|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
ma nevjerovatno, zaista. probam ff + private + veza preko moba (bon bon). @binary, i to znam, jer tako je vec dugo, ali ja ni ne izbjegavam mob. kupio sam vec 3 hebena broja na kiosku, al ovi hostapleri ne prihvacaju taj br. ne prihvaca mi ni br koji mi je kolega odozgo probao poslat da ukucam. nije da pokusavam sa neke shady mreze, korporacije i sta ti ja znam. od doma to radim. sad sa fibernet-a, pred 15ak dana sa t-koma. probat cu sad i ovo gore prek bon bon-a. edit: ista stvar, "This phone number cannot be used for verification." edit2: kolega gore opet bez problema generirao bez moba/emaila. zaista mi nije jasno u cem je stos. zasto nekome oce, a nekome nece ni sa mobom ko meni. sad sam na taj kreirani acc bez problem ukucao mob koji mi je odbijalo, ALI ![]() ![]() Oni nisu normalni ![]() edit: i nemos koristit disposable email za recovery "Enter a recovery email that does not lead to a temporary or disposable inbox". ![]() Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 29.09.2024. u 19:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Sad sam i ja pokušao otovriti gmail račun i nisam uspio. I kod mene kad krenem u kreiranje računa zapne na koraku verificiranje osobe, i meni kaže da posotojeći broj tellefona ne može koristiti za verifikaciju. @Binary mislim da nije problem u povezivanju osobe i računa, jer prvi korak je davanje imena i prezimena, sa tim da prezime nije obavezno (tako piše i taj korak prođe), a drugi korak je davanje datuma rođenja (zbog maloljetnosti). To nikako nije dovoljno (ime i datum rođenja) da se jednoznačno odredi o kojoj osobi se radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
Citiraj:
Google uopće nije briga šta tamo netko piše pod ta polja. Google već ima shadow profile od osoba koji nikad nisu ni kreirale svoje profile a koristile su google usluge ili su povezane s drugima koji koriste google usluge preko IP adresa, MAC adresa, device fingerprintova, fizičke lokacije, kontakata na telefonima koji se syncaju itd itd...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Citiraj:
A kolega gore kaže da je otvorio račun bez telefona ![]() A i ja sam do sada otvarao Google račune, i sebi i drugima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Čini mi se prilično nevjerojatnim da je stvar sim brojevima, koliko si ih do sad isprobao morao je bar jedan bit ok ![]() Prije će bit da si došao na nekakvu black listu pošto si probao 149 puta napravit account ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
T-com Simpa broj radi bez problema, možda Google ostale provajdere doživljava neozbiljno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Ne možeš im zamjeriti jer daju OS i uslugu for free ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
a bome nisam. svaki od 3 broja (2x tele, 1x a1) sam mozda max 5-6 puta probao da prode. nekad "obicnu vezu", nekad preko VPN-a sa razno raznih lokacija. razni browseri (chrome i FF), radni kompovi, razna veza na net (t-koma, fibernet, bon bon). bas me zanima u cemu je stos, zasto neki kao Rainbez ikakvih zabrzlama to odrade cak bez moba i email-a, a neki spale. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Registered User
|
Zašto misliš da Google ne zna tko stvarno stoji iza tog računa. Samo zato što netko koristi incognito ne znači da ga se ne može identificirati. Pogotovo od strane nekoga kao što je Google. Pa i Google je nedavno bio kažnjen zato što namjerno prati korisnike koji koriste incognito u Cromu. A Geronimo je vjerojatno nešto napravio zbog čega ga Google sada blokira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kod mene ista stvar, ja sam danas probao sa 3 različita broja (tomato, telemach i A1) dobijam istu grešku kao i kolega, ne daju mi otvoriti novi račun. Od 3 broja dva nisu nikada bila povezana na neku gmail uslugu, bar sa moje strane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
![]() |
#44 |
Premium
|
znaju oni vjerovatno sve o svima nama jer imaju profil. uopce nemam sumnje u to, ali im ja svejedno godinama pokusavam otezat max, pa makar bilo to i kap u moru sto vjerovatno i je. al nedam svojevoljno. ko ih hebe. al opet cudno zasto bi blokali nove usere. valjda zele nove info/telemetrije i ostala gofna ![]() ja ih koristim, ali dajem minimum potrebno. email samo kroz vanjske aplikacije (outlook, thunderbird) i na mobovima (aquamail, a ne njihovo gofno od gmail-a). jako rjetko se preko web-a ulogiram. google trazilicu ne koristim vec preko 15g (startpage i duck). na jubitu se nikad ne logiram. najcesce skinem Jdownloaderom da na miru pogledam. browser samo iskljucivo FF sa add-onovima. chrome samo u virtualki kad su ovakvi slucajevi ko sad. mozda sam im na listi neprijatelja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ne - nemogu. Pola privatnih i poslovnih pizdarija mi zahtjeva izmedu ostalih 2FA sa MS Authenitificatora. A da ne pocnem sa svim bankarskim i slicnim pizdarijama. A da ugasim komp na 1 dan...zaboravi, panika je kad idem par dana na GO ![]() Nego da se vratimo na temu....google zna dosta toga...da nisi kreirao vec par tih racuna i koristio preko VPN-a za jeftiniji Youtube Premium i slicne povlastice?
