|
![]() |
#75061 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Ali sam ga smetnuo sa uma, bacim oko na njušku.. ( p.s. bio je manual ). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75062 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zg-Orebić trajektna luka 10.6L/100km (ilitiga skoro pun rezervar) s punim (2 odrasle osobe, pun gepek i stražnja sjedala stvari) Hyundai genesis 3.8 šestakom (atmo) na 245 ispred i 275 iza gumama. AC jedno sat vremena gužva do KA, onda 100-150 do ST, a onda cca 160 do izlaza s AC, a dalje je sve otvorena cesta -> 60-120 do Orebića Kako vam se čini potrošnja? Ako se držim 100 do 130 znam spustit i ispod 9, ali ovdje je bilo svega (30km grada od točenja pa prije nego sam došo do AC). Zadnje izmijenjeno od: strgani. 21.08.2024. u 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75064 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Slažem se, ne kažem ja da se žalim na potrošnju, nego me zanima malo iskustvo drugih koji imaju malo više km u guzici i malo više različitih autiju pod nogama, auto je prazan 2t i atmosferac s puno kubika pa nije čudna 'visoka' potrošnja, samo me zanima kako se drugima to čini? |
![]() |
![]() |
![]() |
#75066 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ina tko iskustva s vitarom 1.6 bezn? Gleda i ovo https://www.njuskalo.hr/auti/suzuki-...oglas-44015136 |
![]() |
![]() |
![]() |
#75067 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Da, auto je 2016. godiste. Na kraju je ispao tocno 14K CHF/€. To sto te zbunilo gdje pise 2021 je zadnji tehnicki. Ovdje se to ne radi svake godine, tek kad te pozovu. Aha, to je 192 KS, ide lijepo autic. Jos samo moram zatamniti malo zadnja stakla, pa ce i jos ljepse izgledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75068 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@strgani Slična ruta u 04/24, RI-Orebić, Captur 1.3/140KS automatik, samo vozač, potrošnja cca. 7,2l
![]() |
#75069 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
F11 530d, nas 5 i gepek nakrcan do krova. Nisam pretjerivao, ali sam ponegdje dizao i preko 200km/h. Stuttgart - Hercegovina, nekih 1300km, od toga 90% autoput. Prosjek potrosnje po boardcompu 6,1L/100km. I dalje me fascinira kako je udoban, pouzdan i stedljiv, ali me i dalje svrbi neki SUV, tako da bi mogao u prodaju do kraja godine. Mislim da je ovo i neki rekord da je neko vozilo izdrzalo kod mene 5 godina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75070 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75071 | |
Banned
|
Citiraj:
Kod mene suprotno iskustvo imao tandrkalicu 118d bila više na servisu nego na cesti, 2015-ta model… presretan sam bio kad sam ga se rijesio, igrom slucaja prije 2 god zavrsio u 5-ici od sestricne 2021 model… Auto vizualno, dizajerski do jaja… ali vozim relaciju Zadar-zg u Karlovcu sam morao stati jer više nisam mogao podnjeti bol u donjem djelu leđa, ne pamtim kad me zadnji puta sic u nekom autu ( toliko nazuljao ), slicno iskustvo sam imao sa caddyem iz 2016-te na relaciji zg-krapina… Da li je do autiju ili do mojih 70kg i “sjebane” kicme tko ce ga znat. 😁 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75074 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75075 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Dal postoji neki novi auto, srednje klase, SUV, a da ima u ponudi čisti benzinac sa automatskim mjenjaćem? Pretragom zadnjih par tjedana, nisam našao niti jedan. Svi su il mild-hybrid, il hibridi. Kaj mi koji to ne želimo smo primorani kupiti rabljeni auto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#75077 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Tko bi rekao da i ove vitare drže cijenu. Ova mi je tu u susjedstvu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75078 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#75079 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75080 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ev ti cijenik Kako si uspio doci do 45? Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75082 |
Premium
|
VW grupa ima slabu serijsku opremu, a dodatna košta k'o Sv. Petra kajgana. A ima i nebuloza tipa: "Hoćeš zadnju kameru za parking? Može, ali dolazi samo u paketu s navigacijom. Cijena? Prava sitnica."
![]() |
#75084 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mda osjecam tvoju bol. Iz tog razloga nisam mogao ni gledati vw koncern. Skoda ima slican "problem", jedino seat me nije pitao za previse klikova. Ali da, predivno poslozes sustav koji dobro vadi pare iz dzepa. I ja sam bio u soku da danas nema maltene nista vrijedno spomena BEZ baterije. Ne znam koliko je istina, pitao sam Kiu moze li se auto voziti ako krepa 48V baterija/sklop. Kazu da moze raditi bez nje s check engine lampom. Suzuki recimo ne moze raditi. Nekako sam skeptican da sam dobio tocan odgovor od Kia prodavaca, ali nisam isao u detalje jer nisam isao u smjeru Kie
![]() |
![]() |
#75086 |
Banned
|
Čitam post, čitam komentare... Razmišljao kroz 2-3 godine uzeti sebi novi auto, no sve više gubim želju voziti moderni "drlog". https://www.facebook.com/share/p/xXJ6Lb9gysHCT6TH/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#75087 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75088 | |
Premium
|
Citiraj:
zakon ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75089 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Svaka im čast da su se primili posla oko toga, da se sad vidi što se da a što neda složiti. Bolesne cifre tih baterija u hibridima od par kWh. 5 godina star BMW u svojoj top izvedbi u toj klasi, na 135000km kvar veći neko auto vrijedi. Bolje rabljena Tesla od 500 000km. Nekako sam bio uvjeren da ipak Toyota u tom svijetu je skoro najbolja. Stvarno treba biti lud i kupiti rabljenog hibrida
![]() |
![]() |
#75090 |
Premium
|
Za 5g., kada sadašnji hibridi postanu polovnjaci, drugog ni nećeš moći kupiti. Neće više biti ni full benzinaca, ni čađara, ni plinaša - samo EV i hibridi u milijun verzija: mikro, mild, full, PHEV,..
![]() |
|
|