|
![]() |
#13591 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Jedna od zapostavljenih stvari koja je meni osobno izuzetno korisna kad ne koristim Dex je povezivanje s Windowsima. Radi odlično. Radi i s nekim drugim brandovima ali mislim da kod Samsunga radi sve kako treba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13592 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13595 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
One UI 7 changelog https://www.androidauthority.com/sam...-leak-3467396/
![]() |
#13599 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Ok je, vjerojatno nije ko S serija, al je dovoljno dobar, ima par mušica, smanjio sam mu animations na 0.5x, ne instaliraju se tako brzo apps na play store ko tipa na O+ Nord 2, baterija traje i previše dugo, bar za mene, pošto imam paralelno i S10e. Aliii, cigletina od moba prava, težak, širok, u Spigen maskici i kaljeno staklo ima 264grama. Pošto je službeni ok, al za privat ga nikad nebi uzo, najviše radi dimenzija. S24 Ultra je ugodnija u ruci.
![]() |
#13601 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Javlja mi se na s23 moisture error na usb spojen, suv ko barut ofc, ako bude trebalo mijenjati usb koliko dugo mogu ocekivati da traje servis, i dali izvode gluposti ko factory reset mobitela zbogradieto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13602 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Par dana traje servis. Ali ne dugo. Takva su moja iskustva s Agramom u par navrata. Ne znam za druge. Zadnje je bila promjena baterije na jednom iPhoneu i bilo je za dva dana riješeno. Factory reset najbolje napravi sam pa povuci iz backupa poslije ili složi iznova. Oni ti to uvijek rade, ali ja ipak to napravim sam... Samo nemoj zaboraviti mbanking aplikaciju negdje prebaciti da ne ideš u banku kad ga vratiš doma 😬 Sent from my SM-S911B using Tapatalk
![]() |
#13603 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13606 |
49%winner
|
Šta ne bi ni maintenance mode priznali, baš mora factory reset? https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00091542/
![]() |
![]() |
#13607 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13609 |
Premium
|
Radi li taj backup appse s data ili je samo backup fileova i slika? To me ne inace ne zanima, zanimaju me samo appovi i njihov data kojem se vise nemoze pristupiti ko u doba titanium backupa, bitne podatke i slike sam backupiram svejedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#13611 |
49%winner
|
Meni se podaci nisu spremali ni kada bi radio backup preko kabela i smart switcha na komp. Ni na pixelu ni na samsungu mi se podaci appova nisu spremali u google/samsung cloud, nego samo apk. Najvise sto se spremi (ako dobro pamtim) je login podaci za app, ali ne i postavke samog appa. Farbaj Jovo nanovo i tako svaki put.
![]() |
![]() |
#13612 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Samsung A52s. Promjena zvučnika u slušalici i zamjena baterije u garantnom roku nakon godinu i pol. Predao u 12:30 bio je gotov u 19:00. Iznenadilo me. ![]() Otišao drugi dan po mob i curama na zaprimanju ostavio veliku milka čokoladu. P.S. Nadam se da si prvi vlasnik jer se hoče kod factory reseta zaključat, traži PIN i podatke za otključavanje šalje na prvu mail adresu na koju je registriran. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13613 |
Premium
|
Znaci otic u loklani servis i odj**** garanciju. A raditi factory reset za svaku glupost na servisu je retardirano i imbecilno po mom misljenju, u rangu da ti pc servis formatira komp jer je crklo napajanje.... Pitao sam to jer sam islim cak ovde na forumu procitao taj issue da je neko trazio da ne rade reset a oni napravili NEGO, kakav je apple po tom pitanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13616 |
Premium
|
Wired puni 10W a wireless skace stalno sad je 2 pa 6 pa 10 pa 12 pa opet 2 itd tako da ne konzistentno je. Mind ylu radi se o meanit fast chargeru ali u elipsa smo radnik i ja probavali jednog po jednog dok nismo nasli onog koji je stvarno fast chargeao po samsungu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13617 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
Citiraj:
Gledaj struju punjenja. Meni S23 uglavnom puni oko 3A ili 3000mA prema accuBattery appu što je nekih 12W. I to samo do kakvih 85%. 85-100% znatno sporije. I to samo ako baterija bude ispod 39°C. Kad prijeđe 40°C onda ga trottla znatno. A što se tiče wireless charginga ja ga ne koristim više jer se mob tolko grije na wireless punjaču da nakon 5 min dođe do 40°C i onda se punjenje usporava i onda treba 3 sata da napuni mob. Ma čista prevara. A što se tiče konektora probaj ga čistiti s alkoholom tako na nasipaš malo alkohola unutra pa onda to ispušeš van i tako par puta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13618 | |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13619 |
49%winner
|
Mozda je teze ostvariti brzo punjenje sad kad se guraju jako brzi punjaci i sl. Pogotovo kod bezicnog ako mob samo legnes na punjac i treba naciljati zavojnice. Off: Kod mene pixel 7 drzi tih teoretskih maksimalnih 20W bilo zicano ili bezicno (~4A, 16-18W). Doduse nesto ranije spusta struju prema 3A, mislim cak i oko 70% napunjenosti, neovisno o temp. Pixel bezicni punjac s hladjenjem je valjda nesto najbolje sto su izmislili (a zna google zasrati, o da). Em hladi em ne mozes mob/slusalice krivo pozicionirati. Valjda 4 od 5 punjenja odradim bezicno.
![]() |
![]() |
#13620 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Kćerin A71 nekad hoće a nekad neće punit. Doslovno mora uštekat par puta pa onda radi. A fino pričeka. Probao sa origanalnim punjačem i sa zamjenskim i sa 3 kabla, sve high speed. Konektor čistio 3 puta, nigdje niš spigano. Čudno. Da isključim high speed charging? Ako ima opcija... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|