|
![]() |
#74641 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Sa tom aparatima možeš ugasit jedino ak skužiš odmah da je nekaj počelo goriti inače nikaj od toga Link na thread od lika kojem je izgorio BMW prije par tjedana na obilaznici Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 26.07.2024. u 22:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74642 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Tragedije gdje odjednom u liftu strada vise ljudi, ukljucujuci i djecu ![]() Daljnji rodjak iz Indije od Mede, nudi objasnjenje epizode iz lifta koju ti spominjes. Previse se cesto desava u Kini, bas u liftovima. Ili kad se desetak autobusa zapali u Kini, parkirani jedan pored drugog. Nadam se da se na Olimpijadi nece ponoviti koji autobus. Citiraj:
![]() .... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74643 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ma ne ugasite ništa. Izvadio sam bateriju iz laptopa. Nije imala članke nego kao 3 kocke, a unutra neki listići poput alu folije. Zarezao sam ju sa skalpelom i počela se dimiti. Nije planula. Ubacio sam ju vani u metalnu bačvu i još se dimila iduća 2 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74646 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Nabavio sam na aliexpresu deke protiv požara, mislim da bi bile omej za lokalizirati požar (meni za romobile treba, tj nadam se da neće trebati nikad). 10ak eura je svaka, uzeo sam 2 komada. Ideja je prekriti dekom deck romobila kad odlazim od kuće da i ako krene samozapaljenjem goriti da bude lokalizirano na romobil. Ontopic: vozim u autu uvijek aparat mali za gašenje požara, 2 puta je dobro došao kad sam ga drugima dao jer sam se našao pored vatre na autu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#74647 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74648 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
dajte ljudi nemoje širit paniku sa tim samozapaljivim baterijama... čuo sam za samsungove , no nemam samsung pa mirno spavam...imam 2 baterije za dron koje su svuda bile samnom (osim u liftu), u ruksaku na +40, na 0°, u autu - ništa, sad imam Bosch bateriju na eMTB - jel moram kupovati poseban trezor za nju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#74649 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
I dobro je ekipa rekla dok netko ne pogine nema pomaka na bolje. A ekipa ce i dalje kupovati bmw.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74650 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Kolega isto došao u Tomić zbog opoziva i isto tak dobio termin tek za 6 mjeseci ![]() Odnosno ekipa će i dalje kupovat te serije dizela. Nek kupe benzinca i amen. Iskreno ne znam tko ili što bi me natjeralo da uzmem nekog od dizelaša iz te serije.
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 27.07.2024. u 21:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74651 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nema ljepše nego kad dizel grize za oči. Oni sa sela znaju taj osjećaj kad iza Fergusona ili IMTejca trebaš prikopčat košaru i zakačit onaj osigurač. A nemreš pogodit jer te peku oči i žmiriš. ![]() Ruke su pune šmira. ![]() E zato se kupuje čađara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74652 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Čađara se kupuje jer se nije učlo u školu, pa se nema para za benzinca (eksploatacija). |
![]() |
![]() |
![]() |
#74654 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Često to čujem da fali 5. brzina na 1.6 TDI, ali mislim da to nije baš istina, eventualno na brzinama iznad 140kmh gdje bi u 6. brzini imao iznad 2500 rpm. Kako sad vozim Passata b7 2.0 TDI 130kw ( prvi auto sa 6 brzina ) i dosta sam se već navozao po autoputu skužio sam da 6. brzina dobro dođe tek iznad 140kmh. Koliko sam upratio na 120-130kmh mi Passat pije više goriva u 6. brzini nego u 5. brzini. Ne znam jel to tako treba biti ipak je auto star 10 godina, ali ima mi smisla. Otpor zraka na tim brzinama je velik, okretaji u 6. brzini su niski oko 2000rpm i jednostavno se auto više muči u 6. brzini na 120-130kmh nego u 5. brzini. Ispravite me ako griješim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74655 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Sent from my PGT-N19 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74656 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74657 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74659 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Znaš kak je zabavno cijeli dan biti iza dok kalaš drva. Postoji legenda da su se neki opametili i kupili verziju auspuha koja ide gore ![]()
![]() |
![]() |
#74660 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Nema fore kao kod Tomića, dođeš i onda on pogleda i kaže OK naručujemo dio i onda ponovo čekaš 2,3,6 mjeseci jer ih baš i nemaju. Ne znam zakaj Tomić tolko zajebava oko toga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74661 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Postoji 1.6 TDI s mjenjačem od 6 brzina. Ali samo verzija od 81 kW i ako je GreenLine verzija. Druga opcija je ako ima pogon na sva 4 kotača. Ista stvar je i kod Golfa 7, 81 kW ali samo ako je BlueMotion ili ako je 4Motion.
