|
![]() |
#18991 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Nadam se da će neki ovdje biti tako razumni i susretljivi kad krenu po školama i sportskim objektima sa takvim stvarima. ![]() Edit: U hrv da nebi bilo zabune, lgbt zastave kod hnk su bile samo početak. ![]() Zadnje izmijenjeno od: devaa. 24.06.2024. u 14:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18994 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18996 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Ovaj vikend bingao kao lud. Joko Anwars daydreams and nigthmares - 7 epizoda, Indonezijski horor. Zvuči čudno, ali iskreno puno bolje od zadnjeg Guillermovog sličnog pokušaja sa kabinetom strave. Likovi, teme, cjelokupni ton svega, ma bez problema 8.5/10. I nakon toga sam tražio isto nešto sa samo par epizoda, i odgledao njemački Dear child. Krimi triler, rupa praktički nema u radnji, što je iznimna rijetkost danas. Početak zanimljiv, kraj meni osobno idealan (mada na netu su podijeljena mišljenja oko kraja). 9/10. p.s. oboje je na Netflixu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18998 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18999 |
Guest
|
počeo sam gledati seriju: The shield serija je super i moram priznati da mi je čudno da mi je promakla sve ove godine ![]() |
![]() |
![]() |
#19000 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kakav je taj prison break. Jel vrijedni to pogledat, ak uopce nadem kad je staro mnogo... Fringe zakon, to cuvam spremljeno. Your honour, s1 odlična, s2 srednja zalost. S2 im je bila imo totalno nepotrebna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19002 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19004 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Je, IMHO sjebali su cijelu seriju nakon toga i još su filmove nakrcali da pokušaju sve posložiti, ali žali Bože vremena kaj smo to pratili. Provjeri kolko ti se da ili ako netko na YouTubeu ima kakav kratak sadržaj da vidiš da li ti se uopće isplati počinjati s tom serijom.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19005 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Slažem se s kolegom Exiled, dobra prva sezona, a onda svake sezone sve gori odron. Ne bi nikom preporučio da troši vrijeme na to. Prva sezona nema nikakav kraj tak da se ne isplati samo to gledati.
![]() |
#19006 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma nista, ak je cliff necu ni pokusavati. Jer nema mi gore neg pocnem gledati i onda kvaliteta ode u k a meni bed prekinut jer ocu znat šta je bilo i onda se patim. Trebaju mi serije dobre ko narcos koji sad gledam da me drze od pocetka do kraja i da se ni u kojem trenu ni upitam zast trosim vrijeme. Takvih je bilo puno, al zadnje vrijeme sve manje i manje. I da velikim djelom krivim hebenu woke agendu za to, velikim ![]() Meni treba zabava i mozak na pasu a ne necije agende, propovjedi i ispiranje mozga. Palo mi na pamet, zamilite da danas idu snimat band of brothers, nasta bi to licilo lol. Btw kakav je onaj novi "treci" dio sa avionima? To je finished ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19007 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima novi vrlo dobar band of brothers (Masters of the Air), samo kaj ne sudjeluje veliki Spielberg pa nije jednako kvalitetno...tada u vrijeme Ryana i tanke crvene linije takva serija je imala više smisla zbog atmosfere i popularnosti ta dva filma. Stalno ima novih kvalitetnih serija i filmova bez woke sadržaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19008 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
BoB je odličan, fantastična serija i IMHO vj najbolji USA WW2 uradak. Pacific mi je bio mrvu lošiji, ali i dalje dosta dobar i sada Masters of Air mi je za par kopalja lošiji...ali i dalje je to OK. Samo je BoB debelo iznad. BoB sam pogledao mislim kakvih 4-5 puta, moožda ću ponoviti i Pacific, ali Masterse neću sigurno više gledati. Još kad se sjetim igranja CoDa nakon gledanja BoB, uf...predobro, pričam o prvom CoD koji je jako ličio na seriju. ![]() A ja sam trenutno krenuo DS9 ispočetka, nakon što sam pogledao onaj doku sa ljubičastobradim sam se opet napalio i navalio na seriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19009 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Masters je počeo jako dobro, ali već nakon 3 epizode ogroman let down... Previše aviona namjerno nagurano u kadar samo da bude zanimljivo. Pogrešan tip aviona u drugom dijelu serije za koji mi je neshvatljivo da je takav propust napravljen. Dosta tehničkih grešaka kod CGI-a i sličnih stvari. Doduše, to je jako teška tema za pokriti i snimiti kako treba. Film Memphis Belle iz 1990 je meni osobno puno bolja ekranizacija te tematike. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19010 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedna od najboljih serija koju sam gledao uz Justified i The Wire ![]() Morao bi ponovno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19011 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 01.07.2024. u 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19013 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Nismo dugo o seriji From ![]() Na imdb stranici je već stavljena 3 sezona samo s epizoda 1...12 Kad sam je već počeo gledati baš me zanima kaj su smislili za treću sezonu.
![]() |
#19015 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Inače iznadprosječno volim kojekakve ratne tematike, al neznam zašto, Band of Brothers mi nije nikada 100% sjeo, da mi bude najbolja shema ikad. Možda imam tu blagu neku podsvjesnu žicu protiv jingoističke "mi ameri smo najjači, spašavamo svijet" propagande i sličnog, dok recimo film S.P.R. mi je bio top. Jel ima još netko da mu neki općeprihvaćeni "klasici" nisu legli ? Druga od tog su Sopranos, ta mafija i mafijanje tematika me jednostavno ne privlači. @geronimo Prison break je bio fascinacija prije 15ak godina, prve dvije sezone su dosta kvalitetne i inovativne,svakom ih preporučam, no kasnije su krenuli reciklirat i vrtit se u krug, čak su i proto Fast and Furious foru izveli (prije FF takvih manevara) gdje ekipicu tih rastrčanih krimosa legaliziraju i angažiraju za neke vladine poslove, u 4. sezoni iirc. ---- Od britanskog humora koji je prošao ispod radara, tj točnije, (nasilno) zaboravljen jer je samo jednom oko 2000.te nova tv to prikazivala, je svakako Muška Družba, e to bih volio opet pogledat. Konceptualno, likovima i nastranosti mi se serija nekako blago naslanja na "Guest House Paradiso" film (u kojem glumi i Vincent Cassel !) s nažalost pokojnim jednim britanskim komičarem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19016 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19017 | |
Premium
|
Citiraj:
Ta serija mi je ostala u gorkom sjećanju, nešto me vuče da ju gledam, ali serija ustvari nema ni radnji ni ideja, ništa. 1. epizoda onako, prolazna. 2. ništa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19018 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Mene je Band of Brothers bacio u dane kad smo igrali Call Of Duty.
![]() |
#19019 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Naravno da BoB nije Kapetan Amerika, al gura taj jedan američki pop prikaz da je ww2 počeo u Europi tek 1944. s iskrcavanjem u Normandiji, a da se do tada ništa nije nigdje uopće događalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19020 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Počeo sa novom sezonom Boysa, i ne vidim neki problem, ok je. Pederluk ff-am, a ostalo je kao i prije, crni humor i bizarne scene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|