|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ma ne, nego da je s tim parcijalnim ispitima bilo generalno gledano lakše položiti. Makar je tako bilo u moje vrijeme. Ogromni predmeti s puno gradiva su se dali bez većih problema riješiti s 3-4 kolokvija.
![]() |
#64 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo službenih sastava.... Sastavi Hrvatska: Livaković - Stanišić, Šutalo, Pongračić, Gvardiol - Kovačić, Brozović, Modrić - Mario Pašalić, Kramarić, Sučić Italija: Donnarumma - Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Darmian - Barella, Jorginho - Raspadori, Pellegrini, Dimarco - Retegui |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#70 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
ajde laku noć... protiv Albanije u 95 minuti, protiv Italije u 98 minuti.....ekipa koja tako primi golove u dve utakmice za redom nema što tražiti u završnoj fazi turnira |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma nisu danas nasi nista novo pokazali. Po statistikama je Italija zasluzila pobijediti... nema veze, sad cemo dva dana citati novinske clanke o potencijalnom prolasku u knockout ako ss posloze zvijezde
![]() |
#73 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Smjena generacija očajno odrađena za ponavljanje povijesti |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Jbg prokletstvo senatora kao i obično. Nikad ne napravimo smjenu na vrijeme jer nitko nema muda/inteligenciju napraviti promjene. Očito ono "Obitelj" znači nepotizam i nesposobnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#77 |
Premium
|
Sudac je prica za sebe, ali nije nas ostetio protiv Albanaca i Spanjolaca, stoga je smijesno vaditi se. Ovo je trenutno nas maksimum i dok se ne odradi smjena bit cemo treci razred europskog nogometa. Vec Modric nesto naklapa da jos nije vrijeme za oprostaj - stari vrijeme je bilo nakon Katra najkasnije. Svaka cast svemu, ali treba znati kad je kraj.
![]() |
#78 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Ovi naši kao da nisu balkanci, već tetke. Kontra napad imas 3-4 min do kraja, prolazi centar ulazi u 20-25m s loptom umjesto da mu skačeš na glavu pa makar i pod cijenu crvenog za prolaz, oni ko tetke trčkaraju oko njih. Da su bar malo više na ibru, a ne ko pičkice u strahu. Sramota, a Modriću je vrijeme da se umirovi na vrhuncu, ili će završiti u zabiti ko Penaldo i Messi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
znam da će nekoga zasmetati ili čak pomisliti da nije istina, ali dalić je veliki vjernik i u repku ne ulaze koji nisu vjernici ili ako i uđu ne dobivaju nikada šanse. ne znam kako majer stoji po tom pitanju jer ne pratim iskreno i mislim da je to stvar osobne prirode, ali nekako mi se čini da on nije u toj priči i da ga zato jebe s pozicijama i nikada ne igra važne tekme. modrić se neće umiroviti na vrhuncu jer da je to htio to bi bilo prije 4 ili 6 godina. ako netko misli da će vinicius ili bellingham igrati sa 32 ili 34 godine kako igraju sada onda se gadno vara. 24 do 28 su najjače godine za nogometaša. ako si baš jako posvećen zdravlju i vježbi možeš to produžiti na još par godina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Dalić je naš nauspješniji izbornik ikada, to su činjenice sviđale se nekome ili ne. Kad se pobjeđuje onda su igrači zaslužni za to, kad se gubi onda je izbornik kriv, genijalna logika. Uspone i padove i smjene generacija imaju sve repke na svijetu tako da to nije ništa čudno. Dobiti gol u zadnjem napadu je peh samo takav, ali to je nogomet...
![]() |
#82 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Zanima me, jer Dalića znam osobno, pa me zanima. Dalić je vjernik, ima puno vjernika u repki, ne zbog Dalića, nego jednostavno to je trend kod sportaša danas, svi vide Boga, svi se mole, križaju i za sve je zaslušan bog (ne samo u nogometu). Ali eto, isto tako, znam par momaka koji nisu vjernici i igrali su jučer cijeli meč. Broz prvi. 25-32 su prime godine za nogometaša. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 25.06.2024. u 17:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Modrić je do 27. godine bio bez trofeja (ne računam Dinamo), sve što je osvojio s Realom je nakon 27.
![]() |
![]() |
#85 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Objektivno... ove tri utakmice koje su naši odigrali su sramotne s obzirom na razinu na kojoj ti igrači igraju u klubovima. Dakle, igrači nisu krivi, kriv je onaj koji ih je posložio tako kako ih je posložio da budu apsolutno beskorisni na terenu. Gledam Brozovića jučer. Ne trči, hoda. Maše rukama okolo bezveze. Nikakva volja i želja za ičime. Dobije loptu i krivo je doda. Stoji ko kip u prostoru, a njegov igrač 10 metara od njega. U par navrata odguruje vlastite igrače u 16 i stvara prostor za talijane. Obrana...koja obrana? Naši čuvaju jedan drugog. Kod one obrane Livakovića, tri talijana sama stoje pred golom... Jedinog igrača koji se usudio puknuti po golu i skoro zabio, vadi van i stavlja metuzalema Perišića. Perišić ulazi na teren kao kauboj. Samo on je bitan, samo njemu treba lopta. Što s loptom napravi...ništa. Cijela igra na ovom prvenstvu je bila kukavička s igračima koji su se po terenu kretali ko magla i bez ikakvog reda i plana. Nikakva timska igra, svako igra za sebe. Dobro smo i prošli bez ikakve formacije i strategije. Muhe bez glave, na kraju se svi skupili oko sredine i smetali jedan drugom. Kod gola, friški Juranović zaboravlja na svog igrača... Ovo je rijetko viđeni amaterizam. Samo je Škotska gora od nas na ovom prvenstvu, ali vjerojatno bi i od njih izgubili...
![]() |
#86 | |
Premium
|
Možeš riješiti dres? Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nogomet
Citiraj:
Jedini naš igrač koji redovito trči više od 13km po utakmici. Kovacic prosjek 8-9, rijetko koji 11 i to moze na godisnji nakon toga. Slazem se skoro u svemu u vezi generacije, slabog Brozovica u igri, lose igre ostalih, nedoreceni standard i oblik igre ali reci da Brozovic hoda je smijesno. ![]() Kod nas treba svjeza krv i rijeseno. Forsirati jedno vrijeme istu ekipu, uigrati, ne ocekivati nista par godina i eto nas opet u igri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Broz kako je prve dvije odigrao protiv talijana je bio super. I dalje je to slabo. Možda je nekorektno njega spominjati pored Kovačića, ali od tog dečka smo rijetko kada što i vidjeli, pa je onda njegova alibi igra valjda u redu. Dok je Broz bio stroj. Da smo poluvrijeme gubili 2:0 ne bi mogao bilo tko išta prigovoriti. A taj "peh" gol u produžetku... pardon, "nadoknadi" je stravičan promašaj obrane. U više navrata smo u tom prod... nadoknadi, nadoknadi bili potpuno prepušteni slučaju sa slobodnim igračima na lijevoj strani (njihovoj). Katastrofalna reakcija. Da sam ja izbornik rekao bih ovim debilima mi idemo doma, ako po vašim kalkulacijama ispada da idemo dalje dajte to nekome koje bio još lošili od nas. Mi prolaz nismo zaslužili i idemo tamo odakle smo došli, u tri pizde materine. A da je talijanima da zabiju gol trebala takva "nadoknada" i kriminalna obrana za koju bi čovjek sa strane pomislio da su utakmicu prodali, jasno govori kakva je to smiješna ekipa. Bolje da je albanija išla dalje, srčano su se borili. Svi dalićevi upitni potezi nisu samo njegovi već i stožera. Pa bogati, u stožeru ima valjda više ljudi nego igrača u reprezentaciji. Pa zar je moguće da svi oni skupa ne vide kakav je loš posao napravljen? Igrača očito ima, vrijeme je da se ide dalje. Najbitnija stvar koja se trebala napraviti na ovom prvenstvu nije napravljena. Meni je žao vremena provedenog sjedenjem pred TVom, mogu misliti kako je ekipi koja je arlaukala na stadionu.
![]() |
|
|