|
![]() |
#301 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Hmm, nude rok za povrat od 14 dana (sto je po meni dosta kratko). Steta da nema bar 30 dana... Mi smo jos uvijek zadovoljni s Bioritmom. Sad je evo 2 mj. I dalje spavam malo na kaucu, malo u krevetu s klinkom. Koliko god klinka bila nespavac, ujutro me manje tijelo boli nego kad u komadu odspavam solo na kaucu.
![]() |
![]() |
#302 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ne, ne nude ako kupiš u dućanu i/li izvučeš iz najlona. Povrat od 14 dana je samo za narudžbe preko weba i ako madrac nije raspakiran. Danas provjerio. Bioritam mislim da sam isprobao u dućanu, pretvrd za moj pojam. Kažem, i ja sam zadovoljan s njihovim starim madracima (Exclusive od prije 20 godina mi je i danas pojam), ali ovo novo… katastrofa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
49%winner
|
Uuu stvarno je tako, sad citam na netu. Pas mater, koji glupi uvjeti. Mi smo srecom probali taj madrac nekoliko puta u salonu, ali nema sanse da bi spavao na najlonu koji je bio sav cadjav od transporta u kombiju i preko kojeg je preslo x dostavljaca. Uostalom, da nisam odmah otvorio najlon, ne bih ni vidio ostecenje navlake (vjerojatno nastalo u tvornici) i vjerojatno mi ne bi prihvatili reklamaciju - jer zahtjevaju da se javis odmah po preuzimanju ako nesto ne stima. Oooukej, dosta glupo, da. Istina, Bioritam ide na tvrdju stranu.
![]() |
![]() |
#304 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Vidim da su se preselili, bili su blizu Kaptola. Prije 8god.kupio dva madraca i sad opet u prvom mjesecu kupio madrac za sebe. Dva puta sam vraćao madrac kod njih i priznali su, inače, nemaju baš tu praksu da se mjenjaju madraci, ali, ako postoji dobar razlog onda nema problema, naravno potrebno je razumijevanje s obje strane, a s njihove strane mogu potvrdit da imaju sluha za kupca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
Od Ergoactiva, sebi uzeo HEVEA NATURAL 3/4 tvrdoća. ženi Natural Anniversary 2/4 tvrdoća sa Tencel navlakama. Evo nakon tri tjedna korištenja, preporodili smo se sa latex madracima. Uzeli smo na slijepo bez isprobavanja i zasad pun pogodak, nadam se samo da će i dugoročno izdržati |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
također preporuka za ergoactiv. domaća proizvodnja, ne toliko razvikani, a kvalitetom daleko ispred hespa i ostalih. zadnjih godina je cijela šira familija uzela skoro dvadesetak madraca tamo, svi su zadovoljni. madrace treba mijenjati svakih 10 godina, al to nitko ne radi, svima nam je skupo i mislimo da je još dobar... ako koga zanima, imam viška dvije podnice 90x200cm ergoactiv spinea s, uzeli cijeli novi krevet pa su višak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Roba se inače može vratiti u roku 14 dana od kupnje preko interneta uz uvjet da nije korištena. Tako piše u Zakonu. Sad, neki toleriraju ako je raspakirana, a neki trgovci ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Premium
|
ja baš imam spinea s podnice i pukla mi je jedna daska. stao sam na krevet da nešto na stropu pometem i samo je kvrcnulo. nemoj si ih baciti možda ti koja letvica zatreba ko i meni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Vidim da se kužite u madrace pa da pitam. Koja je razlika latexa i HR pjene? Imamo 7 godina star HESPO exclusiv (džepičaste opruge i HR pjena), ali evo nakon 2-3 godine mi je već počeo tamo gdje sjedim kada ustanem se je udubio, a okretali smo ga. Tvrđi je i ne odgovara mi baš više + škripe opruge. Najbolji su mi madraci u hotelima, to baš utonem u njega i super mi je. Inače dobro spavam, samo se češće okrećem, ponekad me leđa bole. Ima ergoactive negdje da se isproba? Da probam latex i memorijsku pjenu usporedbu.
