Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.07.2024., 00:52   #74131
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Pametan covjek ford ranger, toyota hilux, micu busi l200, nissan navara, wv amarok... i party moze pocet ili cak i dodge ram

Kako se sluzbeno zovu oni aluminijski ili od cega su vec prednji branici/odbojnici? Ali i straznji isto, to je aluminij ili krom? Neki pick upovi ih imaju, a neki ne, to spada pod nekakvu dodatnu opremu isto?

Neki dan na cesti se iza autobusa vozio ford ranger, busu je bio skoro na pola visine, koja mrcina od auta big foot

Zamisli sada jedan takav auto, 4x4, vitlo naprijed, kamera 360*, automatik

Staro 07.07.2024., 05:42   #74132
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
tomek@vz je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2024., 07:55   #74133
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova
Pametan covjek ford ranger, toyota hilux, micu busi l200, nissan navara, wv amarok... i party moze pocet ili cak i dodge ram

Kako se sluzbeno zovu oni aluminijski ili od cega su vec prednji branici/odbojnici? Ali i straznji isto, to je aluminij ili krom? Neki pick upovi ih imaju, a neki ne, to spada pod nekakvu dodatnu opremu isto?

Neki dan na cesti se iza autobusa vozio ford ranger, busu je bio skoro na pola visine, koja mrcina od auta big foot

po HR zakonu ne smiješ imat na autu išta šta bi moglo ozljedit pješaka pri eventualnom naletu na istog.
po tim EU propisima tvoj auto se mora smotat da bude totalna šteta a pješak mora bit prektični neozljeđen. EU i zakoni franc/njemačke koalicije vodi evropu u ponor bez dna.

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2024., 08:19   #74134
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Po tome je bolje onda ubit čovjeka? Ili sam ja ispal glup pa nisam skuzil sarkazam?

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2024., 08:30   #74135
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
u jednu ruku je bio sarkazam u drugu ruku da EU izmišlja toplu vodu sa raznim GPRD i inim dokoličarskim izmišljotinama a na cestama nikad više poginulih

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2024., 08:44   #74136
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Imam neki lagani feeling da će sada polovnjaci bez tih pi*darija prodavati k'o alva. A siguran sam da će se po oglasnicima naći oglasi tipa: 'Gasim upozorenja na autima'
Prva stvar koju sam isključio na novom autu je bilo upozorenje za umor, a druga lane assist.
Staro 07.07.2024., 08:45   #74137
sokre10
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Jučer idem doma s mora...
Ljudi se voze kao idioti, bez ikakvog ritma i osjećaja za prostor i situaciju u kojoj se nalaze. Od Posedarja do Otočca grozna gužva. Komentiram ženi usred vožnje da se desila neka pizdarija, međutim ništa...
Ljudi se zalijeću pa naglo koče, izletavanja iz desne trake u lijevu pa obilaženje kampera sa 110 km/h, instant gužva.
Tuneli su posebna priča.
Međutim najgore od svega, ograničenja brzine. Na puno mjesta je brzina "fiksnim" znakom, dakle ne semafor ograničena na 80 km/h što je notorna glupost. Uglavnom je to prije nekog nadvožnjaka gdje se parkiraju plavci pa pod paskom naše sigurnosti pune državni proračun.
U Sloveniji se svi drže ograničenja kao pijan plota, ali čim se makneš iz naselja, ograničenje je 90 km/h (cesta da se jedva krajcaju dva auta), a kod nas na j****** autoputu 80 km/h.
Na kraju ti je bolje po staroj po ograničenju i prst u uho...

Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk
sokre10 je online   Reply With Quote
Staro 07.07.2024., 09:03   #74138
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
To ogranicenje je uglavnom gdje je zastitna ograda ostecena.

edit: izjava se odnosi na 80 s fiksnim znakom

Sent from my PGT-N19 using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: generic. 07.07.2024. u 09:56.
generic je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2024., 09:54   #74139
Libertus
Premium
Moj komp

Libertus's Avatar

Datum registracije: Jul 2017
Svaki ili gotovo svaki izlaz s autoputa je 100 ograničenje. Onda razno razna random ograničenja. Na A3 obnovili dio autoputa od NG do SB, ograničenje i dalje 100...
Libertus je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2024., 09:57   #74140
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova

Misliš na bull bar.
Inače Ranger je mala beba, niš posebno. To je mizeran auto u odnosu na F150 ili ne daj bože F250, F350.

A najjači su ovi naši kad uzmu Ranger Raptor pa se ponašaju i zabriju da imaju F150 Raptora.

Pick-up je fora za prevozit građevinski materijal i opremu kojoj ne smetaju oborine.

Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Svaki ili gotovo svaki izlaz s autoputa je 100 ograničenje. Onda razno razna random ograničenja. Na A3 obnovili dio autoputa od NG do SB, ograničenje i dalje 100...
Pa tak i treba bit, svaki dan sam na nekoj autocesti po RH i nebrojeno puta se baš kod izlaza ekipa vozi ko blesava pa sa 150 skuži da treba izać, pa sjeci traku i slično. U biti ne treba se ni ići na autocestu, dovoljno je bacit oko na ZG obilaznicu, uvijek bude sranje ili na Kosnici ili čvor Jankomir, baš zato jer se ekipa ne zna prestrajat. Plus par puta vidio šlepere kako se međusobno obilaze (iako je izričito zabranjeno u određeno doba dana) i to baš kriz čvorište. Pa ekipa zapne iza njih pa drž-nedaj kak van da izađe na izlazu.

E da, pišem autocesta jer jednostavno ne mogu napisat autoput. Uvijek se sjetim profe iz cestogradnje koji je započeo semestar i rekao da tkogod na usmenom kaže autoput ima instant pad.
Objašnjenje - u RH kategorizacija cesta slijedi Put - Cesta - Autocesta. Pa onda ne može bit Autoput tj to je svojevrsni oksimoron

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 07.07.2024. u 10:09.
Wolverine je online   Reply With Quote
Staro 07.07.2024., 11:34   #74141
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova

Možda nije popularno mišljenje ali - ja sam za. Previše je kretena po cestama koji ispucavaju svoj ego na cesti.
Koliko sam čitao, moći ćeš sve to ignorirati i voziti kako hoćeš. Kao i ovaj lane asist, on ti potegne volan, al ako ti to nećeš, nedaš mu.
Samo za crna kutija će sve bilježiti, pa će se izvlačiti podaci i nesrećama
Staro 07.07.2024., 12:09   #74142
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Danas u šetnji prošao pored F-150, doduše, ne u ovako cheap/civilnoj varijanti. Imao je valjda svaku kromiranu šipku na sebi koju jedan takav auto može imati. Impresivno

https://hips.hearstapps.com/hmg-prod...1593102886.jpg
Staro 07.07.2024., 13:21   #74143
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Pa tak i treba bit, svaki dan sam na nekoj autocesti po RH i nebrojeno puta se baš kod izlaza ekipa vozi ko blesava pa sa 150 skuži da treba izać, pa sjeci traku i slično. U biti ne treba se ni ići na autocestu, dovoljno je bacit oko na ZG obilaznicu, uvijek bude sranje ili na Kosnici ili čvor Jankomir, baš zato jer se ekipa ne zna prestrajat. Plus par puta vidio šlepere kako se međusobno obilaze (iako je izričito zabranjeno u određeno doba dana) i to baš kriz čvorište. Pa ekipa zapne iza njih pa drž-nedaj kak van da izađe na izlazu.
Čvor Jankomir je poprilično zayeban. Dvije trake nastavljaju prema Ljubljani (lijevo), a jedna se odvaja desno za Krapinu/Maribor i onda je posebno odvajanje za Zg zapad (jedna traka se odmah pretvara u tri trake). I rampa za uključenje na jankomirski most ima nekoliko stotina metara što se bez onih stupića koje Samoborci napadaju (khm, Hamm, khm) zapuni u roku keks. U normalnom rush houru (ne kad se Austrijanci/Švabe/Turci vraćaju doma), valjda 95% prometa ide desno-desno i onda svaki "neodlučni" koji vozi drukčije od većine unosi nemir (da baš ne kažem kaos). Replyjam tebi jer si spomenuo, ali budući da ti već znaš situaciju, komentar je više za nekoga tko nije iz Zg pa da se malo čudi tom rješenju.
generic je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2024., 17:17   #74144
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Uhh ne idem često tamo ali sam doživio svašta. Uz sve navedeno puno puta se dogodilo da se netko namjerno ubacivao desno ispred svih a i par puta bi neki zbunjeni stranac u zadnji tren cimnuo auto... na tom čvoru sam ekstra oprezan.
Staro 07.07.2024., 18:34   #74145
akoj
lijevo smetalo
Moj komp

