|
![]() |
#1891 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja imam Midea perilicu/sušilicu i ja nakon programa sušenja upalim program od 15min sa praznom mašinom da izađu sve mrvice. U suprotnom bi nakon sušenja sljedeće pranje imalo hrpu mucica. Probaj i program čišćenja perilice ako imaš. Šteta da te kombinirane nemaju nekakav filter kao što imaju samo sušilice.
![]() |
#1893 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
jesi samo registrirao uređaj ili si popunio ovaj obrazac s linka. evo ti dolje odgovor od Jovane iz Hisensa/gorenja od neki dan... ----------------------------------- Poštovani, Pravo ostvarujete ukoliko ispunite obrazac, šaljemo Vam poveznicu. https://hr.gorenje.com/akcije-i-pose.../pravi-za-tebe Poklon bon se šalje putem pošte. Hvala lijepa. Lijep pozdrav, Jovana -------------------------------------- ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Kuju plitku ili perilicu s gornjim punjenjem preporučate? Uvjet je da ima brze programe (Hisense nema), min 7kg i 1000 okretaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Dakle..drapila mi prije 35 dana perilica posuđa. Danas javlja lik iz servisa ( dakle nakon 35 dana od kad je izdan nalog za popravak uređaja ) da je ušla voda do elektronike unutar perilice i skurila uređaj. Po njemu se ne isplati mijenjati elektroniku jer smatra da će se ponoviti isti scenarij te predlaže zamjenu uređaja za nov. Samo da se pripremim na mogući scenarij...ukoliko dobijemo nov uređaj vrijedi full jamstvo od 5 godina kao i za prethodni ? Riječ je o KINESKOJ perilici marke Gorenje...
![]() |
#1898 |
Premium
|
![]() |
#1899 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nekad naravno APP metodom probaju bez da izdaju novo, ali u zadnjih par godina nisam naletio na to, links i ostali su uredno izdali novo jamstvo bez ikakvog natezanja, ali eto da znaš
![]() |
#1900 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1903 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Gorenje ima 5 godina čistih. Nema te fore 2+3 Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#1904 |
Premium
|
![]() |
#1905 | |
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
E sad, da li dobiju sve dijelove iz Kine pa ih tu samo sastave ili stvarno nekog vraga tu i proizvedu "iz nule" - nemam pojma. U svakom slučaju su joj krenuli problemi (neke errore je bacala na random) taman pred istek garancije pa je išla u servis. Sad radi ok, ali sam rekao da ako si mogu priuštiti - to će mi biti zadnji izlet u te jeftinije marke. Probat ću se za većinu stvari i dalje držati skupljih serija iz Boscha i AEGa. Kroz 30tak godina korištenja raznih uređaja - doslovno sam popravljao samo Gorenje, Electrolux, Candy, Whirlpool... Niti jedan uređaj od Boscha ili AEGa mi zasad nije radio probleme. A da ne kažem da mi Bosch i AEG uređaji općenito uvijek bolje rade, em bolje peru em su manje bučni em stvarno djeluju solidnije sastavljeno. Moguće da je samo stvar sreće/nesreće, ali statistika je u mom slučaju poprilično jasna. I znam da bi kao AEG i Electrolux trebali biti više manje ista stvar ali kažem, meni se u praksi jednostavno nije tako pokazalo.
![]() |
![]() |
#1906 |
Premium
|
Koliko para toliko muzike, ali ima jedna stara narodna koja kaže - bolje se rodit bez k....a nego bez sreće. Ja sam za kuhinju uzeo sve uređaje gorenje zbog 5 godina jamstva. Ova nije odradila pune 3 godine, a već je odapela elektronika. Kompić sa posla kupio bosh perilicu rublja sa 2 godine garancije i umrla je nakon 2 godine i 2 mjeseca...uglavnom kupio je najjeftiniji model koji je bio na nekom popustu. Da znam da će mi bilo koji uređaj u kuhinji odradit 10 godina bez greške ne bih puno razmišljao. Danas je to tako...ni mercedes više nije što je nekad bio.
