|
![]() |
#6691 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Imate za malu razliku i sonija https://www.amazon.de/-/en/HT-SF150-...78Y5Q6W9&psc=1 Kao netko tko zadnjih 10 godina ima Denona 5.1 (iako ga vrtim u multichannel stereu) svaki soundbar je bolji od tv zvucnika tako da mislim da ste dobro pazarili... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6694 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Citiraj:
Da, isto nisam našao ništa. Uzeo sam ga zato da imam zvuk a i tu se povremeno nešto pogleda na tv (višak dvb-t2 plus monitor koji ima 4 ulaza + audio izlaz). Piše da bi trebao stići 17.7. Čitaj: nezahtjevan korisnik, a u drugoj sobi avr + zvučnici su. Citiraj:
Ovak kak sam boldao sam i sam razmišlja. @Master_Hrc: vidio sam i tog Sonyja ali nema potreban konektor. Meni je trebao i 3.5 mm.
![]() |
![]() |
#6695 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
A ova ultimea sta sam ja uzeo je 2.1, 113 eura me izasla, woofer je bezicni pa cu ga tutnit di se ne vidi abs forum review je dobar... https://www.amazon.de/Soundbar-Surro...Y2hfYXRm&psc=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6697 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
Zakasnio sam za MSI Modern 15 - 350€. Cijena opet normalna. U svakom slučaju - hvala Old Machine. Ako bude još takvih notebooka, javi. Ispravak. Ostao mi u košarici po 350 i kupovina prošla po toj cijeni. Zadnje izmijenjeno od: fora. 16.07.2024. u 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6698 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja od njih već 3 godine koristim TV ambijantalnu rasvjetu koju sam tada kupio sa dodatna dva flod RGB svijetla na stalcima ili ih možeš montirati na zid i rade od prvog dana super. Prošle godine kupio i zavjese i to je do jaja stvar. Aplikacija je jednostavan i radi, a to je najbitnije. Ima hrpa mogućnosti i podešenja koja rade. Sve preporuke, uostalom to je nemačka firma bato ![]() ![]() Svakako preporuke, a ove cijene sada su super povoljne. Evo ja sam kupio zavjese po promo cijeni kada su izašle za 85€ komad i onda su skočile na 139,99€ dugo dugo, i ovo je sada najniža cijena koju sam vidio. Ja bi si od njih sve kupio, ali imam drugih prioriteta. ![]()
![]() |
#6699 |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6701 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6704 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6705 | |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6706 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Gledam i ja uzeti prociscivac zraka GoveeLife Smart Air Purifier Lite https://eu.govee.com/products/goveel...te?Color=White Jel vrijedi ovo cemu? Imam problem sa prašinom u sobi gdje mi je komp. Pas, macka, sa jedne strane je dvor sa druge cesta, pa se kupi prašina ko luda. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6707 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6708 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
https://www.centar-tehnike.hr/procis...m_medium=click |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6709 |
Premium
|
Dodao sam link u temu o cijenam da je u Svijetu medija 129, 99 € Pročišćivač Zraka Xiaomi Mi Smart Air Purifier 4 Lite
![]() |
#6710 |
3X
Datum registracije: Sep 2010
|
“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov "With the first link, the chain is forged. The first speech censured...the first thought forbidden...the first freedom denied – chains us all, irrevocably." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6711 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Thx. Nego da li stvarno bude manje prašine. Nisam ga imao prilike ga isprobat. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6714 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
I mene zanima koliko traje filter? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6716 |
Premium
|
Točnije piše 291 dan
![]() |
#6717 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ja imam Xiaomi mi Purifier 3H, za filtere piše 3-6 mjeseci, meni traju cca. 2 do 2 i pol, kad vec dođu na 0%, a promijenim ih nakon 3-4 mjeseca. Ne znam kak tocno kalkuliraju potrosnju, ali su i sami pisali da to ovisi o samoj prostoriji i zraku. Kod mene je taj Xiaomi stalno upaljen, radi na minimalnoj brzini, nalazi se u prostoriji od 25 kvadrata, gdje se dosta boravi (home office, cucak i pušački prostor). Sad sto se tice ucinkovitosti za prasinu i mirise, paaaaaa, na pocetku sam mozda kužio razliku, ali sam vec navikao, pa ne znam koliko djeluje, znam samo da mi prostor ne smrdi kao pepeljara ![]() Sto se tice filtera, postoji nacin da se resetiraju, na mojem 3h je uspjelo, pranje samih filtera nisam probao, usisam ih svaka dva tjedna negdje i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6718 |
Premium
|
HA kaže ovako: ![]() Edit: mogu li admini prebaciti sve postove koji se tiču pročiščivača a nisu više cijene u igri u prikladnu temu jer ipak je ovo tema o Raspravama o aukijama popustima...? Postao sam samo radi kontinuiteta kada prebacite.
![]() |
#6719 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ekipa koja je uzela Kenwooda LS-600BT, jel vam stigao i kakvi su vam dojmovi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6720 |
Premium
|
Zapeo na pošti kod nas. Ponude mi paketomat a na kraju nemrem nutra (ok, nisam ni ja gledao koliko su veliki paketomati ali sam mislio pošto nude mogućnost valjda može nutra tj. valjda znaju). Sad čekam da ga dostave u poštu pa da ga preuzmem. Još je u Gorici iako piše trackingu: Pošiljka preusmjerena u paketomat
![]() |
|
|