akoj's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Koliko sam čitao, moći ćeš sve to ignorirati i voziti kako hoćeš. Kao i ovaj lane asist, on ti potegne volan, al ako ti to nećeš, nedaš mu.
Samo za crna kutija će sve bilježiti, pa će se izvlačiti podaci i nesrećama

U prvoj fazi da samo informacija i upozorenje, ali je dugorocni plan postaviti limitator koji se oslanja na ISA sustav.

Meni nije jasno kako planiraju napraviti da auto zbilja zna koje je ogranicenje obzirom na to da u vecini EU zemlja, kao i kod nas, ogranicenje vrijedi do iduceg krizanja.
Staro 07.07.2024., 18:43   #74146
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor generic Pregled postova
Čvor Jankomir je poprilično zayeban. Dvije trake nastavljaju prema Ljubljani (lijevo), a jedna se odvaja desno za Krapinu/Maribor i onda je posebno odvajanje za Zg zapad (jedna traka se odmah pretvara u tri trake). I rampa za uključenje na jankomirski most ima nekoliko stotina metara što se bez onih stupića koje Samoborci napadaju (khm, Hamm, khm) zapuni u roku keks. U normalnom rush houru (ne kad se Austrijanci/Švabe/Turci vraćaju doma), valjda 95% prometa ide desno-desno i onda svaki "neodlučni" koji vozi drukčije od većine unosi nemir (da baš ne kažem kaos). Replyjam tebi jer si spomenuo, ali budući da ti već znaš situaciju, komentar je više za nekoga tko nije iz Zg pa da se malo čudi tom rješenju.

Ja tvrdim da svi koji idu iz Samobora i ne voze se po lijevoj da su to idioti. U desnoj nemaš kaj raditi. To je za vas da se ubacite i BOK! Da se svi fino vozimo tamo 80 u lijevoj, nikakvih problema ne bi bilo ali ha čujte...

Ali kako su naguzili meni tako se i ja pravim grbav pa odem desnom do vrha kolone i ubacim se ili odem "kao za krapinu" pa ispada da dolazim s istoka pa me puste. Ne mislim čekati tam na vijaduktu iza zavoja da me netko naguzi. Hvala ko da jesam.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2024., 22:00   #74147
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Citiraj:
Autor akoj Pregled postova
U prvoj fazi da samo informacija i upozorenje, ali je dugorocni plan postaviti limitator koji se oslanja na ISA sustav.

I onda si netko isprinta znak (30) na majicu i stane pored ceste

Već vidim kako klinci to rade iz za*ebancije posvuda…
Staro 07.07.2024., 23:17   #74148
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Ekipa, pitao sam par stranica unazad za preporuku za novi auto i mislim da je 90% odluka pala na Octaviju, eventualno Superb ako ne bi previše skuplja bila.

Zanima me kakva je sad situacija s uvozom, isplati li se angažirati ove neke koji se reklamiraju da uvoze automobile svojim kamionom? Bude li sa svim davanjima jeftinija cijena nego da se kupuje kod nas i ako da, koliko je to u prosjeku, 1000€, 2000€?

Rade li ti koji se bave uvozom provjeru kilometara, može li se to uopće npr u Njemačkoj napraviti na npr. tehničkom ili negdje?

