|
![]() |
#9872 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Stavi si EliteLite rom tamo imaš po defaultu. Sent from my 23078PND5G using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9873 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
CubeACR je aplikacija koju placam vec dvije godine, 10 eur godisnje, to ke od nekih ukrajinskih developera, zna se desiti da od 10 razgovora iz nekog razloga, meni nepoznatog, 2 ne snimi... Ne znam zasto, ne znaju ni u supportu, koji su inace odlicni i pomazu kada god zapne, zasto ima samo 4 of 5 stars u google playu, ne znam, zasluzuje ipak nesto vise, premda nije savrsena, a drugu bolju nisam nasao
![]() |
#9874 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Može pitanje, zašto imate potrebu snimati razgovore? Ako to ne najavite drugoj strani i pitate ih za dopuštenje, to je kazneno djelo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9875 | |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
A drugo, da možeš preslušati što si se dogovorio s nekim.. umjesto da zapisuješ svaki dogovor na papir, ovako imaš podsjetnik. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9876 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Nemaš šta iskoristiti niti trebaš jer se dogovor i sklapanje usluge ne radi telefonom niti može. Tko je kome šta rekao i obećao u razgovoru je nebitno i nema nikakvu pravnu težinu. Bilo kakav ugovor moraš dobiti na trajnom mediju, bilo na e-mail ili adresu, i nakon što sve pročitaš potpisuješ. Preko telefona se realno ništa bitno ne dogovara baš zato što trebaš imati napismeno, ali svatko ima svoje razloge zašto snima...
![]() |
#9877 | |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9878 |
Premium
|
![]() |
#9879 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo LOQ 15AHP9: AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2230 1TB / Sandisk Extreme Pro 1TB / Intel AX210 / Radeon 760M + Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Acer Aspire V3-574G: Intel i3 5005U / 8GB DDR3 / Seagate 1TB HDD / Geforce GT 940M / OpenSuse Tumbleweed XFCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#9880 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9881 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
suludo, bolesno i bedasto kao puno toga u ovoj prciji. glavno da tkoma i ostali mogu da snimaju kolko ih volja, ne pitaju me jel smiju, nego samo napomenu da to rade, pa se ti hebi ![]() jel postoji ikakva besplatna ap za to na kraju il ne? sjecam se zadnji put kad sam oko toga kopao pred puno g da je bio problem. cak mi se cini da je trebalo i root-an mob. mislim totalna nebuloza da to mob nema po default-u ![]() recimo kod tkoma-e, booking.com-a i airbnb-a bi koristio to. snimaju oni mene, pa bi snimo i ja njih. vec me nekoliko puta spasilo to snimanje jer zabiljezim si tocan datum/sat razgovora pa kasnije kad pogaze svoju rijec posaljem info koji razgovor da preslusaju i gle cuda uvjek je upalilo ![]() edit: fala Nikox Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 14.07.2024. u 09:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9882 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2017
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9883 | |||
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
Citiraj:
Kazneni zakon, članak 143., stavak 1.: "Tko neovlašteno zvučno snimi nejavno izgovorene riječi drugoga ili tko posebnim napravama neovlašteno prisluškuje nejavno izgovorene riječi drugoga koje mu nisu namijenjene, kaznit će se kaznom zatvora do tri godine." Citiraj:
Upravo tako. Jednostavno nema smisla snimati razgovore jer ih ne možeš iskoristiti baš za ništa osim za svoju osobnu uporabu. Zadnje izmijenjeno od: Marko :). 16.07.2024. u 19:04. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9884 | |
Uptime freak
|
Citiraj:
S druge strane, isto tako ti možeš reći tom njihovom govornom automatu koji tebe obavještava da se razgovor snima - da ga i ti snimaš. Da li je i u tom slučaju ilegalno snimati s tvoje strane? Rekao bih da nije, dok god se na tvojoj snimci čuje da si ti najavio snimanje. Istina je negdje u sredini, ni jedna ni druga strana ne bi imala koristi na sudu, ali ne bi bila ni kazneno gonjena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9885 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Tko neovlašteno zvučno snimi nejavno izgovorene riječi drugoga ili tko posebnim napravama neovlašteno prisluškuje nejavno izgovorene riječi drugoga koje mu nisu namijenjene, kaznit će se kaznom zatvora do tri godine." Obratite pozornost na:... koje mu nisu namijenjene... Dakle, ako mi netko prijeti imam ga pravo snimiti i koristiti na sudu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9886 |
Uptime freak
|
Malo si pobrkao lončiće, to se odnosi na slušanje razgovora između druge dvije strane. Npr. pričaju 2 policajca, a ti ih neovlašteno slušaš (nemoguće jer koriste TETRA sistem, ali primjera radi). U tom slučaju prisluškuješ izgovorene riječi drugoga koje nisu TEBI namjenjene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9887 |
Premium
|
Xiaomi 12 pro Ima kakvog smisla da mi performace mode bude non stop uključen? U obicnom svakodnevnom radu? Dobivam sta s time na performansama ili samo nepotrebno zagrijavam hardver i trosim i unistavam bateriju?
![]() |
#9889 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2020
|
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G , 8GB/256 GB za 280 eura , dobra kupovina ili ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9891 |
Registered User
|
Zato i pitam ![]() Pretpostavljam u granici tih 300 eura taj Nord 3 best buy ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9893 |
Registered User
|
To mi nije problem Imam fon 4 godine star , isto 128 GB , free pola od toga , tako da sa te strane nemam brige |
![]() |
![]() |
![]() |
#9894 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Gdje je nord 3 299 eur? Edit: pretpostavljam na mobileshop.eu? Sent from my MI 9 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9896 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Ja koristim note 13 pro kao službeni i taj "slab procesor" ne primjećujem. Baterija mi traje po 3 dana, ekran je dobar, aplikacije otvara tako da nema stekanja.. Ima izlaz za slušalice... I dobije se 66w punjač u kutiji i maskica. Da nemam 13t pro kao privatni, koristio bi njega. Ne zagovaram xiaomi ali nije to loš uređaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9897 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ne kažem da je loš nego sam samo naveo dvije stvari koje meni smetaju. Za 20€ više dobije bolji uređaj s puno jačim procesorom, to je ipak bitno kod korištenja na duže staze. Ako je nezahtjevan po pitanju hardvera i taj Redmi je ok.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9900 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
U tolikoj mjeri mi smeta ta razlika da ću ga naj vjerovatnije dat ženi i kupiti nešto drugo.. (vjerovatno od Xiaomija) XD
![]() |
![]() |
|
|