Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.06.2024., 18:46   #61
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Podsjeća na kolokvije na faksu
U smislu da kad krenu kalkulacije kako proc, znas da ces pasti?
GoGzS je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2024., 20:44   #62
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Ma ne, nego da je s tim parcijalnim ispitima bilo generalno gledano lakše položiti. Makar je tako bilo u moje vrijeme. Ogromni predmeti s puno gradiva su se dali bez većih problema riješiti s 3-4 kolokvija.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je online   Reply With Quote
Staro 24.06.2024., 19:19   #63
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Kad izlaze sastavi za tekmu sa Italijom?

Sveto trojstvo Modrić-Brozović-Kovačić ostaje konstanta?
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2024., 19:52   #64
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Evo službenih sastava....

Sastavi
Hrvatska: Livaković - Stanišić, Šutalo, Pongračić, Gvardiol - Kovačić, Brozović, Modrić - Mario Pašalić, Kramarić, Sučić

Italija: Donnarumma - Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Darmian - Barella, Jorginho - Raspadori, Pellegrini, Dimarco - Retegui
Staro 24.06.2024., 21:15   #65
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Dalić svaki put druga postava i to ne samo različiti igrači nego i isti igrači, ali na skroz drugim pozicijama.
Staro 24.06.2024., 21:51   #66
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Ovih 11 HR neće zabiti gol, primiti ga možemo i te kako....
Staro 24.06.2024., 22:35   #67
spiderhr
Premium

spiderhr's Avatar

Datum registracije: Jul 2021
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Ovih 11 HR neće zabiti gol, primiti ga možemo i te kako....

A nekak su ugurali poslije promašenog s 11 metara. Šarafim po kompu, sve ištekao, maknuo viška kablove, stavio kraće ako sam imao samo da smanjim šumu. A nogomet gleda stari pa čujem. Inače ne pratim nogomet.
Staro 24.06.2024., 23:01   #68
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Ako je ovo trebalo da Dalić ode onda neka.
Staro 24.06.2024., 23:02   #69
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ovo može samo Hrvatska.
Staro 24.06.2024., 23:03   #70
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

ajde laku noć...

protiv Albanije u 95 minuti, protiv Italije u 98 minuti.....ekipa koja tako primi golove u dve utakmice za redom nema što tražiti u završnoj fazi turnira
Staro 24.06.2024., 23:13   #71
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Istina, nismo zaslužili ići dalje. Jbg, trebalo je dobiti Albaniju...
gmax je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2024., 23:22   #72
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Ma nisu danas nasi nista novo pokazali. Po statistikama je Italija zasluzila pobijediti... nema veze, sad cemo dva dana citati novinske clanke o potencijalnom prolasku u knockout ako ss posloze zvijezde

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2024., 23:25   #73
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Smjena generacija očajno odrađena za ponavljanje povijesti
Router je offline   Reply With Quote
Staro 24.06.2024., 23:27   #74
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Jbg prokletstvo senatora kao i obično. Nikad ne napravimo smjenu na vrijeme jer nitko nema muda/inteligenciju napraviti promjene. Očito ono "Obitelj" znači nepotizam i nesposobnost.
Staro 24.06.2024., 23:28   #75
spiderhr
Premium

spiderhr's Avatar

Datum registracije: Jul 2021
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ma nisu danas nasi nista novo pokazali. Po statistikama je Italija zasluzila pobijediti... nema veze, sad cemo dva dana citati novinske clanke o potencijalnom prolasku u knockout ako ss posloze zvijezde

Mislim da će se razglabati o sucu.
Staro 24.06.2024., 23:33   #76
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Sudac je smeće, ukenjao je i neke prethodne utakmice, ali vučemo probleme od naše prve utakmice. Tko se bude samo fokusirao na suca je idiot.
Staro 24.06.2024., 23:43   #77
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Sudac je prica za sebe, ali nije nas ostetio protiv Albanaca i Spanjolaca, stoga je smijesno vaditi se.
Ovo je trenutno nas maksimum i dok se ne odradi smjena bit cemo treci razred europskog nogometa. Vec Modric nesto naklapa da jos nije vrijeme za oprostaj - stari vrijeme je bilo nakon Katra najkasnije. Svaka cast svemu, ali treba znati kad je kraj.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 24.06.2024., 23:47   #78
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Vec Modric nesto naklapa da jos nije vrijeme za oprostaj - stari vrijeme je bilo nakon Katra najkasnije. Svaka cast svemu, ali treba znati kad je kraj.
Ma neka ga, ali neka ulazi u 70-toj minuti kao i za Real. Tako je trebalo biti i na ovom prvenstvu.
Staro 25.06.2024., 00:27   #79
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Ovi naši kao da nisu balkanci, već tetke. Kontra napad imas 3-4 min do kraja, prolazi centar ulazi u 20-25m s loptom umjesto da mu skačeš na glavu pa makar i pod cijenu crvenog za prolaz, oni ko tetke trčkaraju oko njih. Da su bar malo više na ibru, a ne ko pičkice u strahu. Sramota, a Modriću je vrijeme da se umirovi na vrhuncu, ili će završiti u zabiti ko Penaldo i Messi.
devaa je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2024., 15:47   #80
tizhu
Premium

