|
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...pa kt800pro se pokazao kao sasvim solidan,stabilan,nelos overclocker i hladan chipset...zasto ne ?
![]() |
#36 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#37 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...ma nije on bolji,nego recimo onom tko koristi agp graficku 6xxx serije manje ce imati konflikta sa chipsetom,iskreno ni ja to nisam znao dok nisam procitao iskustva usera koji koriste nforce 3 i 6xxx grafe,onom kome ne treba veli overclock i zeli stabilan sistem kt800pro je odlican izbor,ja sam extra zadovoljan sa ovom plocom i chipsetom,promjenio sam 5-6 grafa i 4 tipa memorija na ovoj ploci,sve radi 5 i full stabilno,max overclock je bio 260 sinhorno sa memorijom (hynix d43),mislim da je dfi napravio lan party seriju ploca sa ovim chipsetom da bi to pun pogodak....
![]() |
#38 |
Strichek Moderator
|
Kužim to al uvijek ima onih koji će prije kupit nF3 ili nF4 jer ga svi imaju makar ga ne iskoristili do kraja, recimo DFI Ultra D za to treba vremena dok se sredi i onda takvu matičnu kupuje netko tko nezna ni AN7 podesit, u tome je štos.
![]() |
#39 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Procitaj malo bolje postove pa ćeš vidit da je čovjek mislija da je ta maticna najbolja za ono sta sam ja trazija a to je da cijena bude u rangu 800 ili najviše 900kn. E sad, ako netko ima neki zbilja dobar razlog zasto je ne bih kupija neka mi reče. Sve u svemu, hvala na odgovorima.: cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
K8T800Pro je odlican chipset i uglavnom te ploce imaju AGP/PCI lock, osim bas prvih verzija. EDIT: Moja ploca inace radi savrseno stabilno i jako se dobro clocka, samo sto mi igre stekaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Pogledaj malo ovaj sticky možda gledaš u novu matičnu ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Orthodox file manager
|
jel to ovo? http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...01&ID=A0102032 Znaci ima i pci-e i agp? Kakve su performanse? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
.
|
Evo ti jedne pametne kombinacije - s.939 ploča sa AGP-om I PCI-E-om - Asrock939Dual-SataII (http://www.links.hr/index.php?option...l=050.303.182). Imam i sam kombinaciju s.939 proca sa trenutno PCI-E grafičkom...prije sam imao prije spomenutu 6800NU...koja je na nf3 Ultra chipsetu radila probleme...na spomenutoj ploči nije bilo nikakvih problema...i jos jedan plus - kasnije kad budes uzimao novu grafu, nemoras uzimat i novu matičnu...matična je jeftina, dobro se clocka, imaš čak i sticky o njoj na forumu..moja preporuka! EDIT: isprike bulji - tek sam sad vidio da si to isto preporučio...NHF |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
EMP moderator
|
Kolko para, tolko muzike... BTW, u Bingu je jeftinija.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
EMP moderator
|
Nazoveš, javi ti se čiča, kažeš oćeš to i to, on te pita za podatke te način plaćanja (može preko računa ili pouzećem,...) i to je to, a roba stiže u roku 2-3 dana s računom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
To nije do hardware-a, nego do usera. Meni je 6800nu radila na tri nf3 ploce (gigabyte, msi, epox) koje sam imao, kao i sve ostale kartice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
evo da i ja dodam svoja iskustva sa kombinaciom nf3 i 6800 grafuljom jedino sta za sada mogu reci je da radi ko urica i da nisam imo nikakvih problema (i nadam se da necu) a probao sam manje vise sve verzije drivera za grafulju unazad 1 godine i sve je radilo ok. mozda sam imo srece ili neso drugo ali o MSI jevoj ploci nv 6800 kombinaciji mogu reci samo dobro ![]() ili ja ne znam prepoznat greske kako se to NE RADI DOBRO zapravo manifestira ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rambus 3xtr1m
|
Evo i ja ću reć svoje iskustvo. Imao sam MSI k8t neo2 FIR ok matična, samo imala je sata-lock na fsb250 ali to se riješava, i slabi Vdimm. VIA KT800 DFI LP Ultra-D mi je imal akonflikte sa Venicom i TCCD, ali ako klokaš najbolja matična jer pruža najbolje voltaže. NF3 Inače bi nju imao u sigu Epox 9nda3j (iz siga) daje malo slabije voltaže za ram, ali sa novim biosom je povečala i opcije u biosu i postavke za ram su u rangu DFI-a. Da navedem također uz slabije voltaže pokazuje i undervolt i 2.8 je zapravo 2,78... NF3 Niti jedna mi nije imala konflikt sa 6800, Topla preporuka je DFI jasno, ali također savjetujem kupi polovnu matičnu sck939 za AGP, pa pričekaj i malo kasnije uzmi NF4 i PCIE grafu |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
@Bleki To što si ti imao 3 nf3 ploče i nisi imao problema ne znači da problem ne postoji ili da je user nesposoban (iako i takvih ima) O čemu se točno radi, za one koje interesira: http://www.hardforum.com/showthread....2&page=1&pp=20 http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=126&st=0 http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=32759 Prema zadnjim informacijama 7800GS radi na "problematičnim" nf3 pločama OK i sa FW ON. Zadnje izmijenjeno od: stef. 07.03.2006. u 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rambus 3xtr1m
|
Da meni se odjednom nakon četrdesetak minuta igranja kvejka 9800 na ekranu pokaže hrpu artifakata sličnih kao oni za memoriju. (Znate kad ju previše klokneš) i smrzne se, mislite da je to isto nekomptaibilnost? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |