|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ne znam di postavit pitanje pa cu probat ovdje. imam onu basic lemilicu iz lidla. i svako toliko treba neku sitnicu zalemiti. najcesce oko bozica kad se odleme spojevi na hrpi lampica. uvijek se mucim s tim sitnim zicama i da njih ogolim od gume i kad to napravim onda je sve sitno i mucim se da zalemim. trebale bi mi dvije stvari. 1. imaju li kakva sitna klijesta za ogulit zicu? ali onu tanku kao sto je u lampicama? elektricari imaju takve ali ne znam do koje mm one idu. 2. nekakav stalak s povecalom i hvataljkama da mi drzi to sta lemim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja to zubima rjesavam vec 35 godina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Premium
|
Ove nisam placao, pa ti ne bih znao reci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#188 |
Premium
|
Evo vec 44 godine su izdrzali, pa bih rekao da su relativno dobrog kvaliteta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Premium
|
![]() |
#190 | |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
- te lampice su šrot - u taj "kabel" od lampica stave dvije-tri licne bakra - ta lemilica od parksajda je šrot - sve skupa je šrot ![]() Bude u Lidlu ovaj alat za skidanje izolacije svako toliko, i on je šrot ali poslužit će svrsi isto kao i lemilica (imam i jedno i drugo): https://jelposkupilo.eu/proizvodi/li...e-izolacije_p3 on ima par "predefiniranih" debljina kablova no ne bi me čudilo da te kineske lampice imaju neku žnj debljinu i da ti neće pasati, stoga vjerojatno je oštar skalpel najbolje riješenje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Premium
|
Ajde kad ste već potegnuli pitanje guljenja kablova. Kaj preporučate osim skalpela?
![]() |
#192 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() budem zapratio lidl i taj alat. sad jos samo nac nekakav stalak/drzac za te sitne limice od plusa i minusa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Premium
|
Vidio u Kauflandu, jel ih ima tko i jel valjaju? ![]()
![]() |
#194 |
Premium
|
Imam ih ja vec odavno. A ono, funkcioniraju ako znas raditi sa njima. Nista profesionalno, ali za zakrimpati stopicu tu i tamo su ok. Ako je nesto na motoru ili autu gdje ima vibracija, ja malo i lemilicom utvrdim da bude bolji spoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Premium
|
Više pitam za skidanje izolacije
![]() |
#196 |
Premium
|
A to funkcionira bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ekipa, gdje je u Velikoj gorici prodajno mjesto ZETa za mjesečne karte? na kolodvoru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Premium
|
![]() |
#201 |
Premium
|
Jel se tko probao registrirati da bi dobio ugovor preko stranice? https://www.gpz-opskrba.hr/zelite-os...b-opskrba/1795 Meni kaže da oib i omm nisu valjani. Tko tu koga? A na https://mojracun.gpz-opskrba.hr nema nikakvih podataka više
![]() |
#202 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jučer ispunio na stranici, danas došao ugovor na mail. |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
|
Nije mi se dalo tražiti ima li tema ali opet pokušavaju da mogu čitati poruke. Mislim da im psihić bu trebal poslije čitanja mojih poruka. https://www.patrick-breyer.de/en/pos...#chatcontrol20
![]() |
#204 |
Premium
|
Nego jel berete gljive? Poznajete ih?
tomek@vz: ajd nemoj | Mali Čile SAD Češka Peru | Windows Free Zadnje izmijenjeno od: spiderhr. 29.09.2024. u 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Ja neki dan propješačio 15-ak km (tak bar veli sat) i pronašao jednu veću košaru sunčanica a još barem duplo više ostavio u šumi. Krenuo brati vrganje ali pošto u tom kraju očito još nisu krenuli a naišao putem na par sunčanica onda sam počeo brati njih. Zanimljiva stvar je što nikad do sad nisam brao sunčanice pa sam lijepo usred šume tražio mobilni signal, googlao i dobro svaku provjerio. Evo supruga i ja smo još živi tak da sam očito ubrao dobre 🤣 Inače berem samo vrganje, lisičarke i prosenjake. Od sad će i sunčanice biti uključene u berbu. Na Faceu po grupama vidim da ljudi nose pune košare, rastu ko ludi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Plin u Zagrebu
Može li mi tko objasniti koja je razlika između imanja distributera Međimurje plina i GPZ-a u smislu kvalitete plina? Jer koliko znam ne postoji više paralelnih plinskih mreža u gradu što će ga reći da postoji samo jedna glavna cijev kojom plin dolazi u ulicu a što pak znači da Pero Perić s kućnog broja 1 koji je odbarao Međumurje plin će imati apsolutno identičnu kvalitetu plina kao Đuro Đurić s kućnog broja 2 a koji je ostao na GPZ te je jedina razlika samo kome na kraju plaćaju jer sirovina koju dobivaju je identična. ili sam u krivu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Kvazi tržišni igrokaz kao sa strujom .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Točno to. Čitao sam negdje članak ne mogu sada pronaći. Ugl. i ta ušteda je tipa 2e godišnje ispadne. Mi smo na međimurje plinu u Čakovcu, jednom ugovoriš i to je to, dolaze neki ugovori svakih par godina kod promjene cijene, nije bilo nekih komplikacija.
![]() |
#209 |
Premium
|
Malo kmečanja. Zašto se toliko forsira gradnja stadiona u Maksimiru? Treba ga staviti van grada da se ne maltretiraju stanovnici kvarta kao i ostali građani. Mislim da ga trebaju negdje blizu obilaznice i autoputa smjestiti. A ovaj sadašnji ostaviti atletičarima. A i što će takva građevina koja ima park sa sjeverne strane a sa ostalih strana kvart gdje su obiteljske kuće.
tomek@vz: ajd nemoj | Mali Čile SAD Češka Peru | Windows Free Zadnje izmijenjeno od: spiderhr. 08.11.2024. u 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|