Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.09.2024., 18:08   #31
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor RainZG Pregled postova
WTF?
Sada sam otvorio mail adresu mirkofodor290@gmail.com u ukupno 20 sekundi bez ikakvog telefonskog broja ili druge email adrese.

firefox private window, create account i to je to, na PCu naravno, bez koristenja VPN-a ili slicnog.

ma nevjerovatno, zaista.
probam ff + private + veza preko moba (bon bon).

@binary, i to znam, jer tako je vec dugo, ali ja ni ne izbjegavam mob. kupio sam vec 3 hebena broja na kiosku, al ovi hostapleri ne prihvacaju taj br. ne prihvaca mi ni br koji mi je kolega odozgo probao poslat da ukucam. nije da pokusavam sa neke shady mreze, korporacije i sta ti ja znam. od doma to radim. sad sa fibernet-a, pred 15ak dana sa t-koma.
probat cu sad i ovo gore prek bon bon-a.

edit: ista stvar, "This phone number cannot be used for verification."

edit2: kolega gore opet bez problema generirao bez moba/emaila. zaista mi nije jasno u cem je stos. zasto nekome oce, a nekome nece ni sa mobom ko meni. sad sam na taj kreirani acc bez problem ukucao mob koji mi je odbijalo, ALI , kad ga pokusam verificirati dobijem ovo:

Oni nisu normalni . opet ponavljam, novi br sa kioska. upotrebljen samo za jedan poziv na drugi mob (bez javljanja). tele mreza.

edit: i nemos koristit disposable email za recovery "Enter a recovery email that does not lead to a temporary or disposable inbox".

Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 29.09.2024. u 19:12.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2024., 18:54   #32
acmevagabundo
Premium

Datum registracije: Jul 2015
Sad sam i ja pokušao otovriti gmail račun i nisam uspio.
I kod mene kad krenem u kreiranje računa zapne na koraku verificiranje osobe, i meni kaže da posotojeći broj tellefona ne može koristiti za verifikaciju.
@Binary mislim da nije problem u povezivanju osobe i računa, jer prvi korak je davanje imena i prezimena, sa tim da prezime nije obavezno (tako piše i taj korak prođe), a drugi korak je davanje datuma rođenja (zbog maloljetnosti). To nikako nije dovoljno (ime i datum rođenja) da se jednoznačno odredi o kojoj osobi se radi.
acmevagabundo je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2024., 18:57   #33
BinaryJesus
Registered User

Datum registracije: Feb 2021
Citiraj:
Autor acmevagabundo Pregled postova
Sad sam i ja pokušao otovriti gmail račun i nisam uspio.
I kod mene kad krenem u kreiranje računa zapne na koraku verificiranje osobe, i meni kaže da posotojeći broj tellefona ne može koristiti za verifikaciju.
@Binary mislim da nije problem u povezivanju osobe i računa, jer prvi korak je davanje imena i prezimena, sa tim da prezime nije obavezno (tako piše i taj korak prođe), a drugi korak je davanje datuma rođenja (zbog maloljetnosti). To nikako nije dovoljno (ime i datum rođenja) da se jednoznačno odredi o kojoj osobi se radi.

Google uopće nije briga šta tamo netko piše pod ta polja. Google već ima shadow profile od osoba koji nikad nisu ni kreirale svoje profile a koristile su google usluge ili su povezane s drugima koji koriste google usluge preko IP adresa, MAC adresa, device fingerprintova, fizičke lokacije, kontakata na telefonima koji se syncaju itd itd......
BinaryJesus je online   Reply With Quote
Staro 29.09.2024., 19:05   #34
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

tin foil hat on,... mozda je u tome stos. imaju moj profil i znaju da cinim sve kako bi im otezao, pa mi ga sad meću ... tin foil hat off.
koja kemedija
Staro 29.09.2024., 19:25   #35
acmevagabundo
Premium

Datum registracije: Jul 2015
Citiraj:
Autor BinaryJesus Pregled postova
Google uopće nije briga šta tamo netko piše pod ta polja. Google već ima shadow profile od osoba koji nikad nisu ni kreirale svoje profile a koristile su google usluge ili su povezane s drugima koji koriste google usluge preko IP adresa, MAC adresa, device fingerprintova, fizičke lokacije, kontakata na telefonima koji se syncaju itd itd......
Ajmo reć da mi je to jasno, da znaju sve o meni. Ali opet ostaje pitanje zašto ne šalju verifikacijski sms, nego imaš poruku da dotični telefonski broj nije dobar. I to više različitih telefonskih brojeva.
A kolega gore kaže da je otvorio račun bez telefona
A i ja sam do sada otvarao Google račune, i sebi i drugima.
acmevagabundo je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2024., 19:38   #36
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
edit: ista stvar, "This phone number cannot be used for verification."

