|
![]() |
#75961 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Je evo crkavam. ![]() Jahaahahah I dot4 je isto super. Istakne sjan novog laka. Zna i super. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75962 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#75964 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75965 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#75966 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75968 | |||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ne bih se složio, stvar je perspektive. M42 je bio solidan motorček iz kojeg se znalo izvlačiti dosta dodatne snage uz tipični atmosferski tjuning, bez da se previše bunio. Problemi dolaze primarno od pregrijanih motora i dugačkim servisnim intervalima. Kao što kaže: Citiraj:
Citiraj:
Meni leži E46, a igrom slučaja imam i dve kocke. Puka slučajnost ![]() Kočnice su tzv. "24V" ili "325i", kako ih znaju danas nazivati. Bitno je naglasiti da su ventilirajući diskovi, jer je 360mm naprijed imao i 316i, samo punu šajbu. Svi E30 koji su bili isporučivani s ABS-om bi trebali imati iste ventilirajuće diskove. Bar u kasnijim godinama proizvodnje je svaka kocka mogla biti isporučena s ABS-om, ali je serijska oprema bila samo kod 318is pa na više (šestaci i onda i (italo) M3). Naravno, sa zrnom soli uzeti. Danas i kad nađeš katalog, pitanje je iz koje je godine, tak da ne mora univerzalno značiti da je katalog iz 89 istih opcija kao onaj iz 87. ![]()
![]() |
![]() |
#75969 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75970 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Ma 318is je bio jeben, samo svjeze ulje i pazit na temperaturu Ja sam ga imao sa difom 4.41 igracka samo takva. Nejde preko 160 ali razvrtava se ko R1. Jos ako zavaris dif da vidis igracke, sva sreca da je to bilo vrijeme kada murja nije gledala a ni znala sto je zavaren dif pa sam prezivio, inace bi bio u presi odavno ![]() Ali vozio sam i 320is to je potpuno druga prica
![]() |
![]() |
#75971 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#75973 | |
|
Citiraj:
vidi se stara skola mrvica ko zna, a de je tvoj M30B35 zavrsil? ![]() da M54 je bio najgori po tom pitanju, vec pred kraj su M52 imali nikasil, a njega je jos i lose gorivo dodano uz krivo ulje moglo skresat... ak me sjecanje sluzi, mislim da su 99 ili 2000 to maknuli van...
![]() |
![]() |
#75974 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
M30B37 ACS Prodan "dugom" iz petrusevca Slago nekaj ali valjda odustao, dugo je stajao kod njega i komplet pragovi po duljini auta su samo nestali. Steta auto je imao neke specificne i jaaaaako rjetke djelove jos onda.
![]() |
#75975 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Dobre vijesti za ljubitelje samozapaljivih autica https://insideevs.com/news/735745/lg...ermal-runaway/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#75977 |
Premium
|
S obzirom da je Duster došao sa ljetnim gumama i svakako moram kupiti novi set, da li uzeti zimske ili cjelogodišnje (pa ljetne staviti na oglasnik). Dimenzija je 215/60R18 ? P.S. može odmah i preporuka za bilo koju od ovih opcija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75978 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam ljetne sa suzukija poceo prodavati dok sam jos cekao auto, kao nove nevozene, skinute prije isporuke vozila itd... Ecocontact 6 gume, nije neki model al ajde. Na kraju otisle jedva za 80 eur/kom jer sam vec vidio da ce prezimiti u garazi pa reko daj sta das... Ja sam u timu cjelogodisnjih pa sam uzeo ono s cime sam imao dobra ljetno/zimska iskustva (bez snijega) - CC2 i prst u uho. To ces morati sam odluciti na kraju. Vidi da ti kasko ne uvjetuje nesto oko guma, tipa obvezne zimske i sl., ne znam jel to jos uvijek neka praksa.
![]() |
![]() |
#75979 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Uf koja kljasta dimenzija, spremi se na katastrofalan izbor i cijene od 200+ eur po gumi. Za usporedbu, "popularna" 18ica koju imam na golfu 225/40 je jedno 60-70 eur jeftinija po gumi nego u tvojoj dimenziji (conti ts870). |
![]() |
![]() |
![]() |
#75980 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75981 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Koliko misliš da ćeš pravit km/godišnje? S obzirom na glupu dimenziju možda je bolje ići na cjelogodišnje, no pitanje je koliko sada u ovom našem vremenu bude snijega tu kod tebe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#75983 |
|
Croatia i Generali traže da za FULL kasko bez franšize dimenzija i sve popratno, index brzine i nosivosti budu točno tako kako piše u homologacijskom listu, iako zakon i CVH dozvoljavaju jedan index brzine niže od homologiranog za zimske pneumatike... Ne pitaj kako sam saznao i popušio isplatu i nepridržavanje ugovora o kasko osiguranju ....
![]() |
#75984 | ||
Premium
|
Citiraj:
A nisam baš imao u planu off roadat ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75985 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Pa možeš atestirati neku jeftiniju dimenziju. Najavljuju zimu u našim krajevima, neku penetraciju hladnoh fronta radi atmosferskih anomalija https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvats...zivno-2519338/ Nabaviš zimske i miran si 5 godina sa zimskim, s ljetnim 2-3.
![]() |
#75987 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#75988 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Moje razmišljanje u zadnje vrijeme je ljetne plus cjelogodišnje za zimu, jer full zimske ak si u ZG-u nemaju smisla, osim ak bas nejdes u brda |
![]() |
![]() |
![]() |
#75990 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
https://www.kia.hr/novi_sportage_phev |
|
![]() |
![]() |