|
![]() |
#75451 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75452 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Mirko poter provjeri auto na carvertikalu, ako je uvoz iz DE obicno imaju tocne zapise kilometraze. Ja gleda nekog passata za familiju, kilometri tocni u cenat, isto uvoz iz DE Neki jutjuberi imaju 20-30% popusta link za cv, autoanaliza i neki drugi itd Inace rekord po maloj km je moja mazda 3 2007 godiste,uzea je 2020 sa 52k km na satu, ispis sa cvh odgovara.Sad je vec na 113k. Al izlupana izvanka ajme, starac je vozia po Splitu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#75453 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Taj Carvertikal je onak, bacanje para. Ok mozes provjerit da si das neki lazni osjecaj sigurnosti ali da je to nesto u sto mozes biti 100% siguran. Ne bas. Niti za kilometre niti za stetu.
![]() |
#75454 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Meni je za dvije provjere bio prilično točan. Jedan bio udaren(kupljen u HR), drugi opako skinuta kilometraža(lijepo se vidjelo po unutrašnjosti, uvoz DE). Ovaj udaren sam bio i kupio, ali to je prodavač i napomenuo kod prodaje. Vidim da ljudi imaju svakakvih iskustava, ovisi o slučaju.
![]() |
#75455 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Ja imam isti sa style opremom. 1.6 je ok da bolji je 2.0 ali ok je 1.6 Jucer sam ga taman malo propuhao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75456 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75457 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
VW poskupljuje svoje ICE modele https://www.kfz-betrieb.vogel.de/vol...7616977a08670/
![]() |
#75458 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Citiraj:
Kod jednog auta sam se jako dvoumio, rabljeni 4 godine star. Sve je divno i krasno, žena i klinci isto zapeli za njega, meni je super ali mi nešto ne štima, a nemogu staviti prst na točno što to. I lik mi kaže nakon pol sata pregledavanja, "Čujte, dužan sam vas obavijestiti kao prodavač da je auto sudjelovao u prometnoj nesreći, prednji lijevi kraj, sve je promijenjeno novo, i posloženo kao što vidite, ali dužan sam vas informirati". E to je prodavač. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75459 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Nekako sam stava da ako ću kupovati uvezen auto onda ću ga uzeti direkt iz Njemačke.
![]() |
![]() |
#75460 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Zato ja cuvam sve racune od servisa, pa kad budem jednog dana prodavao aute fino ih prilozim, pa tesko onda da netko moze sumnjati u kilometrazu. OK, moglo se svake godine skidati kilometre, ali malo tko se bas ide s time zahebavati jer to znaci da ne skidas km kod prodaje nego imas dugorocni plan koji provodis kroz niz godina da nekoga zahebes ![]()
![]() |
#75461 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ovo mi zvuči ko da ga puni AI, pa kad nema podataka onda izmisli ![]() BTW, nekoliko kolega s posla je uzimalo auto ovdje: https://www.onlinecars.at/ Lokacija Dobl bei Lieboch kod Graza. Dobra iskustva i daju prilično detaljan opis vozila, popišu sve crtice na laku i sl. Zadnje izmijenjeno od: stef. 11.09.2024. u 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75462 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Moras kupiti od provjere ih autokuca da budes zicer. Sve ostalo je litrija. Frend je kupio passata i bacio ga za pola godine skroz sjeban. Tb skoda grupa ima i skoda trznica. Znaju se tko su vlasnici i sve manje vise o autima. Tamo baci oko. Ja sam uzeo od dojkica preko das well auto. Auto u jamstvu i s povijescu. Doduse 30k km i godinu dana star. Nemres ga bas jako sjebati u 30k km. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75463 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Ako kupujes u DE moja preporuka je iskljucivo autokuce. Takos sam bar ja prosle godine radio i mislin da je najsigurnije da dobro prodes. Cim bi vidia balkanska ili turska imena i/ili opcije da govore te jezike lagano skip i idemo dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75464 |
#erase startup-config
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75465 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
steta, auto je bomba za nezahtjevnog vozaca!
![]() |
![]() |
#75467 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Već sam se čuo s Fabriciom s forum.hr (poznat je općenito lik koliko sam skužio) i objasnio mi kako on kupuje i što je najsigurnije. Vjerojatno ću se s njim dogovoriti da mi to obavi i tjt.
![]() |
![]() |
#75469 |
#erase startup-config
|
Automobili
Kao da to ima ikakve veze kada ih se navlači i rasteže u rentacaru, u službenoj floti… Svi oni jednako vrište i krče bez obzira na marku i zemlju porijekla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75470 |
Pod naletima kopita zla
|
Ne znam zasto se to tako gleda. Niti jedan slizbeni ili renta i auto nisam unistavao i gazio. Vozio sam ga kao da je moj. Ne vidim poantu u unistavanju. Vjerujem da tako razmislja i vecina populacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75471 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kad smo bili mladi i nadobudni u bivšoj firmi smo imali zahebanciju na tu temu. Pitanje je na jednoj cugi bilo koji auto možeš vozit 100km/h po makadamu? Pa službeni ofc. ![]() Niko ga nije tako vozio, ali you get the point. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75472 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Trenutno vozim Clio IV, ali treba mi nešto malo veće, pa sam bacio oko na dva modela - nova Dacia Duster - Geely Coolray Kakva su vaša razmišljanja o ovim modelima? Ima li još štogod da se može naći u tom cijenovnom rangu a da je možda preporučljivije? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75473 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Što je jeftinije vozilo u rent a caru, to je više propatio. Skuplja vozila su čak ok prolazila u tim situacijama. Kaže prijatelj koji je radio u rent a caru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75474 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Čuvaš ga kao da je tvoj, jer ćeš ga na kraju leasinga vjerojatno i otkupljivati. A na kraju krajeva, službeni ili ne, ti ga voziš i bome ne želiš da ti stane nedi.
![]() |
![]() |
#75475 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Mislim da ne kužite koliko ste društveni "snobovi". Svi se mi, svjesno ili nesvjesno, okružujemo ljudima koji su nam tu negdje po razmišljanju, stavovima i sl. Tako da ne možeš samo po sebi i svojoj ekipi gledat. To što ti ne razjebeš rentani auto, to ne znači da drugi neće. Štoviše, spadaš, po meni, u manji dio populacije. Wolw je ovdje postao slike iz rente. To sve govori.
![]() |
![]() |
![]() |
#75476 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@goran Geely je novi na tržištu i nema previše iskustava sa njime. Na papiru zvuči ok. Ono što znam da nijedan Geely nema navigaciju, čak ni kao opciju. Voziš ga dok traje gara, a onda ga se riješiš pa si na miru. Dacia izgleda jeftinijie, ali se o njoj sve zna. Ima provjerenu Renoovu mehaniku, ali ne i njegovu udobnost.
![]() |
#75477 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() I da li postoji nešto u rangu SUV-a, cca 27.000 EUR da bi bilo bolje od Dacie recimo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75478 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Odlicno opremljenog i30 sa lagera sam mogao dobiti za 27k eura. Mislim da se o Dusteru vise manje sve zna. Na kraju sam uzeo S-crossa (25,5k eura s bojom). Dosta opreme, provjerena mehanizacija i ako ti ne smeta plastika unutra onda baci oko i na njega. Gepek solidan, mislim da Duster ipak ima veci.
![]() |
![]() |
![]() |
#75479 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |