|
![]() |
#992 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Nikako. Nađi drugu državu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#999 |
Premium
|
Stari account, novi account? Tražim novi način, otkazalo mi Argentinu... Zadnje izmijenjeno od: RedSky. 15.07.2024. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1001 |
Premium
|
Pa ako ti nisu poslali mail i obavijest da ti kartica ne odgovara zemlji kupnje, siguran si. Barem za sad! Odmah otkažu ali možeš iskoristiti do kraja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Premium
|
Ja se navikavam na reklame nekih desetak dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Društvo, vi koji imate veće brzine, kak vam se vrti 4k materijal? Možda sam nekaj propustil, od kad sam podebljal (1gbits) brzinu, gledam 4k materijal na yt, al prisutan je buffering, kojih 2-3s. Jel ima tko od vas problema s tim i kak ste to riješili? Koristim brave borwser, probao na firefoxu, chromeu, al sve je to tu negdje. Ili je ipak problem do Yt, ne nalazim nikakvo konkretno rješenje. Imam yt trial verziju u trajanju od 3 mjeseca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
49%winner
|
Nisam primjetio probleme, imam 300/100 internet. Ne cucla 4k ni blizu toliko puno bandwidtha da napuni buffer. Vivaldi, Chrome i donedavno FF. Win i Linux.
![]() |
![]() |
#1010 |
Premium
|
Connection speed je oko 86000kbps. Al tu se osjeti dok premotavam, cca 2-3s. Dok sam napravio clear cache, connection speed oko 300000-450000kbps, i nema frke onda je ok, al nedugo nakon toga sve se vraća na staro i brzina pada s tim da sam spojen prek kabela na net i u tom trenutku jedini sam koji koristi net. Nije mi jasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
49%winner
|
U pravilu ovaj video otvaram kada testiram npr hw akceleraciju ili opterecujem sustav s vise istovremenih streamova jer je bitrate visok https://youtu.be/rFVpSwgCkCo Buffer mi traje brat bratu pola sekunde kada preskacem po timelineu. Connection speed varira 80t do 160t, ne znam ni sto to tocno govori. Buffer health je oko 7-15 sekundi. Yt mi u pravilu servira VP09 format, nemam ni hardver koji moze hardverski dekodirati AV1 pa mi je to ok. Ali to ne bi trebalo utjecati na buffer. Koristim intel integrirani gpu.
![]() |
![]() |
#1012 |
Premium
|
Hmm, zanimljivo.. connection speed skače do 490000kbps a buffer health varira, 2s-21s. Ne znam prema čemu da se ravnam, al taj video koji si stavio je ok i premotavanje je praktički instantno, zapravo onako kako treba biti. Malo mi je čudno, internet ne bi trebao bit problem i s te strane bi to trebalo radit kao podmazano, ali izgleda da nije baš tak. Čitao sam nekaj o tome i izgleda da nisam jedini. https://www.reddit.com/r/youtube/com...peed_on_wired/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Fresh Juice
|
Ode Indija nažalost nakon 4 i pol godine. Zeznula me promjena kartice od Zabe, prošli mjesec je prihvatio revolut, ovaj više ne. Nakon godišnjeg se bum zafrkavao s nekom drugom zemljom ak će proć. Ak ne, onda skupit 5 ljudi i uzet standardno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1014 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2020
|
Ko je jamio je jamio. Meni još uvijek prolazi.
![]() |
#1015 |
Fresh Juice
|
Ipak uspio obrisat staru karticu u payment profilima, dodat novu i prošlo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
I meni se pojavljuje ova greška. Transakcija je odbijena. Za ovu je kupnju potreban način plaćanja iz vaše države adrese za naplatu. [OR_RECR_05] Probao revolut, zabinu master kreditnu, master debitnu. Ista stvar. Jbg, izgleda da su nam stali na kraj. Zadnje izmijenjeno od: p3r02d3r0. 07.08.2024. u 10:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 | |
Fresh Juice
|
Youtube premium
Citiraj:
Gdje unosiš podatke o kartici? Preko onog linka iz maila? Ak da, probaj otić direkt na google i postavke accounta, tamo imaš payment methods, nađeš karticu koja je prije bila povezana-klikneš remove i ponudi ti da uneseš novu. Tak mi je prošlo jučer. Sve ostalo sam dobivao greške. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ne znam na koji link iz maila misliš. Probao promijenit payment methods. Ista stvar. Dobivam odjeb svaki puta. Btw, vidim da si uspio prek Indije. Za Indiju me pita nekakav PIN code. Kaj je to? Edit: probao sam Ukraijnu, Argentinu, Tursku, Nigeriju. Dobivam istu poruku. Na mobu uspijem doć sve do verifikacije. Na kompu ne dođem ni do toga. Pojavi se poruka "Nismo mogli potvrditi vašu državu". Koristim Surfshark. Zadnje izmijenjeno od: p3r02d3r0. 07.08.2024. u 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Fresh Juice
|
Ah, ti novi account radiš. Ma ja imam Indiju prek svog postojećeg accounta pa me zezalo plaćanje i nije išlo prek linka iz maila za update kartice nego unutar google postavki tek. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|