|
![]() |
#1291 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#1292 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#1293 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ako je netko išao, možemo se PM-at ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Bio sam u Singapuru prije ljeta pa sheram par fotki i video s Changi aerodroma. Predobar grad/država. Hrana jeftina, javni prijevoz jeftin i točan, sve čisto čisto, od javnih wc-a do ulica. Aerodrom bolesnoća, unutarnji vodopadi, tepisi po podu itd itd. Vidi se da imaju para i da je krkanluk zabranjen zakonom ![]() Jedino je kombinacija vlage/temperature banana, ali da se preživjeti ![]() Prije puta me zvale bake i rodbina da kud to idem, da su gledali dokumentarac o Singapuru, da je milicija država bla bla. Uglavnom, to je sve BS, odnosno zaključci o strogoći i pravilima su pretjerani. Ljudi najnormalnije žive, rade, izlaze, zabavljaju se, jedu Durian na tržnici iako su znakovi da se ne smije. Da, ima murje više nego ovdje, pogotovo s dugim cijevima, sve se snima, ali nisam primjetio da je nekoga briga. "Pravila" koja postoje ni doma ne kršim, tako da me zaboli što su ogromne kazne za bacanje smeća, krađu, drogsanje itd. Funfact, prije slijetanja u Singapur su rekli da se ne drogsamo, jer nebude dobro. To sam prvi put čuo da tako nešto upozoravaju kada sam išao tamo. Usput sam si ispunio želju leta u A380. Kakva je to mrcina. I mogao bi u Emirates ekonomskoj klasi ići na kraj svijeta. ![]() Definitivno preporuka za posjetiti. I put se može naći jeftinije, a ostale cijene su ko i u svakom većem gradu. Sigurno se vraćam. PS. Nisam htio dati 500€ za noćenje u Marina Bay Sands hotelu da uhvatim fotku s bazena ![]()
![]() |
#1298 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da odgovorim na ovo za Novotel... funkcionira! ![]() Ovaj promo paket sa 3gb i minutama traje 7 dana, ali lako se nadoplati racun preko aplikacije i onda se uzme zeljeni paket. Pokrivenost odlicna, ok internet brzina. Za 2,5€ sasvim ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nisam planirao na Gorance u ovih 10 dana koliko sam tu, ali good to know ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1301 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
The mighty pirate
|
![]() |
#1308 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Putovanja
Mogu ti se javiti kad krenu karte Bit će vjerojatno personalizirane, barem su za Chelsea bile tak Ne znam jedino jel ti bed biti među 2.500 divljaka?😂😂
![]() |
#1311 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
U 10 mjesecu putujem poslovno za Washington DC i imati ću dan, dva slobodno za vrludat pa me zanima par savjeta... Bacio sam oko na postove ranije vezano za internet, ali obzirom da mi mob ne podržava esim pretpostavljam da mi je za internet jedina opcija kupit tamo na aerodromu neki podatkovni sim? Ima nešto praktičnije? Netko bio u Washingtonu i okolici? Šta posjetit, šta izbjegavati? Neka preporuka gdje naći neku normalnu hranu, a da nije fast food? Obzirom da ćemo imati max 2 dana slobodno, ne možemo sad baš na neke daleke izlete. Ovi moji nešto kombiniraju da bi se zaletili 1 dan autom do New Yorka mada se meni ta opcija ne sviđa. Sumnjam da se stigne išta pametno tamo u jednom danu narpaviti uključujući i put osim gledati u one zgrade. Ima šta zanimljivo bliže? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
The mighty pirate
|
Pazi jer rijetko koji operateri još podržavaju i prodaju SIM. Ne znam jel još uvijek isto, ali samo AT&T i T-Mobile su još imali fizičke SIM. Preporučam AT&T. Ima ih na svakom ćošku i aktivirati će ti sve. Imaš brdo muzeja koje nećeš stići obići u dva dana. Sve u sklopu Smithsoniana je besplatno. Prošećeš se oko bijele kuće reda radi i dva dana ti prolete samo tako. Hrana…a da nije fast food ![]() Pogledaj Cracker Barrel, na rubovima grada su obično, ali vrijedi zbog ugođaja i hrane. Meni je Washington bio daleko ugodniji grad od New Yorka. I ljudi i čistoća i mir
![]() |
#1313 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Pazi isto oko fizičkih SIM kartica jer npr u mom Xiaomiu 11T PRO nije radila niti jedna US kartica, probao 4 različita providera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Zadnje izmijenjeno od: Moshus. 03.09.2024. u 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Samsung vjerojatno bude radio, ovi kinezi su problematični |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
The mighty pirate
|
To je do Xiaomi i kinesko američkog podmetanja kajli. Xiaomi ne podržava neke frekvencije koje Amerikanci koriste. Radit će ti sve na Samsungu. A gle, definiraj normalno. Otvoriš Google Maps na lokaciji i filtriraš kaj te zanima. I ono što izgleda pitomo tipa talijanski restorani će ti biti daleko kaloričnije i porcije će biti puno veće nego bilo gdje drugdje. Probaj meksičke i kubanske male restorančiće potražiti na karti ako nećeš stalno biti na BBQ, rebricama, steakovima i mesini
![]() |
#1318 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Bok, Ima li netko mozda preporuku Hotela u Budimpestu na 2-3 dana pocetkom iduceg ?Trazim solidan/dobar hotel (3-4 zvjezdice dovoljno, vise za preespavat nego boravit u hotelu) blize centru a da ima parking? Nebitno dali se placa parking ali da nije bas 5 ulica dalje od hotela i takve gluposti nego bas da hotel ima parking. Trebam opciju sa doruckom tak da mi ovi privatni aprtmani/stanovi nisu opcija (trebam 2 sobe svaka sa bracnim krevetom i 1 auto). Thx
![]() |
#1319 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Radison, hilton 70-80 eura po noći po sobi. Kaži budget koji ti je za 2-3 noćenja pa da ti odmah poklikam hotele. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1320 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
ALI nemogu mi garantirat da ima mjesta (to sam danas dobio na mail od hotela koji sam planirao bookirati) pa kao najbolje da dodjem, sam nadjem negdje parking i onda napravim check in u hotelu. Ono super ja bi trebo sad ispitat di sve ima za platit parking i onda tek doci u hotel jer hotel nije sposoban organizirat parking za svoje goste, netrazim da je besplatno ali brate da ja lutam po Budimpesti trazeci parking i onda vucem kofere 3-4-5 ulica da napravim check-in.... ![]() I BTW jeste skuzili kako na bookingu nisu iste cijena preko mobitela i preko PCa (mob obicno jeftinije) niti je ista cijena u svako doba dana/noci. Evo maloprije kako je proslo 18h mi kosarica sa nekih 444 EUR poskupila na 482 EUR (za dvije sobe po dva nocenja) ![]()
![]() |
![]() |
|
|