![]() |
#313 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Latexi koje sam probao su svi bili kao da ležim na malo tvrđoj gumi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Premium
|
moj je toliko mekan (diplomat) da je bar deset ljudi reklo da im je ne premekano nego bi ih bilo strah spavati na tome da se neće moći ustati drugi dan od mekoće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Gdje ga ima za kupiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Fresh Juice
|
U istoj su grupaciji, a dalje se razlikuju u samim madracima ovisno o modelu. Kakav madrac tražiš? Prošle godine smo uzimali madrac, prošli sve (ta dva, Ergoactiv, Bernarda, itd?.). Zahtjevi su bili džepičasta jezgra, tvrđi madrac, skidiva navlaka. Na kraju se izbor sveo na jedan Hespo model i Bernarda. Presudilo u korist Bernarde jer je Hespov madrac bio 50% lakši u težini prema infu od prodavača. Zadovoljni s Bernardinim madracem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam sad uzeo cijeli krevet kod Hespa box spring. Od detalja znam samo da je madrac Onyx i da je 200x180 a model kreveta je Hana lux bla bla. Cijelo veselje s dostavom i montažom cca 2200 i neki sitni €. Tvrđa strana me je ubila iako volim tvrdo a mekša strana mi je zakon. Probao sam kad sam ustao odmah leći u stari krevet i stari je puno mekši a i on mi je bio ok. Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
49%winner
|
Mi smo prosle godine uzeli Bioritam u Hespu, probali ga vise puta u salonu i istresli kesu. Ukratko, malo je pretvrd i znam otrnuti u ramenu ili me pocnu boljeti kukovi i koljena (?) kad spavam na boku. Ne kuzim spiku zaista. Ne svidja mi se vise. U slicno vrijeme uzeli i Gold F85 u Jysku, kao backup madrac i taj mi je skroz ok iako spavam na njemu bez podnice, bacen samo na pod.
![]() |
![]() |
#320 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Na kraju kad se sjetim, najbolje sam ikad spavao na običnom Bonell madracu prije 15 god. Doduše možda je i do godina 😁 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Buying Bitcoin
|
Kojeg ti preporučuješ ? Muka mi je samo kad se sjetim prolazit sad kroz taj proces isprobavanja, pa ako ne valja vraćanja... šta je najgore, u tom periodu od 14 dana ionako ne možeš znati jel ti madrac odgovara, to budeš znao za ~god kad se sve slegne i tijelo ga prihvati ili odbaci 😅 |
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Premium
|
Ekipo, kakve podnice koristite? Ja nekako ne volim da su mekane, onda mi madrac nema svojstva ako se cijela podnica savine ispod ![]() A koliko sam skužio prodavači vole svašta pričati i s novim madracom uvaliti nekakve super podnice - obično neke posebne baš za takav madrac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Paše i meni i ženi i malom. ![]() Za postelju od malog sam uzea neki iz Ikee, srednje tvrd, i bome odmah me leđa bole ako ne spavam na boku. A nikad ne spavam na boku.
![]() |
![]() |
#325 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Prvo sam od njih imao Indigo Lux koji je bio pretvrd, i sada Rubin, od kojeg me bole leđa (btw. našao na forum.hr i Bug forumu likove koje isto bole leđa od Rubina... ![]() Majke mi, dođe mi da kupim ovoga, samo zato jer je drugačiji od ostalih i jer ima - konjsku dlaku! ![]() Miotto Avon (btw. - Slovenci) Ima sve u sebi - konjsku dlaku, pjenu, latex, opruge, otvor za odzračivanje, običnu tkaninu, antialergijsku zaštitu i povrh svega je visine 39cm, šta je meni super jer mi je krevet neko nisko govno iz Ikee pa mi odgovara šta viši madrac. Jedino je cijena ubitačna, ali tako je to kad hoćeš konja u madracu. Sreća da je na popustu trenutno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Premium
|
Neo, zasto nisi zamjenio, medico nudi zamjenu u roku od 100 dana... Ja imam tirkiz zena rubin ali imamo memory foam nadmadrac na njemu i zena se nesto zalila za ledja al nije htjela mijenjat... meni je tirkiz dobar |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Buying Bitcoin
|
Jer me u tih 100 dana leđa još nisu počela bolit... bilo mi je doduše malo čudno spavati na njemu ali sam to pripisao periodu potrebnog adaptiranja na novo, pa na to dodaš manjak vremena, svaki dan umor i želja da se jednostavno odmoriš umjesto da ideš mijenjat madrac, sumnja u sebe, "sutra ću bit pametniji", i proleti 100 dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Premium
|
Ja još uvijek spavam kao na oblaku na ergoactivu... vrijedilo je tih para. |
![]() |
![]() |
![]() |
#330 |