Datum registracije: Sep 2014
Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
Jbg prokletstvo senatora kao i obično. Nikad ne napravimo smjenu na vrijeme jer nitko nema muda/inteligenciju napraviti promjene. Očito ono "Obitelj" znači nepotizam i nesposobnost.
od prvog dana.
znam da će nekoga zasmetati ili čak pomisliti da nije istina, ali dalić je veliki vjernik i u repku ne ulaze koji nisu vjernici ili ako i uđu ne dobivaju nikada šanse. ne znam kako majer stoji po tom pitanju jer ne pratim iskreno i mislim da je to stvar osobne prirode, ali nekako mi se čini da on nije u toj priči i da ga zato jebe s pozicijama i nikada ne igra važne tekme.
modrić se neće umiroviti na vrhuncu jer da je to htio to bi bilo prije 4 ili 6 godina.

ako netko misli da će vinicius ili bellingham igrati sa 32 ili 34 godine kako igraju sada onda se gadno vara. 24 do 28 su najjače godine za nogometaša. ako si baš jako posvećen zdravlju i vježbi možeš to produžiti na još par godina.
tizhu je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2024., 17:12   #81
nepalac
Registered User

Datum registracije: Feb 2022
Dalić je naš nauspješniji izbornik ikada, to su činjenice sviđale se nekome ili ne.
Kad se pobjeđuje onda su igrači zaslužni za to, kad se gubi onda je izbornik kriv, genijalna logika.
Uspone i padove i smjene generacija imaju sve repke na svijetu tako da to nije ništa čudno.
Dobiti gol u zadnjem napadu je peh samo takav, ali to je nogomet...
Staro 25.06.2024., 17:32   #82
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
od prvog dana.
znam da će nekoga zasmetati ili čak pomisliti da nije istina, ali dalić je veliki vjernik i u repku ne ulaze koji nisu vjernici ili ako i uđu ne dobivaju nikada šanse. ne znam kako majer stoji po tom pitanju jer ne pratim iskreno i mislim da je to stvar osobne prirode, ali nekako mi se čini da on nije u toj priči i da ga zato jebe s pozicijama i nikada ne igra važne tekme.
modrić se neće umiroviti na vrhuncu jer da je to htio to bi bilo prije 4 ili 6 godina.

ako netko misli da će vinicius ili bellingham igrati sa 32 ili 34 godine kako igraju sada onda se gadno vara. 24 do 28 su najjače godine za nogometaša. ako si baš jako posvećen zdravlju i vježbi možeš to produžiti na još par godina.
A odakle tebi takve informacije?

Zanima me, jer Dalića znam osobno, pa me zanima.

Dalić je vjernik, ima puno vjernika u repki, ne zbog Dalića, nego jednostavno to je trend kod sportaša danas, svi vide Boga, svi se mole, križaju i za sve je zaslušan bog (ne samo u nogometu).

Ali eto, isto tako, znam par momaka koji nisu vjernici i igrali su jučer cijeli meč. Broz prvi.

Citiraj:
25-32 su prime godine za nogometaša.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 25.06.2024. u 17:46.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2024., 17:37   #83
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
Tko se bude samo fokusirao na suca je idiot.
ne vrijeđaj 98% rvata
njih 98% se puta zašto je produžio dok takijani ne daju gol

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2024., 17:39   #84
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:
24 do 28 su najjače godine za nogometaša. ako si baš jako posvećen zdravlju i vježbi možeš to produžiti na još par godina.
Ronaldo ima više zabijenih golova nakon 30 godina, nego što je imao do 30.

Modrić je do 27. godine bio bez trofeja (ne računam Dinamo), sve što je osvojio s Realom je nakon 27.
Staro 25.06.2024., 19:01   #85
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Objektivno... ove tri utakmice koje su naši odigrali su sramotne s obzirom na razinu na kojoj ti igrači igraju u klubovima.

