|
![]() |
#181 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Ja sam bio prošle godine u Austriji na RedBull ringu. Pozicija nije bila baš najbolja, jer smo se odlučili u zadnji tren pa su sve ostale karte ili bile preskupe ili rasprodane. Bio sam samo nedjelju, nije da sam bio preoduševljen ali je bio uzbudljivo pošto sam išao prvi put. Nešto si planiram s prijateljima možda u Monzu sljedeće godine, ali to bi onda išao cijeli vikend, i vjerojatno bi bio zadnji odlazak zbog cijene a i toga što se ipak sve bolje vidi na TVu. Ali pošto je ovo nešto s bucket liste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2013
|
Par mojih prijedloga za Monzu ako može nekome pomoć ![]() - Za tribinu s ekranom bi izabrao drugi Lesmo ili izlaz iz Ascarija - Tijekom nekog od treninga stati pokraj ravnice koja ide prema Ascariju ako hoćete feeling bolida koji projuri 300+ kmh na dva metra od vas ![]() - Za GA karte isto ili između Lesma, izlaz Ascarija ili Roggia |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
CrowdStrike im je sponzor, a ispred tipa na slici sve puno BSOD mašina/ekrana. ![]() Citiraj:
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
nisam ni gledao ekrane ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Dosada od utrke…da nema ove santa barbare na radiju. Norris…heroj ili zločinac, ostaje vidjeti ![]() Verstappen je danas preuzeo titulu radio primadone od Hamiltona s ovim kukanjem. Samo se radio komunikacija isplati poslušati s ove utrke
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Je dosada osim ovoga u 64/65 krugu (nisam siguran sad) ![]()
![]() |
#191 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Glupi McLaren, sto nisu pittali Piastrija ranije, i pustili Norrisa da ga dostize. Norris ima i sanse cak i osvojiti sezonu, nek se Verstappenu dese 2 DNF-a i eto ti ga. A Verstappen opet pokazuje da, kad nije uvjerljivo najbrzi na gridu, se nije promijenio u odnosu na prije nekoliko godina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
The mighty pirate
|
S ovim razvojem događaja…teško da će Landov ego moći ovo podnijeti idućih par sezona. Imamo Piastrija koji ulazi u povijest Hungaroringa kao još jedan od rookiea koji su tamo ostvarili prvu pobjedu. Norris želi pobjeđivati, a Piastri neće dugo htjeti biti drugi vozač. Ja Norrisa vidim u Red Bullu u ne tako dalekoj budućnosti. Ako se Zak mora nekog odreći, prije će to biti Norris jer ga je teže kontrolirati
![]() |
#193 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
za Madjarsku ovdje je bilo sasvim pristojno obilazenja sa ovim grdosijama od auta (5.5m duzine i 2m sirine). McLaren si je definitivno bezveze zakomplicirao briefing nakon utrke ali ok ko zna sta su dogovorili jutros jer oni su dugo godina imali pravilo ko prvi u prvom krugu/zavoju taj ima prednost ali posto nisu dali Oscaru takticku prednost d aid eprvi u box valjda su tako htjeli "ispravit" gresku. Malo bedasto ali sami su sui zakuhali. Ali ako cemo iskreno Oscar je do sada X put adobio tem aorder d apusti Landa naprijed tkao da nek s ei njemu jednom vratilo ![]() Ferrari me ugodno iznenadio na krjau su se dobro drzali. Max definitnvo danas bio naj nerovozniji, nije lako kad bolid nije komotno nabrzi i vozi ko po tracnicam ali malo bi trebao biti zahvalniji teamu koji mu je opsigurao 3 (vjerojanto i 4) titule a ne srat po njima konstanto cim nesto niej na 100%. U jednom trenu je i GPu dop..o pa ga otepo na team radiju, ono kad je kuko da nek kazu FIAi da ce onda od sad i on tako vozit, a GP mu otreso "Max, nisi bio ispred njega u zavoju..." ![]() ![]()
![]() |
#194 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Mattia Binotto takes over a leadership position for Audi in Formula 1 https://www.audi-mediacenter.com/en/...ormula-1-16116 još nek uzmu Guenthera, da na netflixu bar bude zabavno ![]()
![]() |
#195 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
guenther legenda postao u najkraćem roku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Nije mi bas najjasnije. Seidla su dovukli da to postavi na noge, on je pak dovukao Hulka kao iskusnog stabilnog vozaca koji ce pomoc razvijat auto etc. etc. i sad Binotto dolazi ![]() Imam osjecaj da ce taj Audi F1 project bit shitshow, jos razvijaju vlastiti motor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Freelancer
|
Seidl je vjerojatno dobio pedalu zbog ove godine, Sauber ima 0 bodova jos uvijek a nije svejedno biti zadnji ili 7mi, desetci miliona razlike. Nitko pa ni Audi nije bas toliko pun para da moze bacati tek tako ![]()
![]() |
#198 |
The mighty pirate
|
Kad smo kod bacanja para…zašto mislite da je nemoguće ![]() Ovaj momak vam je možda promaknuo jer je dogurao “samo” do F2 https://www.instagram.com/reel/C9V6P...RkMnhkdDl3NQ==
![]() |
#199 |
Premium
|
Ocon ode u Haas, multi year contract... lagano sjedaju puzle na svoja mjesta, pitanje je gdje ce nam Sainz na kraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja stvarno ne kontam ovo pravilo oko kažnjavanja radi zamjene motora .Ako već imaju određen br pogonskih jedinica koje mogu koristiti tijekom sezone, zašto ih kažnjavaju kada mjenjaju potrošeni motor. Drugo da ih imaju koliko hoće pa da ovi s više para mogu svku utrku mijenjati kao prije. Ali su u istoj kaši bogati i siromašni po pitanju motora. Možda ja griješim pa ako tko ima kakvo racionalno rješenje ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
|
Pa imaju 4 ICU-a po sezoni, Verstappenov jedan je nepovratno prdnuo i sad su uveli peti po redu motor ove sezone. Tocno tak je, imaju odredjen broj i on je uzeo jedan vise od tog broja i zato kazna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Freelancer
|
Tako je, SVI imaju raposlozivi isto broj bez obzira koliko god novaca tim imao, i tko predje preko limita "placa" kaznu mjestima na gridu. Sta je tu nejasno?, to je tako vec dosta godina..
![]() |
#207 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Uh. Epska pobjeda bi to bila... |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni nije jasno kad su već našli grešku "momčadi" na Rusellovom bolidu, zašto nisu zavirili i na Hamiltonov bolid? |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Najbolje da sve diskvalifikuju do Maxa i daju njemu pobjedu |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Freelancer
|
Nisu nasli "gresku" nego je bolid bio 1.5kg laksi od dozvoljenog minimuma. Sto je i sam Toto priznao da su pogriješili s proračunom jer su gume vozili previse/predugo i taman su tolko previse izgubili na tezini (cca 400 grama po gumi)...
![]() |
|
|