|
![]() |
#30931 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Wolfs https://m.imdb.com/title/tt14257582/ Clooney i Pitt u poprilično zabavnoj akciji. Ako u filmu ne tražite dublji smisao i pouku, solidnih 8/10 Možda manja ocjena ako ste nacionalist i ultra desničar, jer iako Zlatko Burić glumi Hrvata, Hrvati su prikazani kao da je netko odvrnuo kalendar 50 godina unaprijed kad smo kompletno asimilirani od strane bliskoistočnog utjecaja ![]()
![]() |
#30932 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Vidio negdje u prolazu na FB-u.
![]() |
![]() |
#30934 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30935 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Upravo pogledao Wicked Little Letters. Meni se svidio. Zabavan je, neobičan i ima psovanja pa ako nekome smeta može preskočiti.
![]() |
#30938 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Iskocilo mi da je The Platform 2 postao dostupan. Meni je prvi bio odvratan sa tim zderanjem al' eto, kome je prvi bio dobar, nek' baci pogleda na drugi.
![]() |
#30939 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Pogledao opet rogue one - meni najbolji star wars film, iako je ona čoravi koji štapom mlati ove u armoru extra glupo, ali ok. Kako je sad izašao terrifier 3, a ja nisam ni jednog pogledao pa reko ajde da vidimo o čemu se tu radi, upalio prvi dio i - bezveze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30940 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
Salem's Lot (2024) nije neloš, ali s vampirima uvijek može bolje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30942 |
Vocna iglica u mudante
|
Speak No Evil (2024) dosta dobar.. nisam gledao onaj iz 2022 Beezel (2024) solidno za ubiti vrijeme A Sacrifice (2024) sve više filmova u zadnje vrijeme ima bar nekoliko poučnih rečenica o klimatskim promjenama često i nevezano za tematiku filma, i kako smo mi ljudi pretjerali.. šta se zbiva Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 08.10.2024. u 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30943 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Zapadna filmografija je često bila faktografski maštovita po pitanju lokalnih imena, u jednoj epizodi X-Filesa (s3) spominje se "ratni zločinac iz Bosnie" vrlo učestalog imena - LLodislav --- Je li valja Kinds of Kindness ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30944 |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
Uncharted Solidan i živahan akcijski film, malo jeftinije produkcije ali sve u svemu ok, 7.5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30945 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Frend je jučer u kinu pogledao Jokera, s time da je njemu prvi bio odličan i jedva je dočekao "nastavak". Kako je izašao iz kina poslao mi je poruku da je film na skali od 1 do 10 čista nula ![]()
![]() |
#30946 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30948 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Navodno da budu braća Tate savjetnici Elonu kad ovaj i službeno postane ministar propagande s Trumpovom pobjedom i onda se sve ove krive LGBTQ Drine momentalno ispravljaju. ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30949 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
Citiraj:
![]() *znam do ovo ide malo u offtopic ali je direktno vezano i uz filmove... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30950 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Neka logika nalaže imavši u vidu razlike među ljudima, kao što bi nakaradno bilo da postoji samo jedna religija na svijetu, isto tako je neobično da bi svi homoseksualci svijeta isto razmišljali i gurali tu jednu jedinu ideologiju koja se trenutno u tzv. zapadnom svijetu valja. Tako da je vrlo moguće da opet jedna radikalna, ekstremna manjina (kao i kod svih ideoogija) si uzima pravo vikati i divljati u ime šutljive većine, možda čak i sa ciljem dugoročnim neke kompromitacije same ideje za koju se (neki) tobože bore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30951 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Ak si citao Taleba onjasnio je to kao minority rule Evo CP The minority rule is the notion that the will of a small but immovable minority, say 3-4%, can in fact be strong enough to dominate an entire population, the remaining 96%, ultimatly having them submit to their preferences. For example… Most soft drinks are kosher, despite a less than 3-4% minority insisting on it. Aeroplanes and schools are mostly peanut-free, despite the majority being completely non-allergenic. The majority of meat in the UK is halal, despite only the minority of the population insisting it is so. The spread of automatic transmission over manual cars. The extreme right and left political minorities outperformed their actual base. And even, why English is spoken in a boardroom where typically it is the extreme minority who only speak English (I feel this to my benefit especially so in Europe).
![]() |
![]() |
#30952 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nisam još pogledao Joker 2 ali sigurno budem...volim poneki mjuzikl poput La la Land, Mulin Rouge, Blues Brothers, A Star Is Born itd. Puno se kuka kak više nema niš originalno i da je sve na isti kalup, i onda kad izađe neš originalno ljudi žele klasiku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30953 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Sin došao iz kina nakon Jokera 2 obješenije face nego kad je roknuo kemiju na popravni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30954 |
The mighty pirate
|
Deadpool 6/10 Infantilna mozak na pašu zabava za ubiti 2 sata vremena kad nema ništa bolje. Red akcije, red humora, red referenci na pop kulturu. Sve isto kao i prva dva. Usput, Beetlejuice je u videotekama
![]() |
#30955 |
Registered User
|
Strange Darling - preporuka za ljubitelje horrora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30957 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30958 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30959 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Pogledao u kinu Megalopolis Film je ko opera. Pokušaj prepričavanja povijesnih događaja o padu Rimske republike ali u nekakvom modernom i fantastičnom okruženju i za to što je pokušao prikazati mislim da je film vrlo dobro snimljen, ali kao film definitvino nije za svakog kao što ni opera nije za svakog. The Imaginarium of Doctor Parnassus opet pogledao zbog kćeri. Meni osobno drag film koji uspjeva vizualno prikazati psihu. Po logici kako to radi me jako podsjeća na Psychonauts igru |
![]() |
![]() |
![]() |
#30960 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|