Čini mi se prilično nevjerojatnim da je stvar sim brojevima, koliko si ih do sad isprobao morao je bar jedan bit ok
Prije će bit da si došao na nekakvu black listu pošto si probao 149 puta napravit account
Exy je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2024., 19:43   #37
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Jednostavno ne toleriraju više anonimnost.
Eto primjera od RainZG od prije 2 sata.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2024., 19:43   #38
stitrek
Banned

T-com Simpa broj radi bez problema, možda Google ostale provajdere doživljava neozbiljno...
stitrek je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2024., 19:46   #39
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Google želi da iza svakog računa stoji identificirana osoba i praktički je nemoguće imati anoniman račun više. Ako ne može identificirati iza koga stoji pokušaj kreiranja računa tada to ne dozvoljava više ili blokira postojeće račune.
Pa naravno. Kako će zaradit na tebi ako ne zna tko si i što radiš?

Ne možeš im zamjeriti jer daju OS i uslugu for free
Staro 29.09.2024., 19:55   #40
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Čini mi se prilično nevjerojatnim da je stvar sim brojevima, koliko si ih do sad isprobao morao je bar jedan bit ok
Prije će bit da si došao na nekakvu black listu pošto si probao 149 puta napravit account

a bome nisam. svaki od 3 broja (2x tele, 1x a1) sam mozda max 5-6 puta probao da prode. nekad "obicnu vezu", nekad preko VPN-a sa razno raznih lokacija. razni browseri (chrome i FF), radni kompovi, razna veza na net (t-koma, fibernet, bon bon).

bas me zanima u cemu je stos, zasto neki kao Rainbez ikakvih zabrzlama to odrade cak bez moba i email-a, a neki spale.
Staro 29.09.2024., 19:57   #41
BinaryJesus
Registered User

Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Eto primjera od RainZG od prije 2 sata.
Zašto misliš da Google ne zna tko stvarno stoji iza tog računa. Samo zato što netko koristi incognito ne znači da ga se ne može identificirati. Pogotovo od strane nekoga kao što je Google. Pa i Google je nedavno bio kažnjen zato što namjerno prati korisnike koji koriste incognito u Cromu.

A Geronimo je vjerojatno nešto napravio zbog čega ga Google sada blokira.
BinaryJesus je online   Reply With Quote
Staro 29.09.2024., 19:59   #42
Ico_Zg
Premium
Moj komp

Ico_Zg's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Kod mene ista stvar, ja sam danas probao sa 3 različita broja (tomato, telemach i A1) dobijam istu grešku kao i kolega, ne daju mi otvoriti novi račun. Od 3 broja dva nisu nikada bila povezana na neku gmail uslugu, bar sa moje strane...
Ico_Zg je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2024., 20:08   #43
mkey
Premium
Moj komp

Citiraj:
Zašto misliš da Google ne zna tko stvarno stoji iza tog računa.
Dakle, Google je identificirao RainZG, ali nije identificirao mene, geronima i ica i ostale? Ili smo svi mi napravili nešto što nismo trebali? Iako svi jamačno koristio google servise?
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
Staro 29.09.2024., 20:17   #44
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

znaju oni vjerovatno sve o svima nama jer imaju profil. uopce nemam sumnje u to, ali im ja svejedno godinama pokusavam otezat max, pa makar bilo to i kap u moru sto vjerovatno i je. al nedam svojevoljno. ko ih hebe.

al opet cudno zasto bi blokali nove usere. valjda zele nove info/telemetrije i ostala gofna .

ja ih koristim, ali dajem minimum potrebno. email samo kroz vanjske aplikacije (outlook, thunderbird) i na mobovima (aquamail, a ne njihovo gofno od gmail-a).
jako rjetko se preko web-a ulogiram.
google trazilicu ne koristim vec preko 15g (startpage i duck).
na jubitu se nikad ne logiram. najcesce skinem Jdownloaderom da na miru pogledam.

browser samo iskljucivo FF sa add-onovima. chrome samo u virtualki kad su ovakvi slucajevi ko sad.

mozda sam im na listi neprijatelja .
Staro 29.09.2024., 20:25   #45
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
> Bez Smartphone-a danas se jednostavno jako neugodno zivi.

