|
![]() |
#1831 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Ma užas, uzeo sam telefon prije godinu i pol na ugovor i više neću. Bolje kupit u dućanu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1833 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
nedavno sam se pozalio tu da sam naletio na novi sim od teletine da nemos napravit gmail snjime (reciklirani br). help desk me uvjeravao da sanse da se ponovi su ravne 0. aha da, ja kreten povjerovo tim kromanjoncima. danas opet ista stvar. novi sim sa kioska. kladio bi se da uzmem 10 brojeva na kiosku da ce svi bit recycled. i sad mene zanima, kako i na koji nacin da ja dodem do br (bilo koji operater) da mogu napravit dodatni gmail acc? sa fiksnog br nemoze vise afaik, samo mob preko sms-a. nego jel zna tko iz glave, jel ima koja zemlja iz koje zakonski gugl nesmije trazit br moba? imam VPN pa mozda tak da uspijem iskombinirat. edit: probao VPN. preko USA. ista stvar ![]() Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 14.09.2024. u 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1835 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1837 |
Registered User
|
nema, meni ne radi ni na jednom broju. Dok god nije službeno štanga. Ako volte još nije službeno kad će tek onda biti vowifi. Dok god ne uvedu obje usluge i dalje sam na bonbonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1838 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Meni još uvijek kaže da mobitel ne podržava VoLTE iako podržava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1839 |
Registered User
|
tako je i kod mene na sva tri broja. Mislio sam otić kupit karticu na kisok da vidim jel će mi i na tom broju isto javit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1841 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Prije 14 dana podnio online zahtjev za prijenos broja u Telemach, dobio mail sa brojem zahtjeva, papire o prijenosu, poslali sim-icu. Sim-ica mi je stigla nakon 12 dana (hvala HP) i sad krece show. Zovem Telemach da vidim u kojoj je sad to fazi i kad ce biti prijenos i oni NEMAJU moj zahtjev u sustavu. Ne postoji zahtjev na moje ime ili OIB. Broj zahtjeva koji sam dobio na mail (prema njihovim rijecima) ne odgovara templateu kako taj broj treba izgledati. Ukratko, oni ne vide nista. Poslao sam i mail ali na njega nitko jos ne trza. Je imao tko slican slucaj? Ja zapravo sada zelim otkazati prijenos broja jer mi prijenos vise ne odgovara, a po uvjetima vidim da imam na to pravo jer se prijenos prolongirao preko 8 radnih dana.
![]() |
![]() |
#1843 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Pogledaj na hakomovom portalu ePrenosivost u kojem si statusu. Ako nisu ni pokrenuli prijenos, onda si na konju sa otkazivanjem prijenosa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1844 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]() Na hakom sajtu kaze da sam i dalje HT (sto je tocno) i pise pod statusom "broj je prenesen". Vjerojatno misle da je broj prenesen prije x godina sa tomata u HT.
![]() |
![]() |
![]() |
#1845 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam brzo prenio broj sa Bonbona na Telemach. Trajalo je svega 3 dana ( minus 2 zbog vikenda) i bez problema. Online nisam ni probao, samo sam iskoristio priliku da prošetam lagano na svježji zrak (C02)
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1846 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Citiraj:
Ne moraš ništa radit, valjda neće sad pokrenut prijenos ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1847 | |
49%winner
|
Tako i meni sve to zvuci, ali ne mogu shvatiti zasto, bez neke obavjesti. Htio sam iskoristiti priliku i prebaciti broj negdje pa se vratiti u bonbon i iskoristiti onu bolju cijenu koju je moguce ugovoriti do 8.4, ali sad corak, nema vise vremena. Tnx, ako sta saznam u medjuvremenu (ili me prebace lol), javim! Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|