![]() |
#74662 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ferguson made in Yugoslavia 1987. ![]() ![]() Citiraj:
![]() Realno mi spašavamo planetu. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74663 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sto mislis kad ce biti opoziv za nesto na benzincima da ce support biti bolji? Ako imas i placas premium, treba i support biti premium, u tome je poanta. Imas neku toyotu, daČu, _ (umetni non premium marku) a support gore nego kod navedenih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74664 | |
Moderator
|
Citiraj:
Nije to do supporta BMW-a već to politike Tomića. Preko bare sam imao opoziv na svom E90 330i Došao mi poštom opoziv, poslao mail u Brian Jessel (generalni zastupnik za BMW u Vancouveru) i lik mi mailom pošalje link da se naručim za zamjenu. Odabereš datum tj time slot koji ti paše. Odabrao neki dan idući tjedan, ne sjećam se sad koji točno dan. Dođem dobar dan - dobar dan, evo doveo auto na opoziv. Lik preuzme auto i da mi ključeve novog G30 330i kao zamjensko vozilo dok je moj na popravku. Dakle nisam ga ni tražio zamjensko vozilo nego mi lik po defaultu daje ključ u ruke. Odi u Tomić pa ih traži zamjensko vozilo, dobit ćeš figu. A i dalje stojim da te samozapaljive roktave čadžare ne bi nikad uzeo pa da je ne znam kaj u igri. Dobro, osobno vjerojatno nikad više neću uzet nikakav dizel osim ako neće bit neki pick-up ili slično.
![]() |
![]() |
#74666 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Citiraj:
Analogija ti je s kave sa ekipom iz 8.c. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74667 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Nit je Tomić jedini diler BMW-a u regiji nit će te svi dileri u regiji jednako zavlačit. Dao sam ti konkretan primjer gdje se opoziv riješi vrlo jednostavno bez zavlačenja. Jednako kao što te neće sve IT trgovine jednako zavlačit za reklamacije i povrate robe. To što u ovoj vukojebini od države moraš imat vezu da bi nešto odradio i gdje veliki igraći smiju izmišljat toplu vodu je opet problem za neke druge teme ![]()
![]() |
![]() |
#74668 |
Premium
|
Znaci s obzirom na takvu kolicnu fuseraja, slamperaja i lose odradjenog posla od strane Tomica ti i dalje ne vidis ama bas nikakvu odgovornost BMW-a sto je Tomic i dalje ovlasteni servis? Retoricko je pitanje, nemoras odgovarati. Fanboy alert, nema tu kruha u nekoj normalnoj raspravi. I am out. Stvarno moras voljeti ove BMW vozace, stvarno su specijalna vrsta, kao da svi imaju dionice od BMWa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74669 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kad ste već na temi, je li netko istraživao koji je točno problem oko EGR hladnjaka, pošto imamo jedan B47 u obitelji, a ovdje kod nas je Tomić jedini službeni. Prvi rezultat na guglu na temu b47 egr, izbaci block & delete EGR set nekih 60e, mehaničko blokiranje EGR-a, naravno piše da treba i softverski to riješiti... bolje to nego se natezati sa Tomićem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74670 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Baš me zanima, konkretno, koliko se ljudi žalilo ili čak pokrenulo neki pravni postupak protiv te firme. Vjerujem da jako malo, ako uopće i itko obzirom da smo nacija koja samo laje al ne grize. Prosut ću žuć u postu na svom FB profilu (friends only fkors) ili max pod fb grupu tog branda ali onda kao Anonimus, bikoz neću da mi MiB kuca na vrata. Ali da, ja sam fanboy jer eto vozim BMW i općenito me zaboli falus za Tomića i njihov MO. ![]() Citiraj:
Ukratko, propiša blok, glikol nađe put u usisnu granu i zapali se. Da, možeš to riješit zdravoseljački tako da odradiš EGR delete i plombiraš ga. No onda u pravilu imaš tehnički neispravno vozilo.
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 28.07.2024. u 16:19. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|