|
![]() |
#74971 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Proizvodnja jednog ovakvog SEC-a po tadasnjim standardima bi danas bila puuuno skuplja nego proizvodnja konfekcijskih modela kakve danas izbacuju, pa cisto sumnjam da bi ga puno krajnjih kupaca moglo sebi priustiti. Ali pratim ih vec neko vrijeme, isto kao i W124 C modele. Nadam se da ce kroz koju godinu jedan biti u vlasnistvu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74972 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jučer sam se vozio iza Saaba 93 1.8t karavan. Čak i s pogledom samo na njegovu guzicu vidjelo se da je to krasan auto. Ovi danas su svi isti. Da prekriju ime/logo, ne bi ni znao koji je to auto.
![]() |
#74973 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Mercovi iz tog doba su fantastični, osim k-jet sustava ubrizgavanja goriva koje je katastrofa. Saab, odlični auti. Mislim da bi mogli vrijediti u budućnosti kao egzotika. Sad su još jeftini relativno.
![]() |
#74974 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ekipa, ako znate nekog ili sami prodajete, manji gradski automobil. Yaris, Polo, i10, tako nesto... Dizel, benzin, nebitno, samo da je automatik, da nema preko 150k,do 9k€, molio bi da mi se javi u inbox. Hvala ✌️ Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#74975 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Da je 30k eura viška i da imam potrebe za limuzinom... eh... https://suchen.mobile.de/auto-insera...pyToPasteboard |
![]() |
![]() |
![]() |
#74976 |
Premium
|
Takve ni Turci ovamo vise ne zele ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74978 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#74979 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74981 |
Pod naletima kopita zla
|
Na ovog sam naleto dok sam browsao s klase tj. ono kaj nikada neću voziti. ![]() Vjerujem da to svi rade. ![]() ![]() ![]() Jedan francuz ide na otpad, a drugi na prodaju. ![]() Od raznih karavana preko pickupova do SUVova tipa RAV4 (sve staro jasno). Na posao ne idem tj. odem jednom u dva-tri tjedna, a auto mi treba za po Samoboru, na grunt itd... Važan mi je gepek da stane kopačica, flakserica (ona velika muška s kardanom), motorke, itd... Imam tam negdje do 4-mj da se odlučim. I da jasno mora imati ISO fix i jer će se tu i tamo mala voziti samnom. https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...e815168&vc=Car Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 17.08.2024. u 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74982 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
no s druge strane, auto bez logoa, tad si odma znao koji je auto u pitanju, danas su svi 80% isti. valda zbog manje potrošnje svi su aerodinamično slični. u 70/80tim nije se gledalo na potrošnju u Evropi. danas (kak sam već spomenuo u drugoj temi) EU gleda na dlaku ako će imat 0,2% manju potrošnju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74983 | |
Moderator
|
Citiraj:
Dača Duster ko stvorena za tebe. BeMzin+Plin, el čipo vozilo za po gradu i u njivu ![]()
![]() |
![]() |
#74985 |
Moderator
|
Ma znam, zajebavam, tebi Daču i plin spomenut je ko meni VW i dizel ![]() Al da, za malo vozikanja tu i tam goli benzin FTW, još ak je oldskul da nije turbo i direktaš ... milina. Ja s ovim metuzalemom sasvim zadovoljan, malo po ZG pa do Njivica, Malinske i nazad - 30€ plina za šparet. ž ![]() Nego ko veli da beNve nemre offroadat i da ti treba SUV. Gle divokoze kak se popela ![]() ![]() ----- Vidim da svi pišu kak se stranci i ostali voze po AC u zadnje vrijeme. Ja sam totalno otupio na to. Mada jučer morao na intervenciju u Benkovac i nazad u ZG. I skoro u povratku pred Vukovom Goricom izgubio glavu zbog usranog Zlovenca. Lik kao ide van na V Gorici i dok se vozi onak 50-60km/h odluči da ipak neće. I lik u valjda zadnjih 5m prije ograde onak, nonšalantno s tih 60km/h skrene meni u traku di idem onak, duplo. I to valjda tri duljine auta ispred mene. Sva sreća pa mi je lijeva bila slobodna inaće bi prošao kroz njega. Tak jasno alat i pizdarije iza u Caddyu se fino razmjestile pri tom manevru ![]() Ali da, svaki dan ima sranja. Izlaz Demerje, ekipa nonšalantno napravi i treću traku za izlaz bikoz kog boli kurac ![]() ![]() No zadnja dva mjeseca mogu reći da je valjda 90% idiota i egotripera prešlo iz čadžavih bemveja u crne čadžave Audije A6. Dakle to nije normalno kako se oni voze. Odmah iza njih su bosanski švAjcarci u svojim također čadžavim Pasatima lubeničarima. Nakon toga slijede bosanski švAjcarci u rentanim X5icama, sedmicama, A6icama i slično.