Nemojmo pretjerivati. Ugasi mob na par dana i bude sve OK.

Ne - nemogu. Pola privatnih i poslovnih pizdarija mi zahtjeva izmedu ostalih 2FA sa MS Authenitificatora. A da ne pocnem sa svim bankarskim i slicnim pizdarijama. A da ugasim komp na 1 dan...zaboravi, panika je kad idem par dana na GO

Nego da se vratimo na temu....google zna dosta toga...da nisi kreirao vec par tih racuna i koristio preko VPN-a za jeftiniji Youtube Premium i slicne povlastice?
Staro 29.09.2024., 20:29   #46
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
I zašto mora biti baš Google? Napravi kod drugog providera.

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
NAS: Synology DS420+ with 4 x WD Red Pro 8 TB
HDD Dock: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2024., 20:37   #47
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

ak meni pises ja sam problem rjesio zahvaljujuci kolegi gore.
bar za sad, dok/ako me ne pognu prcat da zele broj mobitela, koji im ja eto dajem, ali ga ne zele . aktivirao sam 2fa preko authenticatora. nadam se da ce im to bit dost.

gmail je nekak naj kad je u igri mob. nisam do danas ni znal da mozes acc na mobu napravit sa drugima. to je ekšli dobra vijest.
nadam se da se ovi drugi kao yahoo mogu koristiti u thunderbird-u, outlook-u,...?

@tomek,
nikad se ne ulogiravam sa bitnim gmail adresama prek vpn-a uprav iz straha da mi ga bagra ne bloka iz njihovog ćefa. nikakve jubitu premiume ni isla slicno nikad koristio. nikakva placanja na google servisima niti kartice povezane tamo (boze sacuvaj). znaci koristim ih min kolko moram. samo email-ovi, a i to razmisljam vec godinama maknut (maknuo sam sve poslovno i bitno za sto se sad koriste pravi paid email servisi). i acc na mobovima.

Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 29.09.2024. u 20:46.
Staro 29.09.2024., 20:44   #48
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Probao nedavno napraviti fejk insta account, blokiran mi racun bio u roku pola sata, nemoguce je biti fejk na instacu ili fejsu vise. Mozda je prije bilo moguce... ne znam
Staro 29.09.2024., 20:44   #49
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
ak meni pises ja sam problem rjesio zahvaljujuci kolegi gore.
bar za sad, dok/ako me ne pognu prcat da zele broj mobitela, koji im ja eto dajem, ali ga ne zele . aktivirao sam 2fa preko authenticatora. nadam se da ce im to bit dost.

gmail je nekak naj kad je u igri mob. nisam do danas ni znal da mozes acc na mobu napravit sa drugima. to je ekšli dobra vijest.
nadam se da se ovi drugi kao yahoo mogu koristiti u thunderbird-u, outlook-u,...?
Nisam vidio da si riješio.

Mogu. Davno sam Google account imao s net.hr i yahoo.com adresom, sad imam s outlook.com.

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305
MFP: Canon Pixma MP240
NAS: Synology DS420+ with 4 x WD Red Pro 8 TB
HDD Dock: LC Power LC-DOCK-U3-CR + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2024., 21:07   #50
mkey
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Probao nedavno napraviti fejk insta account, blokiran mi racun bio u roku pola sata, nemoguce je biti fejk na instacu ili fejsu vise. Mozda je prije bilo moguce... ne znam
Na fakebook je moglo sigurno, ja sam imao jedan account, ali nije preživio određene rasprave vezano za slobodu izbora liječenja.
Staro 30.09.2024., 21:26   #51
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Hm. Navelo me ovo vaše psianje da probam ponovno.