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I zašto mora biti baš Google? Napravi kod drugog providera.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
ak meni pises ja sam problem rjesio zahvaljujuci kolegi gore. bar za sad, dok/ako me ne pognu prcat da zele broj mobitela, koji im ja eto dajem, ali ga ne zele ![]() gmail je nekak naj kad je u igri mob. nisam do danas ni znal da mozes acc na mobu napravit sa drugima. to je ekšli dobra vijest. nadam se da se ovi drugi kao yahoo mogu koristiti u thunderbird-u, outlook-u,...? @tomek, nikad se ne ulogiravam sa bitnim gmail adresama prek vpn-a uprav iz straha da mi ga bagra ne bloka iz njihovog ćefa. nikakve jubitu premiume ni isla slicno nikad koristio. nikakva placanja na google servisima niti kartice povezane tamo (boze sacuvaj). znaci koristim ih min kolko moram. samo email-ovi, a i to razmisljam vec godinama maknut (maknuo sam sve poslovno i bitno za sto se sad koriste pravi paid email servisi). i acc na mobovima. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 29.09.2024. u 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Probao nedavno napraviti fejk insta account, blokiran mi racun bio u roku pola sata, nemoguce je biti fejk na instacu ili fejsu vise. Mozda je prije bilo moguce... ne znam
![]() |
#49 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Mogu. Davno sam Google account imao s net.hr i yahoo.com adresom, sad imam s outlook.com.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Na fakebook je moglo sigurno, ja sam imao jedan account, ali nije preživio određene rasprave vezano za slobodu izbora liječenja.
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hm. Navelo me ovo vaše psianje da probam ponovno. Kreirao sam novi google account, s novom gmail adresom, i kod odabira recovery opcija, mogao sam skipati (i jesam) i drugu mail adresu i broj mobitela. Sve to u browseru gdje sam već logiran na dva gmaila. Nisam siguran do čega je, sad sam to na kompu napravio, a kad na mobu probam ne da mi bez mobilnog broja kao recovery opcije.
![]() |
#54 |
Premium
|
jel ima ovdje koja dobra dusa koja je u mogucnosti napravit jedan acc gmail za udrugu malih iznajmljivaca Rijeka. nemogu vise pitat kolegu gore jer mi je vec napravil 2 acc. ak ima dobrovoljac javite mi na pm da vam dam podatak za email adresu (available je, to sam provjerio). zahvaljujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citajuci komentare, odem danas na pet laznih FB racuna, koje sam davno otvorio kad sam proucavao mrezu Secernog Marka, te za nesretnike, kojima je isti jedini nacin komunikacije, ima i takvih. Najnormalnije ulazim, FB je mila majka prema BorGoogle sotoni po pitanju provjera. Kad se samo sjetim da imam tri Youtube racuna s miljama pregleda, te pocnem misliti, koji broj, koji telefn, koje pitanje/odgovor, svaki put odustanem. Da barem postoji stavka "Odricem se Google brige za moju sigurnost" koju covjek moze potvrditi, jer nema mreze koja je odvratnija i opasnija od sto hakera i ukradenih racuna. Doslovno mi se gadi logirati u Youtube, jer znam prvi sljedeci put, nesto ce biti mimo volje necastivog, nesto cu morati dokazivati, ukratko, nepotrebno uzrujavanje. U nadi je spas, za sto brze propadanje istoga. ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Nedavno sam se cak zabunom preko Tora logirao, mislio sam da ce odmah zbog njega privremeno zblesirati. Na kraju, doslovno nisam imao nista do email potvrde, da potvrdjujem da sam bio ja. Facebook je kamilica prema G sotoni. Nedavno sam dva probudio, nisam bio 3 godine, najmanje, osim "uskladjivanja" generalija za oglase, za minutu sam bio u racunu. Za samo otvaranje ti ne mogu nista reci recentno, jer sam ih otvorio prije vise od deset godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ove godine sam otvorio dva gmail racuna bez dodatnih provjera. A ako te i pita broj ili recovery email, to mozes afaik maknuti nakon setupa. Sto ne mogu potvrditi i za fejs kojeg sam radio na ljeto. Imam dummy mail za te gluposti jer sam svoj fejs obrisao prije 10+ godina. Prvi pokusaj reganja - ne ide, banalo me jer sam si dao ime Tvrtko Softić. Nije me pitalo osobnu niti potvrdu identiteta. Nabijem vas na tvrtka. Drugi pokusaj s novim nekoristenim mailom i mojim imenom, al ne prolazi email verifikacija. Tjednima javljalo da je neki problem do databasea (zvucalo mi je kao problem na njihovom kraju). Puko mi film, upisem moj privatni mail - proslo iz prve. Database error moj klip kukuruza. Digitalni horor!
![]() |
![]() |
|
|