|
![]() |
#75905 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa ja sam svoj E36 318is platio 800CAD tamo 2018. pa su me kolege s posla jebale da sam prevario bakicu ![]() Ali ovo je fakat krađa. 600 baksa za 540i pa da ga na šlepi doveze a ne da je još u voznom stanju sa svim papirima ![]() A gledam danas kod nas neki klinac traži 10kila eura za E38 kojeg valjda knauf šarafi drže zajedno da se ne razaspe po parkingu.
![]() |
#75907 |
Moderator
|
![]() |
#75908 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Već neko vrijeme je Dojčland u nekim stvarima postao gori od Balkana. I nastavlja dalje u tom smjeru.
![]() |
#75909 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samo Delboyev Ford Capri Ghia može nadmašiti ovog Merca po unutrašnjosti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75912 |
Moderator
|
![]() |
#75913 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75914 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75917 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Puno puta se dogodilo, da. Nažalost budala ne fali. Jedan je mene davno izvukao iz auta zato jer sam mu trubio da se makne iz lijeve trake jer se htio praviti frajer pred komadom a ja sam se taman vraćao s treninga (tajlandski boks). Brzo je prestao biti frajer. Ali iskreno ne sjećam se da li sam ikada u prometu doživio blizu toliko bahato ponašanje i gestikuliranje kao kod mladih cura koje se voze sa ST tablicama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75918 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75919 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Naručio cuge na otpremnicu u Roto-u i sve imam dogovoreno za dostavu. Plus sam uzeo od njih hladnjaču koja se kvači na kuku na autu da mi cuga bude hladna, hladnjača je dimenzija jedne dobre prikolice. 3 dana prije momačke, na dan kad ne cuga trebala doći me zove čovjek s Roto-a i kaže da im je kombi s kukom krepao, da li ja imam koga da doveze to. Ja, pametna, ko iz puške, pa imam ja kuku. ![]() 80l vina, 100 pivi, 10l gina, 5l đekija, jedno 18x 2l kole, jedno 100l mineralne, jedno 30l tonika, 30l crnog vina. Ja to natovarim u auto, već sam onda vidio da je auto sjeo. ![]() I onda se sjetim, još prikolica, 500kg prikolica. ![]() Šteta, nisam slikao, ali sam mislio da će mi amortizeri propišati. ![]() Ta masa u gepeku + prikolica, doslovno sam plivao po cesti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75920 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
TLDR Meni se čini da si se ti ovim postom suptilno pohvalio da još uvijek .ebeš. ![]() Šalu na stranu. Na godišnjem mi je pukla guma i ne želim opisivati jebade koje sam imao s onim govnom za krpanje gume. Odlučio sam jednu zimsku gumu staviti na čeličnu felgu, kupio dizalicu jer ni toga nije bilo u autu. Zapeo sam na čeličnoj felgi jer ne znam di to kupit. Zapravo znam, samo se ne kužim u razmake rupa za šarafe, ima ih par vrsta. ( ![]() Ima neki sajt di po modelu i godištu možeš provjerit felge? Nemam vremena obilazit dućane, htio bi kliknut online i da mi dođe doma. Ty |
![]() |
![]() |
![]() |
#75921 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75922 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#75923 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]()
![]() |
#75924 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75925 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75926 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75927 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75928 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() Al zato lagano 30-40kmh, imao sam cca 4km rutu od Pevexa do kuće. Zato nakon ovoga bolje da ne spominjem svoje dolaske iz DE u Hrvatsku i koliko stvari bude u autu ![]() Btw. čitajući koliko nas je ovdje imalo lijepe ture u svojim autima - mogli bi napravit neko natjecanje. Ono npr. - utovarit 500kg nečega, prevesti i istovarit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|