|
![]() |
#3603 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Mda, imaju neke funkcije pametnog sata...nemaju google, nemaju maps, nemaju pisanje poruka, nemaju hrpu appova korisnih (mislim da samo watch pro i onaj ultra imaju) itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3604 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Trebao si se još malo rastegnuti i uzeti 2x Solar,... je malo veći, ali ekran je čitljiviji, a sa malo više boravka na suncu nije problem nakupiti 50k lux sati što ti produžuje autonomiju za jedan dan.... i najbolje od svega je kaj ima svjetiljku, znam, beskorisno sve dok ti ne zatreba kao meni nekidan u podzemnoj garaži Konzuma u kvartu, kad je nestalo struje u hodniku prema garaži, hodaš prema autu i odjednom mrčina, djeca vrište, žene i neki muški oko mene kukaju, brzi dvoklik na gornji lijevi gumb i ljudi se skupljaju oko tebe ko mušice na žarulju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3605 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
"Google" po meni nije osnovni uvjet da bi se nešto zvalo pametnim satom. Jednu verziju karata imaju. Odgovaranje unaprijed definiranim porukama imaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3606 |
Banned
|
Kako rekoh imao sam i GW od 2ke na ovamo i Huawei 4 verzije pro3 i pro 2, i Ticwatch. WearOS je daleko ispred svih i najbliži nečemu što se zove pametni sat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3608 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Nije mi jasna izjava "Ako ne zelis nista od ovoga trazis nesto u Garminu". Znaš da Garmin nisu analogni satovi? Imaju smart funkcije i bateriju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3610 |
Fresh Juice
|
Aha, tipkanje poruka i razgovoranje. Zaboravio sam da to postoji na satovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3611 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Volio bih da ima lampu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3612 |
49%winner
|
To nije dovoljno smart, to moze i galaxy watch 1 koji je na tizenu ![]()
![]() |
![]() |
#3614 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3615 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Mene na Huawei GT3 Pro u odnosu na bivši GT2 živcira što se puno lakše, prelako, promijeni watch face iako to ne želim. Sve je ok, odem radit nešto, pogledam na sat, a kad tamo neki analogni pokazivač vremena kojeg ne želim. ![]() Čudno da nema opcije onemogućavanja promjene watch facea na uri, barem na taj "long press to change" način. Sve ostalo OK, zadovoljan, baterija dobro drži ![]() Ne znam samo čemu toliko analognih watch faceova na tom satu, da želim analogni sat nosio bi svog Seika kinetic, a ne smart watch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3616 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Mladje generacije ni ne znaju koliko je sati na satu sa kazaljkama ![]() ![]()
![]() |
#3617 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Ovu bi temu trebalo razdvojiti na tri teme. 1. Pametni satovi (WearOS & WatchOS) 2. Fitness satovi (Huawei, Xiaomi, Garmin,...) 3. Fitness narukvice |
![]() |
![]() |
![]() |
#3618 |
Premium
|
Ponovno, po čemu HarmonyOS nije 'smart' OS i zašto GT2 Pro/ GT3 pro ne bi trebali pripadati tamo? Ni po formi ni po namjeni nisu 'fitness' satovi, niti se reklamiraju kao takvi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3620 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
Po tome što nema pola značajki koje WearOS ima. Kad kažeš za Huawei sat da je pametni sat, to je kao da kažeš da je LG Cookie pametni telefon. Zašto pametne telefone nazivamo pametnima? Jer imaju mnoštvo značajki i pristup ogromnom katalogu aplikacija. To je ono što radi taj telefon pametnim. Huweijevi satovi imaju sićušan broj aplikacija, a nisu baš pretjerano krcati niti značajkama (pogotovo komunikacijskim) stoga se nazvati pametnim satovima baš i ne mogu. S druge strane, previše su orijentirani na same fizičke aktivnosti i vježbu stoga bi fitness sat bio prigodniji za satove bez WearOS nego pametni sat, kako god se oni reklamirali. Zadnje izmijenjeno od: Marko :). 20.07.2024. u 17:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3621 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Meni nije jasno šta onda definira pametni sat. Watch Pro serija Huaweija ima AppGallery i može instalirati aplikacije, obavljati pozive, primati sve vrste notifikacija i slati poruke...Wear OS je bogatiji, ali to plaća lošijim trajanjem baterije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3623 | |
Premium
|
Citiraj:
Nemojmo komplicirati život ljudima na forumu razdvajanjem po nekim izmišljenim kategorijama jer možeš biti siguran da će pitanja ići u krivu temu, pošto su sve to "pametni" satovi, zbog čega se tema uostalom i nalazi pod "smartphone" uređajima. Ništa od toga nisu "glupi" satovi koji ti govore koliko je sati i koji je datum, a na baterije su, jer svi satovi u temi komuniciraju s drugim uređajima/mobitelima i imaju neke dodatne funkcionalnosti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3624 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Pametni, polu pametni te glupi satovi al' na baterije
Zato i postoji tema. Inače bi svi rekli kupi bilo koji. Ako se želi u detalje, treba se napisati sto se točno želi od sata. Ako se želiš javljati na sat , križaš jako puno modela s liste. Ako želiš dugotrajnost baterije, križaš jako puno modela. Ako želiš ugrađen broj/sim tj da radi samostalno, opet križaš puno modela. Ja sam kratko odogovorio članu na upit, da huawei nema neke funkcije ali ima dobru bateriju. Ostali koje je naveo, npr Samsung,Apple imaju dosta mogucnosti ali baterija ne traje dugo. I ponudio da ako mu ne pase nista od toga mozda se nadje u Garminu. Ali izgleda da kratki odgovori nisu dovoljni danas, treba elaborat za svaki post. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 20.07.2024. u 19:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3625 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Zna li tko tehnicke razloge zasto se Apple Watch LTE ne moze aktivirati u HR? A1 ima multisim opciju tako da isti broj moze na dva uređaja. A1 Austrija imaju podrsku npr... Treba mi sat koji je otporan na morsku vodu, da ima dobar fitness tracking/gps i da ima mogucnost ako ostanem negdje daleko od obale u problemu da rescue mogu zvat. Galaxy Ultra izgleda sve moze, prednarucio sam ga al se mislim to otkazat pa pricekat apple ultra 3 i nadat se da ce neki provider vise dat podrsku. Sent from my SM-G986B using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Firecracker. 20.07.2024. u 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3626 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne bih se baš oslonio da sat može ostvariti poziv kad si daleko od obale i još u vodi. Apple watch ima opciju slanja poruke preko satelita al' koliko sam vidio to traje. Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk
![]() |
#3627 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3628 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Cek nekuzim, meni zena uredno prica na Huawei GT2? Kako nema komunikacije na huawei satovima? Istom logikom, andorid tv je onda smart tv, a lg, samsung i ostali su stupid tv? Sta se tice preciznosti https://ibb.co/1KJxCXS |
![]() |
![]() |
![]() |
#3629 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Pametni, polu pametni te glupi satovi al' na baterije
Gt2 ima ali eto gt2e nema. Koliko ljudi je kupilo gt2e jer kao gt2 serija ima a na kraju nema. Zasto postoje forumi i upiti te preporuke. A smart tv su svi, ali ako pitas na forumu da trazis neki TV na kojem trebas neku app sa trg play neces preporuciti osnovni Hisense ili Samsung Tizen nego TV sa androidom i google servisima. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|