|
![]() |
#75481 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Benzinac ili hibird ovisi o tome kako i gdje ćeš ga voziti. Za kratke relacije i grad je bolji hibrid. Doduše, danas je već postalo teško naći čistog benzinca.
![]() |
#75482 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75483 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75485 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75486 |
49%winner
|
Tucsona nema ispod ~29k eur s bojom i rucnom klimom. Osobno bi klimu mozda i pregrmio (jer entry paket kod njega daje dosta opreme, naspram i30), ali mi se nisu poslozile kockice oko financiranja. Osobno prekrasan auto Dizel nije u toj cijeni. Ali ajde, entry benzinac nema bateriju, to se isto moze uzeti kao plus.
![]() |
![]() |
#75487 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Sad nije dobro vrijeme za kupovinu auta, treba sačekati kraj godine ili početak slijedeće jer se trgovci tada moraju riješiti naručenih kovota vozila za tekuću godinu,... ako ih ne prodaju moraju EU platiti kazne za CO2 na neprodana vozila pa im se više isplati dati par tisuća eura popusta nego plaćati penale/kazne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75488 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Vidim da je na webu jos uvijek cjenik od prije ovog redizajna i tamo starta cijena sa 26.190,00 €. Ovaj novi, redizajn starta sa cijenom od 27.990,00 €. Uglavnom bez obzira na opremu za koplje je iznad Dacie, IMHO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75489 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Model prije redizajna ti je bio u rasprodaji što su imali kao dio "Velike ljetne akcije", tu je bilo čak dobrih ponuda, automatik dizel za 31500 EUR i to jači paketi opreme, ali to je sve otišlo. Čim boju odabereš već si na 28500+ EUR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75490 |
49%winner
|
Ovi lageri MY24 Tucsona sa akcije su bili rasprodani jos tamo oko 5.7. kad sam hodocastio po salonima. Imali su samo MY25 na lageru po novom cijeniku. To govorim za modele do 30k eur, nista skuplje mi nije igralo.
![]() |
![]() |
#75491 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75492 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Kaj se tiče avansa i ja sam ga morao uplatiti prije nego auto dopeljaju iz Mađarske u RH, 200 ojra je bilo, uplatio u ponedjeljak, u četvrtak javili da uplatim ostatak i da mogu doći po auto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75493 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Sad zabrij kak je u rvackoj di ekipa često vadi mast i vlastitom autu. To kaj ti, ja, i gro ekipe ovdje pazimo na svaki auto koji vozimo, pa bio to i službeni, je drugi par rukava. Ali vjeruj mi, jaaaako puno ekipe jednostavno zaboli falus za auto. Veliš u 30k nije mogao toliko rasturit auto, pa u tjedan dana možeš ubit auto do te mjere da ga ne želiš nazad ![]() _______________________________________________________________________________ Nego danas je bio očito dan retardiranih vozača Octavije. Tri komada u nepunih 45min. Prvi mamlaz - av Dubrovnik potez od rotora do velesajma, sve tri trake pune. Lik se valjda 6 puta prestrojio iz jedne trake u drugu da bi na kraju bio duljinu auta ispred mene. Tak jasno dva puta skoro pogodio auto u traci u koju se ubacivao. Mamlaz drugi - av Dubrovnik križanje s Većeslava Holjevca. Tip mrtav hladan na crveno skrene lijevo iz Av Dubrovnik prema mostu. Zaletio se valjda zadnji u koloni za skretanje, crveno već debelo svjetli i umjesto da stane lik po gasu i kroz križanje. Kad je naletio na šine auto se translatirao bočno napola u susjednu traku bikoz mokar čelik = ekvikvalent poledice. Mamlaz treći i njega bi zatukao tupim predmetom. - Ulica grada Chicaga stanem na križanju propustit pješaka i biciklista, konj iza obiđe mene kroz križanje i skoro pobere pješaka, preleti preko dva seta ležečih (prije i poslije križanja) i nastavi dalje. Da stvar bude gora, primjetio sam da ima klinca iza u sjedalici. Dakle, koliko mrtvo jebeno retardiran moraš bit. Pazi sad situacije, pješak je sav izbezumljen da kak to da je neki krkan u bemveju stao pustit ga a gotovo ga pregazio rvat katolik u nekoj tamo škodi. ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 12.09.2024. u 19:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75494 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#75495 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
https://www.autohrvatska.hr/dongfeng...utomobili.aspx 1.5 turbo, 4cyl benzinski nissanov motor Sa valjda svom opremom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75496 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Imamo Clio IV i nema šanse da ćeš iza stavit tri sjedalice. Dok je recimo ženina sestra prodala Rapidku karavan i uzela Duster baš zato jer je bio najpovoljniji auto a da u isti može iza stavit tri sjedalice. Ali ok, to je baš specifičan zahtjev ![]() Meni se iskreno Clio neusporedivo više sviđa nego Duster.
![]() |
![]() |
#75497 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75498 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75499 |
49%winner
|
Uh, dugacki kolega, sretno! ![]() Nedavno sam sjeo u Cupru Leona karavana tu od kolege Greena, e to je fotelja sto bi se reklo. Uspio sam nastimati i reach do volana i ispruziti noge. Ali malo van budzeta hahaha
![]() |
![]() |
#75500 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Je li tko naručivao u setu gume i felge s felgenoutlet.at? Trebao bih si za Cupru uzeti dodatni set felgi sa zimskim gumama. Zapravo me najviše gume zanimaju tj. je li DOT novijeg datuma. Da imam drugi set felgi, naručio bih kod nas, ali ovako mi se čini nešto povoljnije. Sent from my SM-S911B using Tapatalk
![]() |
#75501 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75502 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75503 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Gledaj aute sa što većim međuosovinskim razmakom ako želiš mjesta za noge iza. Zato sam ti predložio Joggera jer ima čak 24cm više mjesta iza: https://www.carsized.com/en/cars/com...-2021-minivan/ A ima i puno veći bunker ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75504 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() I nema navigacije ko nijedan kinez valjda. 7 godina all inclusive garancija. ![]()
![]() |
![]() |
#75507 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
![]() https://www.mgmotor.hr/konfigurator?vid=112 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75508 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Pogledaj druge brendove nakon godinu i pol i usporedi pad vrijednosti. Znači više puta spominjani Hyundai Tucson 2023. godište, i to doslovno onaj osnovni paket opreme košta kao što je nov bio, 26k EUR pa nadalje. Kia Sportage koji je neki ekvivalent Tucsonu je 28k EUR pa nadalje 2023. godište. Isti trend možeš vidjeti s bilo kojim proizvođačem van kineza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75509 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Frend je riješ nedavno Seat Atecu, godinu dana stara, 4k km, nova je bila 28k, on ju riješio za 24k (još dodatni set guma dao uz nju). To je -4k eura. Ne znam kakav pad vrijednosti ti očekuješ na "nekineskim" autima, da je 0 pad vrijednosti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|