Kreirao sam novi google account, s novom gmail adresom, i kod odabira recovery opcija, mogao sam skipati (i jesam) i drugu mail adresu i broj mobitela. Sve to u browseru gdje sam već logiran na dva gmaila.

Nisam siguran do čega je, sad sam to na kompu napravio, a kad na mobu probam ne da mi bez mobilnog broja kao recovery opcije.
Staro 30.09.2024., 22:45   #52
RainZG
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
mozda prepoznaje nacin spajanja na net, ako je mobilini ISP onda trazi broj, ako nije onda ne trazi
RainZG je offline   Reply With Quote
Staro 01.10.2024., 14:01   #53
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Danas probao na factory reseiranom a31 napraviti gmail. Napravio bez greske prilikom pokretanja telefona, nije pitao ama bas nista.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2024., 22:22   #54
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

jel ima ovdje koja dobra dusa koja je u mogucnosti napravit jedan acc gmail za udrugu malih iznajmljivaca Rijeka. nemogu vise pitat kolegu gore jer mi je vec napravil 2 acc.
ak ima dobrovoljac javite mi na pm da vam dam podatak za email adresu (available je, to sam provjerio).

zahvaljujem.
Staro 05.10.2024., 03:04   #55
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ako mozes cekati do ponedjeljka kad se vratim na posao nema problema.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2024., 07:59   #56
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

rjeseno je. kolega domy je uskocio. hvala vam svima.
Staro 07.10.2024., 17:58   #57
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citajuci komentare, odem danas na pet laznih FB racuna, koje sam davno otvorio kad sam proucavao mrezu Secernog Marka, te za nesretnike, kojima je isti jedini nacin komunikacije, ima i takvih.

Najnormalnije ulazim, FB je mila majka prema BorGoogle sotoni po pitanju provjera. Kad se samo sjetim da imam tri Youtube racuna s miljama pregleda, te pocnem misliti, koji broj, koji telefn, koje pitanje/odgovor, svaki put odustanem.

Da barem postoji stavka "Odricem se Google brige za moju sigurnost" koju covjek moze potvrditi, jer nema mreze koja je odvratnija i opasnija od sto hakera i ukradenih racuna.

Doslovno mi se gadi logirati u Youtube, jer znam prvi sljedeci put, nesto ce biti mimo volje necastivog, nesto cu morati dokazivati, ukratko, nepotrebno uzrujavanje.

U nadi je spas, za sto brze propadanje istoga.

...
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 07.10.2024., 18:04   #58
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

He he. Apsolutno se slazem sa navedenim.
Znacu uspiješ drzat te fejk facabuk acc zivima? Nisi imao problema? Namjeravam probat napravit jedan fejk uskoro.
Staro 07.10.2024., 21:16   #59
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Nedavno sam se cak zabunom preko Tora logirao, mislio sam da ce odmah zbog njega privremeno zblesirati. Na kraju, doslovno nisam imao nista do email potvrde, da potvrdjujem da sam bio ja.

Facebook je kamilica prema G sotoni.

Nedavno sam dva probudio, nisam bio 3 godine, najmanje, osim "uskladjivanja" generalija za oglase, za minutu sam bio u racunu.

Za samo otvaranje ti ne mogu nista reci recentno, jer sam ih otvorio prije vise od deset godina.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2024., 09:42   #60
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ove godine sam otvorio dva gmail racuna bez dodatnih provjera. A ako te i pita broj ili recovery email, to mozes afaik maknuti nakon setupa.

Sto ne mogu potvrditi i za fejs kojeg sam radio na ljeto. Imam dummy mail za te gluposti jer sam svoj fejs obrisao prije 10+ godina. Prvi pokusaj reganja - ne ide, banalo me jer sam si dao ime Tvrtko Softić. Nije me pitalo osobnu niti potvrdu identiteta. Nabijem vas na tvrtka. Drugi pokusaj s novim nekoristenim mailom i mojim imenom, al ne prolazi email verifikacija. Tjednima javljalo da je neki problem do databasea (zvucalo mi je kao problem na njihovom kraju). Puko mi film, upisem moj privatni mail - proslo iz prve. Database error moj klip kukuruza. Digitalni horor!

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na