![]() |
#74986 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Društvo, što bi rabljeno preporučili do 20K EUR. Prelazim do 10K km, 60% gradski. Da ima mjesta za četveročlanu obitelj i solidan prtljažnik. Limuzina ili SUV. Od limuzina mi jako dobro djeluje insignia cca 4-5 godina. Za iste novce ide i BMW X1 kojih 5-6 godina. Oboje imaju dosta mjesta, insignia s nešto boljom opremom. Može i neka alternativa npr. Quasqai, Octavia, Mondeo, Talisman, Škoda Karoq... Ne mogu se odlučit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74987 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74990 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74992 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Samo za isofix napravis kompromis,ali kaciga otklanja svaku brigu. Ostalo sve Check i u buđetu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74993 |
Guest
|
ti kineski mini autići su baš cool ![]() za neke kratke relacije su super možeš se sparkati gdje god hoćeš. u americi bi se mogao voziti s tim i po trgovačkom centru by the way, baš gledam kako indijci servisiraju kamione |
![]() |
![]() |
#74994 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@lister Tih hybridnih 30 kW možeš slobodno zaboraviti jer ne rade oba motora istovremeno tj. rade, ali samo u nekim situacijama. Bolje bi bilo uzeti verziju, ako postoji, sa CH-R motorom 2.0/180 KS.
![]() |
#74995 |
Guest
|
čovjeku od ovoga ne treba ništa više, ovaj auto ima sve što ti treba. a dizajnerski je vrlo lijep ![]() |
![]() |
![]() |
#74996 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Neće ih biti vječno, niti će biti ljudi koji znaju raditi na njima...
![]() |
![]() |
#74997 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
@coconut Aha, nisam to znao. Thx Sad si gledam npr ovu Inigniu: https://www.autoscout24.hr/ponude/op...bucket=unknown 2020.g, ima valjda svu opremu, koža, kamera, LED, virtual cockpit, ambient light, masažna, grijana, ventilirana sjedala....120kw.... Ili talisman: https://www.autoscout24.hr/ponude/re...bucket=unknown Nešto slabija oprema... ili BMW X1: https://www.autoscout24.hr/ponude/bm...bucket=unknown Vozio sam od prijatelja X1 i ima dosta mjesta naprijed i iza, a gepek 500L...motor je 140KW i to baš ide... Razmišljao sam i o mondeu ali sam odustao. Prejeftini materijali i plastika unutra, a i već je dosta zastario jer se proizvodi od 2013. Sve su modeli s belgijskog tržišta....prijatelj tamo ima rodbinu koja se bavi prodajom rabljenih pa ne moram ići tamo pogledati, oni sve provjere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#74998 |
Premium
|
Zašto ne karavan? Pogotovo ako su prostor i udobnost priorotet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#74999 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Nisam istražio jel ima neke skrivene fore, ako nema čini se odličan izbor. S rabljenim tko zna kad će se neki problem pojaviti. A uz enormne cijene servisa lako za 2-3 godine porastu troškovi. Jedino možda oprema nije na razini. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75000 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ja sam nedavno okreno 300k na svom Hyundiću i isto mi se teško odvojit od plina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|