|
![]() |
#3571 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3573 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Imao sam huawei GT2 pro i sada GT4 upravo iz razloga sto izgledaju kao "normalni" satovi. Sa oba sam prezadovoljan. Jedina je mana bila sa GT2 sto je bio spor u zavisnosti od "watch face-a". Pa dok voziš, kada dignes ruku, prodje cijela vjecnost dok se upali. OAD je bio slab za dnevnu upotrebu, posebno na suncu. GT4 nema te probleme. Pali svaki face istom brzinom. A AOD osim sto su dosta svjetliji, vecina face-a ima svoj custom AOD i fino se vide na direktnom suncu. Prednost kod oba je i to sto imaju standardne dimenzije za reme/kajš, 22mm. Stavi sta ti je volja. ![]() Kod oba baterija izdrzi 14-15 dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3574 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kupljen Huawei GT3 Pro ![]() Stari/pokvareni GT2 mu je donirao crni čelični remen, bio update prvo na neku verziju harmony 3 i onda nakon toga na harmony 4 i sad se puni Vidim da je sivi titanium remen dosta skup, moram vidjet kakve su alternative. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3576 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Ma suunto 9 baro evoga u ladici mjesec dana ga isproba i razocara se . Prvo lagavo je gofno a za te pare mogli su ubacit jos funkcija ,ekran je takoder katastrofa pa gledam ovaj amazfit gtr nesto zaboravih kako se i zove mi je bolji od suunta ali oba su u ladici . Garmin epix 2 pro mila majka ali i ne opravdava ovoliku cijenu pa ce zato ova dva na prodaju pa ce opravdat garmina . Svako ima svoje sta se tice izgleda a ja vise gledam za svoje pare da ima sta vise meni korisnih funkcija pogotovo ovih sportskih. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Tajl3r. 20.06.2024. u 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3577 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mauna. Prije par godina sam kupio jedan i ubrzo je počela opadati boja, prvo dole gdje udara po stolu, a onda i s unutarnje strane, pogotovo kad se ruka oznoji pa sav taj otrov fino završi na koži. Kad sam ga nakon par godina konačno htio skinuti, skužim da nema polugice pa je bilo malo mučenja skalpelom i tankim pljosnatim odvijačem. Sad sam opet na plastičnom remenu, samo ni taj mi ne odgovara, muka za skidanje/stavljanje, lijepi se čim se malo ruka oznoji, tvrd,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3578 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Je li grije kod nosenja s obzirom da je plastican sa donje strane dok je gt2 pro keramika? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3579 |
Registered User
|
Ne grije se nikada. S vanjske strane je plastika, u sredini je staklo gdje su senzori. Zanci ovaj outside ring je plastika: ![]() Samo kućište je metal tako da je sa donje strane plasticni samo cover. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3580 |
Potato
Datum registracije: Feb 2012
|
Moj Huawei GT2 Pro je također otišao u vječna lovišta. S obzirom da su generalnom izradom/izgledom/baterijom meni i dalje top, razmišljam o Gt4 ili 4 Pro, ali me zanima da li su ispravili možda ova 2 buga na tim novijim modelima: 1. auto-pause kod bicikliranja/trčanja (bug report) 2. automatska detekcija workouta Na GT2 Pro oba feature-a nisu nikako radila. Nisu big deal, ali su dovoljno frustrirajuća za osobu koja dosta vremena provede na biciklu da razmislim i o drugim brendovima (npr. Garmin Venu 3). Ako netko sa tim satovima moze te 2 stvari provjeriti, bit cu zahvalan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3581 |
Registered User
|
Ja sam te auto-detekcije uvijek gasio i na GT2 pro i na GT4 tako da na žalost ne znam kako funkcionišu. Ali ako ih ne ugasim, detektovao je i GT2 pro i GT4 workout cim podjem hodati duze od kilometra. Da li je svaki put tako, zaista ne znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3583 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2019
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3584 |
Potato
Datum registracije: Feb 2012
|
