo usisavačima? Njemačka proizvodnja, svi ga uspoređuju s Miele C3 modelima, i navodno je u dosta stvari i bolji. Ima više modela, od ovih canister verzija sa vrećicom postoje K, E i D serija (manji prema većem). Ima ga na Amazonu za naručit, barem K i D seriju, a i vrećice/filteri su dosta jeftiniji od Mielea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ko možda kupio neki od mini usisivača sa aliexpressa recimo ovaj??da usisava i ispuhuje. https://www.aliexpress.com/item/1005...Cquery_from%3A |
![]() |
![]() |
![]() |
#1529 | |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Dobra cijena. Pratim ga već neko vrijeme, i sada mi došlo da je cijena pala ispod 280€, i sada je 259,90€ +3% popusta za jednokratno plaćanje, daleko najbolja ponuda za taj model sada.
![]() |
![]() |
|
|