|
![]() |
#2821 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja imam jedan paket koji je imao status Restricted item - Battery item, Fenggang Town 6.6.2024 Import customs clearance complete 11.6. GMT +1 Arrive at transit country or facility Parcel outbound from transit facility 12.6. GMT +1 I od 12.6 se nije pomaknulo.
![]() |
#2822 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozz ljudi jel netko narucivao sta iz Kine u vrijednosti cca 1000 dolara, ne znam uopce koliko racunati na tu cijenu kojekakva davanja dok stigne do Hr, ako ima netko preporuku kojoj špediciji se obratiti? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2823 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2824 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Citiraj:
Morao sam ići preko neke špedicije ... Nisam niš i nigdje morao nositi, je da je to bilo i prije korone, sad dal su kaj promjenili, neznam .... Ali uglavnom ako je jedan paket, zamoli tamo da ti odrade sve kompletno kaj se tiče papirologije i pošalju ti invoice sa PDV-om, carinom i sve .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2826 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Kakav vam je Alija po pitanju povrata para za proizvod koji još nije bio poslan? Rade li probleme i izmotavanja oko povrata ili vrate pare bez pitanja nakon nekog vremena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2827 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2828 | |
Premium
|
Citiraj:
Jbga sad, pregledaš koliko komada je prodano, recenzije i sve to oko toga ... A imaš i aliexpress iza sebe .... Možda da pogledaš da li to kaj misliš kupiti ima na nekom od EU skladišta od alija ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2829 |
Kostolomac
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2833 |
Kostolomac
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2834 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jel netko nesto narucivao sa DDP kinez kaže da je sve placeno do mojih vrata..sad se ja bojim da nece biti jos dodatno da moram platiti kad paket stigne kod mene.. ima li netko s tim iskustva? Poslano sa mog SM-A125F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2835 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
@Tihomiy i mene zanima, javi kako je prošlo sd DDP
![]() |
#2836 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
I kod mene je jedan zapeo na Arrived in transit country/region od 01.07., nema još uvijek pomaka, svi ostali uredno stižu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2837 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Meni je jedan zaglavio od 12.6. prvi put da je GMT +1 status, inače uvijek bude GMT+2 tj Mađarska Leaving transit country/region Carrier note: Parcel outbound from transit facility 2024-06-12 20:44:49 GMT+1
![]() |
#2838 |
Guest
|
mislim da je ovo prvi put da se nekome overseas pošiljka sa Aliexpressa izgubi... zadnji status: Delivery update Arrived in transit country/region Jun 26, 12:22 (GMT+2) i od tada ništa mađari vele da kod njih nije stiglo, da je samo napravljena najava znači negdje prije je zapelo. ali nema veze, Aliexpress support je rekao da se mora pričekati do određenog datuma i tada vraćaju lovu. |
![]() |
![]() |
#2839 |
Premium
|
To je ona prva neimenovana tranzitna država na kojoj odrađuju carinu. Da, prvo ide tamo, pa onda u Mađarsku, tako da vjerojatno ne lažu ![]() Većina pošiljaka koje su zapinjale oko nove godine zapinjale su tamo, prije ili poslije carine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2840 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2841 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ja sam ostao baz 2-3 pošitljke preko cainiao expresda. ostalo u Mađarskoj i nikad nije došlo. nisu priznali reklamaciju sad imam "punu košaricu" ali mi je shipping 15 €...ne znam dal da naručim . malo su pretjerali |
![]() |
![]() |
![]() |
#2842 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() da, tako nekako... još moram čekati mjesec dana, i onda vraćaju lovu. mada bi radije da mi ponovo iste artikle pošalju. |
|
![]() |
![]() |
#2843 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
I meni od 12.6. izgubljen paket, napustio transit country, i to skuplji item od 70 eura (radio za auto), a sada košta duplo više. Moguće doduše da ide nekim vlakom iz kine ili kako već jer je jedan od prvih statusa bilo da sadrži bateriju
![]() |
#2844 |
Guest
|
i meni su ti proizvodi sada duplo skuplji nego koliko sam ih tada platio ali moji nemaju bateriju ![]() |
![]() |
![]() |
#2845 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2846 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2848 | |
Premium
|
Citiraj:
I meni se to događa na jednom kompu, na druga 2 radi normalno ... Obrisao i cache ali bez pomoći, i mene bi zanimalo kaj treba maknuti da to proradi, ipak mi je na glavnom kompu se to dogodilo, pa mi se neda stalno seliti na drugi :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|