Imate li nekoga za preporuku za uvoz?
Staro 07.07.2024., 23:34   #74149
njOob
Premium
Moj komp

njOob's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ekipa, pitao sam par stranica unazad za preporuku za novi auto i mislim da je 90% odluka pala na Octaviju, eventualno Superb ako ne bi previše skuplja bila.

Zanima me kakva je sad situacija s uvozom, isplati li se angažirati ove neke koji se reklamiraju da uvoze automobile svojim kamionom? Bude li sa svim davanjima jeftinija cijena nego da se kupuje kod nas i ako da, koliko je to u prosjeku, 1000€, 2000€?

Rade li ti koji se bave uvozom provjeru kilometara, može li se to uopće npr u Njemačkoj napraviti na npr. tehničkom ili negdje?

Da je nesto jeftinije i nije. Nema pravila. Ovisi sto trazis od opreme... imas vise izbora pa je lakse nac odma sto trazis u budgetu koji odredis.

Sent from my SM-S926U1 using Tapatalk
njOob je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2024., 01:14   #74150
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova

Možda nije popularno mišljenje ali - ja sam za. Previše je kretena po cestama koji ispucavaju svoj ego na cesti.
Puno je veci problem sto su kreteni oni koji su odredjivali ogranicenja brzine po cestama pa se nepotrebno stvaraju guzve... Kada vozis, skuzis da su ta ogranicenja za Renault 4 sa gumama iz 1979... Da su ti znakovi ogranicenja samo 10-20km/h iznad trenutnih, ne bi bilo nikakvih problema...

Dakle, nije problem u postivanju znakova ogranicenja, vec je problem u samim znakovima koji su se nasli na prometnicama po nekom random principu i u 90% slucajeva su potpuno besmisleni...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen

calypso je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2024., 01:33   #74151
webstartm
Sandy!!!
Moj komp

webstartm's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
https://prnt.sc/9r2DJ27yH-Xb

U petak ujutro stradao motorist, "oduzeta prednost" kod skretanja. Ugl vozac je iz gornjeg smjera skretao lijevo dolje u mjesto. Od dole je doletia motorist, znak je 40 zbog krizanja. Preglednost vidite na slici,jos slikano iz "krive" trake gdje je i bolja preglednost bikoz gugl maps.

Kolikom brzinom je dopilotao motorist (oduzeta dozvola,12 bodova,neregistriran motor)
a) 50khm
b)150kmh+
webstartm je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2024., 06:10   #74152
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Puno je veci problem sto su kreteni oni koji su odredjivali ogranicenja brzine po cestama pa se nepotrebno stvaraju guzve... Kada vozis, skuzis da su ta ogranicenja za Renault 4 sa gumama iz 1979... Da su ti znakovi ogranicenja samo 10-20km/h iznad trenutnih, ne bi bilo nikakvih problema...

Dakle, nije problem u postivanju znakova ogranicenja, vec je problem u samim znakovima koji su se nasli na prometnicama po nekom random principu i u 90% slucajeva su potpuno besmisleni...

Ha gle - jedinu kaznu koju sam pokupio za prebrzu voznju bilo je kad sam na otvorenoj cesti vozio 70 a ogranicenje bilo 50. 2 godine nakon toga na istoj trasi su digli ogranicenje na 70...ironija jelte Ima nesto i u tome sto kazes ali ja tu vise ciljam na one sto voze 80+ u gradu ili 100+ na otvorenoj cesti jer zele biti videni. Takvih je malo previse.
tomek@vz je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2024., 06:53   #74153
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Je uobicajeno da ista dionica ima razlicita ogranicenja brzine ovisno kojim smjerom vozis? Ujutro kad idem na posao mogu ici 70, a kad se vracam istim putem s posla onda je 60. Ili toga ima samo kod nas
Staro 08.07.2024., 07:32   #74154
DoxyTheCroat
Premium
Moj komp

DoxyTheCroat's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Citiraj:

Više od nekoliko desetaka prometnih studija za gradove i općine je pokazala istu stvar.
Ako je ograničenje 40 km/h - 50 km/h, ljudi voze u prosjeku raspona 70-90.
Ako je ograničenje 70 km/h, ljudi voze u prosjeku raspona 60-70.
Čudo koliko taj tanjur za kotlovinu s brojkom na sebi ima psihološki efekt na vozača.

