|
![]() |
#45241 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
rotore prebacis sa originalnog seta u roku 3 minute posto su oba seta centerlock... gume s mog seta prodaj zasebno i kupi sto ti najsire ide na bajk...
![]() |
![]() |
#45242 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Čovjek vise nemre kupit 6-bolt točkove. 😰 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45245 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45246 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Inače, rijetko kad se upuštam u raspravu na forumu jer jednostavno uz troje djece ne stignemo ništa, a kamoli se upuštati u raspravu.Isto tako, uvijek se u rasprave uključi netko tko te poklopi svojim komentarom i misli da je pametniji. Čovječe, ja nisam nigdje rekao za Thule da je loš. Nego je čovjek tražio nešto za tu lovu, ja sam mu preporučio ono što smo mi kupili za tu lovu koju je tražio. Decathlon je preozbiljna firma da si dopusti nekakav fail. Sve sjedalice su testirane i uz ispravnu montažu, one rade svoj posao. Dosta prijatelja ima iste takve i nitko se nikada nije žalio. Ideš s djetetom na normalnu vožnju, ne ideš po nekakvih grabama, makadamima, nego jednostavno normalna vožnja jer iza voziš dijete, tj. živo biće. Bez ikakve ljutnje. Veliki pozdrav i svako dobro svima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45247 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
kako to misliš normalna vožnja? meni je normalna vožnja sa malim niz sljeme ići, uživa ko prase. ![]() sve šta sam napisa je iz iskustva, nije baš da imam tendenciju napamet govoriti po forumu. Razne bicikle imaju razne kuteve na ramama, a jeftinije stolice nemaju često mogućnost namještanja kuta stolice, pa se desi što se desi. Također, netko voli sic pomaknuti dosta prema naprijed, netko nazad, nekome je sic visoko postavljen, nekom nisko....pa je ravno djetetu pred licem. Na to kad još dodaš ruksak, bude veselja ![]() Ima tu puno faktora, nažalost i zato sve to treba provjeriti. Danas ništa nije jednostavno. I nemoj se uzrujavati. Veliki pozdrav i svako dobro svima.
![]() |
#45248 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Vezano uz sjedalice za bicikl, ja kada sad sada kupovao stražnju izbor sam suzio na Polisport Guppy maxi s podesavanjem nagiba, Hamax Caress ili Yepp (Thule) Maxi, ovo je i redoslijed od jeftinije prema skupljoj. Na kraju mi je uletila kao nova ova polisport za mislim 20ak EUR pa sam nju uzeo. Par vožnji s malim odrtadio i sjedalica je OK, i kvalitetom i izvedbom. U međuvremenu se još ipak vozimo na prednjoi Yepp Nexxt mini, jer je mršavko od 12kg
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#45249 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mi se na kraju i nismo nesto vozili ovo ljeto. Uzeli rack mounted Caress (trebala bi imati i vise mjesta od frame mounted), ali mala nije nesto odusevljena... Dat cemo joj sanse do proljeca
![]() |
![]() |
#45252 |
Premium
|
Netko vozi Canyon Grizl ? Gledam njihove sizing tablice i čini se da 2XL ima jako velik reach. https://www.canyon.com/en-hr/gravel-...hmengroesse=XL |
![]() |
![]() |
![]() |
#45254 | |
Banned
|
Citiraj:
Pa koliko si brate visok ? 2,20m da ti treba 2XL ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45255 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#45256 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45257 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45258 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Gledaš geometriju, prvenstveno stack i reach, i imaš onaj kalkulator na njihovom sajtu koji ti otprilike kaže koja veličina je za tebe najbolja. Radi na temelju visine i dužine nogu, objašnjeno je kako izmjeriti. A nazivi (L, XL itd) su samo neka proizvođačeva klasifikacija i varira od proizvođača do proizvođača pa se nije pouzdano po tom ravnat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45259 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Može mala pomoć oko krovnih nosača za bike? Trebam uzeti nešto za karbonski road bike, a auto je Tesla Model 3 (Highland). Ima netko neku preporuku, totalni sam noob oko toga, a vidim da cijene ozbiljno variraju u svim smjerovima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45260 |
Banned
|
Koliko mi je prenio jedan vlasnik tesle, trebaju biti neki njihovi nosači jer od 3rd party nosača hoće otići stakleni krov tesle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45261 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Koliko sam skužio traži nosač za bike pa pretpostavljam da ima poprečne nosače a možda se i varam ![]() Thule ProRide598 je uvijek dobar izbor uz zaštitnu za karbonske rame. Nemam cestovni ali vozim mtb karbonske godinama i nikad problema. https://biolab.hr/proizvod/dodatna-o...-rame-bicikla/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#45262 | ||
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45263 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45264 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45266 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Triban u decathlona, best buy za nezahtjevne. Pogledaj.
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 29.08.2024. u 14:50. Razlog: zaboravio staviti hyperlink. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45267 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |