|
![]() |
#3631 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Zapravo svi ti smart (mobiteli, satovi, tv-i, wc skoljke...) nisu pametni. To je samo marketinski naziv za nesto sto ima funkcije koje nisu bile uobicajene za takav tip uredjaja. Tek sa AI (koji je isto vise marketing nego a real AI) ce uredjaji postati pametni al' obzirom da je taj naziv vec iskoristen, valjda ce se zvati inteligentni? Apple je vec poceo sa Apple Inteligence. Sto je doista pametna marketinska dosjetka ![]() Btw, nisu ni svi ljudi pametni al' to je off topic ![]()
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 21.07.2024. u 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3632 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Također, glavni razlog je bila baterija, i taman dovoljno traje da mi je OK. 3-4 dana izdrži, ostavim ga puniti kad sam za kompom i nemam problema.Kaj se cijene tiče - dobil sam ga ko poklon od drage pa mi je cijena prihvatljiva bila ![]()
![]() |
#3634 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Kolega je, siguran sam, napravio typo od uzbudjenja. Taj remen je kostao 20, a ne 200 eura. There, I (hopefully) fixed it ![]() ![]() Uvijek sam imao neku averziju prema kockastim satovima, valjda jer smo ko klinci svi imali takve satove iz Dasha ![]() Valjda treba vremena da se mozak navikne, jer ne osjecam neku razliku kad ga nosim na ruci. Samo kad pogledam koliko je sati na tren mi izgleda kao nesto sto nose power rangersi.
![]() |
![]() |
#3636 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3637 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3641 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Može se na Apple watch staviti eSIM od A1? Ili to još ne funkcionira? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3642 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Da se nadovežem na zadnji post, ne može barem u A1. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3644 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Samsung satovi, ko samsung mobiteli sa exynosom. Vrhunski za izbjegavat. 😬 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3645 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
6 Classic izvrstan! Nisam primijetio ništa što bi me smetalo nakon već dosta vremena kako ga imam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3646 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Koji je best buy sada, oko 200 EUR ... Pikiram Huawei GT4. Imam GT2 i zadovoljan sam. Ali vec je malo ostecen. Vidim da u rangu ima nekih Garmina i Amazfit... Namjena - da vidim koliko je sati i da vidim koliko sam pretracao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3647 |
Banned
|
Imao sam ih sve do petice i dvojka (odn. jedinica, kak se uzme, ali je pogonio tizen) mi je bila najbolja. Pa čak i izgledom. Nije loša ni šestica ali dizajn je stvarno bezličan tamo od 3ke. Savršen sat bi bio neki koji ima izgled ovih huawei satova (da više liči na klasični sat), funkcije samsunga (wearos) i da beterija traje bar 5 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3648 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3649 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Ekipa da li netko ima probelma sa SAmsung satovima Nakon update-a neki dan sat se nece spojit vise na mobitel, ne prolazi ni reset ni nista. Krene ga upogonit ispocetka ali na 80ak % stane i kaze da ne moze. Radio do jucer bez problema
![]() |
#3650 | |
Banned
|
Citiraj:
Probaj hard reset. Dakle, zgasi sat. Stisni i kratko drži home (power tipku), to je ona gornja. Kad se pojavi Samsung logo odmah stisni i drži obje tipke (dakle i home i onu dole "back" tipku) sve dok se ispod toga ne pojavi natpis "rebooting". Kad udješ u reboot meni (piše gore "select reboot mode") sa home tipkom (gornjom dakle) odeš na Recovery opciju. U tom meniju sa donjom tipkom ("back" tipka) idi po meniju sve do opcije "Wipe data / factory reset". Sad stisni gornju tipku. Kreće hard reset. Kad završi vraćaš se u meni. Sad sa gornjom tipkom odabereš opciju "Reboot system now". Nakon par minuta sat se upali. Nije za zgoreg na mobu resetirat bluetooth konekcije. Čisto da i to otklonimo. Ak ti to ne pomogne nosi na servis. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3651 |
Premium
|
Ne odspojio se samo od mobitela I sad vise ne bi ga spojio nikako. Probo valjda 20 puta Ali vidim da se ekipa zali da su update-ali watch manager i zbrikali pun k... satova Sad ima zadnja verzija opis fixed bug , mos mislit kako jesu
![]() |
#3652 |
Premium
|
Evo update Znaci aplikacija Wearable je u banani. Nakon update-a jednostavno nece proc Rjesenje: Skinuo sam neku stariju verziju (mislim iz 4og mjeseca) i proslo sve iz prve bez greske Ugasio sam updateanje aplikacije u gstore-u dok ne rjese to
![]() |
#3654 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2015
|
Gdje da nađem upute ?
Dobio sam od prijatelja pametni sat "Kingwear KW35" star oko 4 g i problem mi je neznam pola njegovih mogućnosti, jer nisam dobio upute za rad. Googlam več 2 dana ali nikako da pronađem upute za njega. jer bez njih mi je sat bezvrijedan Ima ko zna kako da dođem do uputa, kome da se obratim |
![]() |
![]() |
![]() |
#3655 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Dakle, LG Urbane (W150) u najboljoj deklaraciji, kad je izvadjen novi iz kutije, ne moze izgurati dva dana bez punjenja. Jedva iznad dana i to pod pretpostavkom da se ekran budi dodirom, a ne da je stalno aktivan. Ekran je krvolok, posebno kad je ozbiljnija simulacija/komplikacija s vise kazaljki te super osvjezavanjem. Pojavile su se novije baterije, osjetno veceg kapaciteta, jer baterija je ionako nemocna minijatura koja najvise izdaje sat. Stavih zadnju dostupnu, za koju sam dobio preporuku od korisnika: ![]() Vec mjesec dana promatram ponasanje sata. 4 dana bez da uopce posebno gledam na postotak potrosnje! Kako mi sluzi samo kao sat, te iskljucivo kao sat, isao sam pogasiti neke procese, specijalno LG Health, te sam dobio glatkih 5 dana koristenja! PET DANA! Da mi je netko rekao da je to moguce, rekao bih da je lud. Najgore je bilo nakon drugog dana, kad mijenjam satove, te po 1001 konstatiram da se ispraznio. Sada, kad god bacim pogled, uvijek imam vremena napuniti ![]() ... ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3656 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Zbog fenomenalnog ponasanja nove baterije, jako me je kopkalo sto mi vec koju godinu ne radi bluetooth, bez kojeg nisam mogao vise parirati s bilo cime. Druga stvar, kuciste odozada je na pinovima za punjenje gotovo napuklo, pa sam sve teze punio preko cradlea, pa je i to trebalo nekako improvizirati. Kuciste je ujedno i razlog koje je pripomoglo koroziji dole navedenoj, jer vise nije ni brtvio kao novi zatvaranjem. BT nije bio zivotno vazan, jer sam ga koristio kao goli cisti sat, ali eto... Danas otvaranje i provjera ploce, locirana korozija dvaju kondica. Slike su koma jer sam slikao telefonom preko povecala. Dvije tockice su kondici, a mrlja ociscena korozija. Sve vraceno nazad, paljenje radi testa - radi. No, bluetooth i dalje mrtav, ne moze nista naci kao ni ranije. ![]() ![]() Toplim zrakom pomilovana ploca, maknut BCM4343Wx zasluzan za BT, zbog dvojbe da je ispod njega isto korodiralo i bome je, ocisceno, vraceno ali vise ne radi ![]() LG je otisao u vjecna lovista. Mada je pazljivo grijan, izgleda da je temperatura dotukla procesor. Srecom, mala providnost, nasao na ebayu (UK) zlatnu ediciju istog LG-a koja je vrlo rijetka (jos ima najlon na ekranu) i odmah narucio za super cijenu: ![]() ![]() ![]() Popusio sam nesto posebnijih lica, srecom, mogu se i dalje kupiti. ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3657 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Kome se da citat, evi par stvari sto mi nisu legle, i zbog cega ga vracam nazad u ducan. Nakon mjesec dana cekanja, konacno je stigao iz SD. Tamo je bio na dobrom popustu, pa sam, eto, malo pricekao dok ga dobiju na stanje. Vrlo lijep, djeluje zbilja otmjeno, pogotovo sa ovim tregerom. I tu mi otprilike zavrsava odusevljenje. Imao sam nekad GT2 PRO, vratio ga nazad nakon 4, 5 dana u ducan. Ajme. Mislio sam da je Huawei napredovao jako od GT2, no zavarao sam se. U biti, to je i dalje samo malo bolji fitness watch, a ne punokrvni smartwatch. Upravo kao sto je to bio i ostao GT2 (PRO). U ovih nekoliko dana otkad ga imam, samo jednom mi jednom izbacio sleep report, i to poprilicno netocan . To mi je bitna funkcija. HR nadam se da funkcionira, nisam provjeravao, no neugodno sam se iznenadio kad sam skuzio da ne mjeri tlak. Moja greška sto nisam bolje