Prva točka mi je bitnija od druge tak da super, hvala na provjeri. ![]() Edit: Kupio GT4 na kraju. Venu 3 uživo izgleda kao kineska igračka naspram GT4, a duplo je skuplji. Vjerujem da je Garminov software bolji od Huawei Healtha, al brate mili, ne moze biti toliko bolji. Zadnje izmijenjeno od: T0m3K. 06.07.2024. u 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3585 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Molim savjet
Kupio bi jednoj ženskoj osobi pametni sat, da ima opciju poziva, duže trajanje baterije i neke osnovne stvari da može primati sms, malo opcija sa zdravljem, pratiti srčani ritam i kisik i neće se koristiti za neke extra sportove, više normalno korištenje. Stvarno ne znam što valja pa bi molio savjet. Cjenovno do nekih max 150eura nadam se da se može u to uklopiti, neće biti problem 10/20eura max. za nešto ako vrijedi taj novac. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3586 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo, nakon što sam dobrih 2 godine vozio Apple Watch SE, kupio jučer Ultra 2. 49mm, ja sam prezadovoljan. Jedini razlog zašto sam kupio je veća baterija. Za sada, danas u 8 izvađena iz punjača, trenutno je 12:31, sat je još uvijek na 100%. Always on sam ugasio, za sada stroj od sata, nadam se barem 3-4 puna dana da će baterija držati. Olive strap, htio sam narančasti, ali je ovaj bio nekih 200EUR na akciji, pa sam uzeo sam taj. ![]() Ispala me oko 900EUR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3587 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
JA imao sve što postoji od tih pametnih govana i sad nosim klasične švicarske satove jer mi je dopizdilo da imam mobitel i na ruci. Dizajn je stvar ukusa ali ove kockice su mi užas. Huawei nekako radi najljepše pametne satove posebno pro i elite verzije sa metalnim narukvicama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3588 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A eto, ja se ne mogu odviknuti od Smart Watcha, posložio da mi vibrira samo ako dobijem poruke na odrešene servise, nikakve mailove i to, zvoni kad treba, mobitel mi je na vibraciji od kada imam taj sat, i meni odgovara. Imam dobra 2 mehanička sata, stoje u ormaru već 2 godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3589 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni taj ultra izgleda presmijesno. Kao smanjeni iPhone na ruci al' jos uvijek predebel pa strsi. iPhone i iPad stanjuju a watch podebljavaju ![]() Vidim da ga sad masovno kupuju u nadi da im baterija izdrzi vise od pola dana ![]()
![]() |
#3590 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2018
|
Pozdrav, ako može prijedlog koji bi bio bolji izbor. Bitno mi je trajanje baterije i praćenje otkucaja srca, kisika u krvi, stresa i sna. Gledao sam Huawei GT3 Pro, GT4 i watch 4. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3593 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3595 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Garmini su više sportski satovi. Huawei osim pokojeg modela su fitness "narukvice". Da imaju funkcije punokrvnog pametnog sata ne bi im baterija trajala duže od 3 do 5 dana. Svakako da danas uzimam "pametni sat" bio bi to neki garmin ali to i košta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3597 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3598 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Gt2 pro meni drži Max 7 dana ako mi rade obavijesti Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#3599 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Odakle ti ideja da sam mislio samo na bateriju? Mislio sam na funkcije i full pametnim satovima te na upit clana kojem je bio upucen odgovor.. Ako zelis full smart sat, zaboravi na dugotrajnost baterije. Ali zelis half smart imas huawei. Ostalo je sve full smart i bat traje 2 dana. Znaci huawei half smart do 15 dana. Samsung,Apple itd 2 dana. Ako ne zelis nista od ovoga trazis nesto u Garminu. On ima i solar i svasta nesto. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 18.07.2024. u 17:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3600 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Što je full smart, a što je half smart?
![]() |
![]() |
|
|