Autoceste odavno su laprdali da minimalna brzina osobnih vozila nebi smjela biti ispod 110, a ograničenje za sva 150...ali jbg. Nisu nam ni ceste neka sreća za sve iznad 130, tako da ograničenje ima i smisla na kraju dana.
DoxyTheCroat je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2024., 07:35   #74155
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova

Na forum haeru imaš temu o uvozu automobila.
Odi tamo i budeš vidio jednog koji ima u hrvatskoj firmu i bavi se sa time (fabricio1)

Ekipa ga hvali, drugi je LaLala123 i on je u Njemačkoj i zna isto tako pomagat ljudima
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2024., 08:01   #74156
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Je uobicajeno da ista dionica ima razlicita ogranicenja brzine ovisno kojim smjerom vozis? Ujutro kad idem na posao mogu ici 70, a kad se vracam istim putem s posla onda je 60. Ili toga ima samo kod nas
Je, iako glupo.

Jučer išao sa ženom i malom na kratki izlet i prolazili pored West Gatea. Ograničenje 40 prema WG onom cesticom prije kružnih tokova i hop, rotacija Golfu koji je bio kakvih 200-300 m ispred mene. Valjda je 100 vozio.

U suprotnom smjeru prema Zagrebu je 60 ili 70, nakon kružnih tokova.

Ajde, lik je vozio debelo iznad ograničenja, ali di je ta policija ujutro i popodne dok se razni krkani ubacuju u križanje po rinzolu, prolaze kroz crveno itd...

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2024., 08:53   #74157
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Automobili

Citiraj:

Tako sam i ja dugo razmišljao ali…

Treba uzeti u obzir stanje na toj cesti 24x7 svih 365 dana u godini. Što kada se uhvati mraz na cesti? Ili ljepljivo lišće? Ili kada zbog traktora/kamiona/koječega povremeno bude zemlje i/ili blata na cesti? Tada više ne možeš 70-80 po tim zavojima nego 40 koliko je ograničenje ako ne i manje.

Na Savskoj je ograničenje 40km/h zbog zebri. Koliko puta sam doživio da netko naglo koči sa 70-80km/h ispred dječjih kolica ili starije osobe… jer ekipa misli da su ograničenja postavljali idioti. Ili uopće ne stanu jer su se toliko zaletjeli da niti ne vide ljude na pješačkom.

To što nama nije odmah očito zašto je tako ne znači uvijek da je bezveze. Ima i toga ali nije uvijek.

I da, nemaju svi moderne aute a i mnogi koji ih imaju voze na ćelavim (i jeftinim) gumama.
Staro 08.07.2024., 09:07   #74158
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:

Hahaha, da, dobra fora. Najbolje da onda i ispred skola/vrtica dignemo na jedno 60 pa eto da nema guzve. Stvarno svega se moze covjek nacitati ovdje.
Nije problemu u postivanju znakova ogranicenje nego u znakovima
Epic. Mogli bismo onda maknuti znakove, kao na njemackom autobanhu pa da u gradu nema ogranicenja cisto da nema guzve.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2024., 09:30   #74159
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Dobar, održavan auto sa nevelikom km vani košta kao i kod nas. Samo što vani ćeš naći opremljeniji auto istog modela i godišta kao kod nas.
Staro 08.07.2024., 09:37   #74160
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Dobar, održavan auto sa nevelikom km vani košta kao i kod nas. Samo što vani ćeš naći opremljeniji auto istog modela i godišta nego kod nas.

Ispravak.
Vani imaju modele opreme koji obuhvaćaju stvari koje su kod nas doplata.
A svatko zna da je dodatna oprema pogotovo kod njemaca pod suho zlato.
Colop je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na