istrazio, vjerovao sam prijatelju kad je rekao da ima tu funkciju.. Imam nekih zdravstvenih problema pa mi je to zgodno, a racunao sam da ce "pametni" sat od gotovo 1000 ojra to i imati:/ Pozivi bas kao i poruke, pogotovo WA, u većini slučajeva ne dolaze. Ne znam sta mu je. Stavljeno je da notificira kad koristim istovremeno i mobitel te sve permissione. Tu i tamo ipak dodju. Ne mozes odgovoriti na poruke, niti slike viditi. Samo predodređeni odgovori. BT je uzas. Puca mi veza vec u sobi do. Dok je recimo TicWatch PRO3, SW4 i Garmin Instict Crossover drzao u cijelom stanu. I vani je losiji, ne samo unutra. Bio sam danas u ribolovu, i vec nakon 10-15m bi pukao BT na otvorenom. Bio sam prije koji tjedan na istoj toj posti, i Garmin mi je drzao preko 30m. Gdje inace auto parkiram, pa po tome znam. Baterija. Haha. Koliko su ono rekli, 14 dana. How Yes No. Po mom izračunu, nece sutra izdrzat. Znaci nekih nategnutih 6 dana. Brightness mi je na malo vise od 50% Na ekranu, a posto je ogroman, ostaju vidljivi tragovi. Tu je dole slika vec nakon 15minuta korištenja. Ciste ruke, mozda pinkicu oznojene od setnje do kafane ![]() Nije tako dobar ekran na suncu. Nadao sam se da ce biti bolje. Ima dole slika isto. Odmah po postavljanju sata tj Huawei racuna sam naišao na probleme. Pošto sam vec imao acc, tražio me je SMS ili mail verifikaciju, vjerojatno jer gs nisam koristio neko vrijeme, no poruke ni mailovi nisu dolazili. Pa sam morao napravit novi racun. I tu sam imao problema. Kad sam konačno uspio napravit racun, idem se logirat kroz app kad ono nema nigdje za unijeti username i pass. Login sa praznin ekranom. Deinistalirao/instalirao aplikaciju, pa je proradilo. Vec tu, nakon 10 minuta me nazivcirao sa tim glupostima da sam ga htio od pod tresnut. No to sam nekako i očekivao, posto nema Googla. Watfaceovi su pomalo smjesni, a i placaju se. A nisam nasao mogućnost sideloada watchfacea. Ovi u storeu su bezvezni skroz. A origigi huawei uzas. Pogotovo na suncu. Ne moze se lijevo dugme definirati u nesto drugo osim defaultnog expedition modea. Nisam nasao nego samo za desnu tipku. Ne postoji / ne radi automatsko prepoznavanje sporta?? Probao bajk, i trčanje, no nista. Mozda neka extra treba napraviti no nisam uspio naci. Na ostalim smarwatchevima mi je to vise manje uredno radilo OOB Ne možes se javiti na poziv u vožnji bicikla, ako koristiš rukavice, jer nema mogućnosti prihvatiti poziv na tipku, vec na ikonicu na ekranu. Moze se odbiti, ali primiti ne. Idiotizam, tesko je gadjati onu ikonicu i bez rukavica u voznji bez rukavica pa i u setnji. Radarbot ne radi, ne dolaze notifikacije, Google mape bez placanja ne idu koliko vidim itd. Ima toga jos..... Nisam probao ronit. Poznanik se kune da je odlican za ronjenje. Vjerujem mu. ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3659 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ja imam stariji Watch 3 Pro. Notifikacije mi uredno stižu, samo u Health treba označiti šta želiš da dolazi. BT veza skroz ok, nikad ne puca. Baterija 5-7 dana. Ovo nije pravi smartwatch, jer da jeste baterija bi trajala 1-2 dana. I mene živcira slaba vidljivost na suncu, a izbor watchfacesa je solidan. Ovi koji se plaćaju nisu skupi. Treba se pomiriti s nekim ograničenjima koje definitivno ima, ali ima bolji izgled od bilo kojeg Samsung i Apple sata i bolju bateriju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3660 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
I meni dolaze notifikacije i pozivi, samo ne svaki put. Random skroz. Oznaceno je sve sta zelim da me notificira, ali steka, ili ne valja mob tj BT ili je jednostavno bugovit. BT radi, ali je losijeg dometa nego kod prijasnjih satova koje sam imao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|