|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Honor mobiteli
Danas kontaktirao preko chata, dvoje. Nisu htjeli iskljuciti jer kao to je ugradjeno u mob i ne moze se, kad sam trecem rekao da mogu rucno bez problema na s20 ali na novijem mobu ne i na iphoneu ne, onda me iskljucio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
ne moraš ni tražit nije do toga. Volte više ni nećeš moći isključit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel kolega na kraju ima magic5 lite ili kinesku verziju, zvanu i honor x9a? Ako je ovo drugo onda je već objašnjeno da uređaji za kinesko tržište ne pokrivaju sve ovdje postojeće frekvencije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
pa oni kodovi za gašenje/paljenje bi još uvijek trebali raditi ako telefon nema opciju... jedino tad dropa na 2g, jer 3g-a više nema ili ga ima još sporadično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Registered User
|
mislim da će najbolje znat ako pogleda vrh telefona. Ako ima jednu rupicu onda je Magic 5 lite ako dvije onda je x9a. Jer x9a još ima infrared port. |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Registered User
|
ima da ... ne znam onda nek vidi u telefonu zakaj mu piše RMO-NX1 jer tapatalk to od nekuda vuče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Nervira me iznimno slab net i nedostupnost kad me neko zove kad otidjem u Liku. Žena ima istu bonbon pretplatu na xiaomi redmi 12 i onda ona mora staviti hotspot da mogu surfat jer meni net uzasno sporo radi. ![]() Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ovo kod tebe je zbunjujuće. RMO-NX1 je Honor X9a, RMO -NX3 je Magic5 Lite. Lako je moguće da je ovaj tvoj s nekim kuhanim romom i da nema neki bitan band, posebno na ruralnim lokacijama. Pitaj boga odakle sve uvoze, ne bi bilo prvi puta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Od sina Samsung A52s i ženin Xiaomi redmi 12 rade odlicno. Moj Magic5 lite radi svuda osim na tom području u Lici (Brinje), a ova 2 rade. Aaaaaaaa, lud sam Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Registered User
|
Citiraj:
teško da će ti ga sad isključit kad su ugasili 3G i u Zagrebu. Zadnje izmijenjeno od: Tualatin. 19.08.2024. u 23:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Biraj. Načelno košta 350 EUR više, ali imaš kod za popust od 300 EUR koji vrijedi do 30.09. pa dođe samo 50 EUR više. https://www.honor.com/de/phones/honor-magic-v3/buy/ https://www.honor.com/fr/phones/honor-magic-v3/buy/ https://www.honor.com/es/phones/honor-magic-v3/buy/ EDIT: i kod nas se očekuju slične pogodnosti https://www.bug.hr/recenzije/ifa-202...-svijetu-43317 EDIT2: evo ti i review na GSMA https://www.gsmarena.com/honor_magic_v3-review-2742.php
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 06.09.2024. u 09:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Registered User
|
jedva čekam ova V3 mi je nešto zbog čega bi kupio preklopni telefon |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Registered User
|
To ćeš znat ako ga usporedi sa Motorolom Citiraj:
Al što se tiče dizajna trenutno mu nema ravna, samsung može podvit rep. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Slab(ij)e strane se znaju: 1. softver, iako nije loš, magic OS nije na razini ONE UI-a što se prilagođenosti foldu tiče 2. zvuk - stereo zvučnici su tiši nego kod ostalih flagshipa (ovo bi mogao biti softverski bug jer su u nekim aplikacijama puno glasniji nego recimo u yt, pogledao sam 20-ak recenzija pa znam ![]() 3. video snimanje - nije na razini S samsunga nego je onako, osrednje. To je sve peca i naveo u recenziji. E sad, koliko je to nekom bitno je naravno individualno. Ono što valja, barem po meni, je to da je to prvi fold kod kojeg ne treba raditi kompromise oko veličine, težine, retardiranog omjera vanjskog ekrana (pozdrav samsungu) i zato je to, opet imo, prvi pravi fold. Ovo sve ostalo do sad su u usporedbi sa V3 prototipovi, beta verzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zvuk je na YouTubeu retardiran, na istom uređaju u dva različita browsera ili app je različita glasnoća, tako da to nije do uređaja.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pozdrav, Jel ima(o) tko problem sa promjenom melodije za zvonjenje/poruke? Znači meni ne da mijenjati u postavkama (slika). Kada odem lokalno na file tamo u postavkama imam opciju Set as... i to radi ali u postavkama banana. Riječ je o Honor 90, android 14, magicos 8.0. Nisam to mijenjao od kako ga imam, gotovo godinu dana. ![]() From Tapatalk with love |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da nisi obrisao Themes aplikaciju?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Pozdrav Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Peca i njegovi drugari seruckaju za Honor jel su u talu s njima. Pa oni ih zovu na svaki svoj hepening. Dele im šargarepe s honor logom. Samo kaj nisu honor pidžame obukli. Općenito su tamo orijentirani na kineze a znamo i zašto. Neznam jel legalno kupiti ajfon tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|