![]() |
#1907 |
Flajing super šiiiip
|
A to da, jeftine serije skupljih marki su najčešće ista stvar kao i uređaji jeftinih marki. Dosta toga i nema veze sa matičnom firmom. Bosch treba gledati od serije 6 pa gore, po mogućnosti 8. Slično i sa AEGom, gledati od serije 8000, po mogućnosti 9000. Naravno, ako to financije ikako dopuštaju. Moje iskustvo sa Boschom i AEGom je za sad 8 godina rada bez da je išta krepalo (jedna kompletna kuhinja i 2 kupaone). Nek se samo oni meni drže još dugo ![]()
![]() |
#1908 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
pa nezz imam perilicu bosch 4 i susilicu bosch 6, osim sto 6 ima malo kroma, ledicu i nježniji zvuk beepanja, nema neke razlike. Na perili mi se pokvario dovod vode za omeksivac, ali istu kutiju koirsti i serija 6 osim ako nije onaj idose neki pametni ali i taj se zna zacepit, jer sam vidio na youtubeu dok sam trazio kako ocistit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1910 | ||
Flajing super šiiiip
|
Citiraj:
![]() Može ona tebi trajati i 20 godina, samo kažem da moje osobno iskustvo (a i od nekih ljudi koje poznam) govori da je statistički dosta veća šansa da će krepati jeftinija marka u odnosu na skuplju parku, te jeftinija serija u odnosu na skuplju seriju, te da se što se tiče kvalitete pranja/sušenja također vide razlike. Citiraj:
Osobno sam AEG sve uspio dobiti na 5 godina a od Boscha na žalost samo makinu za robu. No kažem, evo u 8 godina mi još nije trebalo, a upravo ušao u 9. godinu.
![]() |
![]() |
#1911 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Gorenje pećnica za 335 eura (kupon+diners), gratis usisavač GBFP23ILX https://www.ekupi.hr/hr/Ku%C4%87ansk.../p/EK000566325 Ili beko 265 eura https://www.elipso.hr/bijela-tehnika...KO-BIE22400XP/ Tražim pirolitičku, još mi ukućani prigovaraju da sadašnja gorenje radi dobro (ali nema pirolizu a neda mi se više strugati)
![]() |
#1912 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Nije mi se pokvario dovod vode za omeksivac, nego se filter na dovodnom crijevu blago zacepio, a zbog turista pritisak vode drasticno pao, te nije bilo dovoljno snage za progurat kroz reduktor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1913 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1915 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
1. Jel ima tko iskustva s Tesla bijelom tehnikom? Ne uspijevam naći ništa konkretno o njima... 2. Jel ima tko iskustva s perilicama veša s gornjim punjenjem? Znam da su manji kapacitet, no jel imaju neku bitnu manu naspram običnih? Vidim da imaju bolje performanse i potrošnju neg klasične |
![]() |
![]() |
![]() |
#1916 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ja samo gledao ovu Beko i baš je nekako loše kvalitete izrade... Kupon koji imaš za ekupi, kak ga dobiješ, ima gdje javno taj kod? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1917 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
BON15 Umanji 15 eura iznad 250 eura Kupio na kraju Gorenje, navodno je proizvedena u Sloveniji, temperatura max je do 300c a dobiješ i utikač. Ima i funkciju pare te veći obujam od Beka, šteta da nema teleskopske vodilice. Čudno da je nema na Gorenje webu. Kupio je, 336 eura s dostavom, a usisavač od 100 eura gratis ![]() image hosting
![]() |
#1918 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
1. Od tesle imam indukciju i masinu sudja u jednom stanu, godinu dana zasad, sve radi uredno. Daju 5 godina garancije. Oboje je bilo najjeftinije u datom trenutku na webshopu. Imam i dosta toga Vox okolo, takodjer sve uredno zasad. 2. Gornje punjenje imam neki whirpool jeftiniju, zna dosta plesat premda ju stavim u livel/vagu, al u drugu ruku i obična mi zna plesat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1919 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
uf...moram priznat da već dugo nisam imao problema s plesanjem perilica, s time da sam imao jeftiniju Zanussi i skupu Samsung (obje 1200 okretaja), te dvije Bosch srednji segment (obje 1000 okretaja). Zadnja koja je plesal je bila prastara Končareva od staraca koju sam prestao koristiti prije 20 godina i ona je imala mislim 800 okretaja ali je skakala ko sumanuta, te Candy isto 800 okretaja i ona je isto bila divlja |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|