Dakle, igrači nisu krivi, kriv je onaj koji ih je posložio tako kako ih je posložio da budu apsolutno beskorisni na terenu.

Gledam Brozovića jučer. Ne trči, hoda. Maše rukama okolo bezveze. Nikakva volja i želja za ičime. Dobije loptu i krivo je doda. Stoji ko kip u prostoru, a njegov igrač 10 metara od njega. U par navrata odguruje vlastite igrače u 16 i stvara prostor za talijane.

Obrana...koja obrana? Naši čuvaju jedan drugog. Kod one obrane Livakovića, tri talijana sama stoje pred golom...

Jedinog igrača koji se usudio puknuti po golu i skoro zabio, vadi van i stavlja metuzalema Perišića.

Perišić ulazi na teren kao kauboj. Samo on je bitan, samo njemu treba lopta. Što s loptom napravi...ništa.

Cijela igra na ovom prvenstvu je bila kukavička s igračima koji su se po terenu kretali ko magla i bez ikakvog reda i plana. Nikakva timska igra, svako igra za sebe.

Dobro smo i prošli bez ikakve formacije i strategije. Muhe bez glave, na kraju se svi skupili oko sredine i smetali jedan drugom.

Kod gola, friški Juranović zaboravlja na svog igrača...

Ovo je rijetko viđeni amaterizam. Samo je Škotska gora od nas na ovom prvenstvu, ali vjerojatno bi i od njih izgubili...

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2024., 19:03   #86
strikoo
Premium

strikoo's Avatar

Možeš riješiti dres?

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
A odakle tebi takve informacije?

Zanima me, jer Dalića znam osobno, pa me zanima.

Dalić je vjernik, ima puno vjernika u repki, ne zbog Dalića, nego jednostavno to je trend kod sportaša danas, svi vide Boga, svi se mole, križaju i za sve je zaslušan bog (ne samo u nogometu).

Ali eto, isto tako, znam par momaka koji nisu vjernici i igrali su jučer cijeli meč. Broz prvi.

25-32 su prime godine za nogometaša.
strikoo je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2024., 20:41   #87
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Austrijanci su pozitivno iznenađenje.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 25.06.2024., 20:48   #88
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor strikoo Pregled postova
Možeš riješiti dres?

Ne.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2024., 20:54   #89
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Nogomet

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova

Gledam Brozovića jučer. Ne trči, hoda. Maše rukama okolo bezveze. Nikakva volja i želja za ičime. Dobije loptu i krivo je doda. Stoji ko kip u prostoru, a njegov igrač 10 metara od njega. U par navrata odguruje vlastite igrače u 16 i stvara prostor za talijane.

Jedini naš igrač koji redovito trči više od 13km po utakmici. Kovacic prosjek 8-9, rijetko koji 11 i to moze na godisnji nakon toga. Slazem se skoro u svemu u vezi generacije, slabog Brozovica u igri, lose igre ostalih, nedoreceni standard i oblik igre ali reci da Brozovic hoda je smijesno.
Kod nas treba svjeza krv i rijeseno. Forsirati jedno vrijeme istu ekipu, uigrati, ne ocekivati nista par godina i eto nas opet u igri.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 25.06.2024., 22:18   #90
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Broz kako je prve dvije odigrao protiv talijana je bio super. I dalje je to slabo. Možda je nekorektno njega spominjati pored Kovačića, ali od tog dečka smo rijetko kada što i vidjeli, pa je onda njegova alibi igra valjda u redu. Dok je Broz bio stroj.

Da smo poluvrijeme gubili 2:0 ne bi mogao bilo tko išta prigovoriti. A taj "peh" gol u produžetku... pardon, "nadoknadi" je stravičan promašaj obrane. U više navrata smo u tom prod... nadoknadi, nadoknadi bili potpuno prepušteni slučaju sa slobodnim igračima na lijevoj strani (njihovoj). Katastrofalna reakcija.

Da sam ja izbornik rekao bih ovim debilima mi idemo doma, ako po vašim kalkulacijama ispada da idemo dalje dajte to nekome koje bio još lošili od nas. Mi prolaz nismo zaslužili i idemo tamo odakle smo došli, u tri pizde materine.

A da je talijanima da zabiju gol trebala takva "nadoknada" i kriminalna obrana za koju bi čovjek sa strane pomislio da su utakmicu prodali, jasno govori kakva je to smiješna ekipa. Bolje da je albanija išla dalje, srčano su se borili.

Svi dalićevi upitni potezi nisu samo njegovi već i stožera. Pa bogati, u stožeru ima valjda više ljudi nego igrača u reprezentaciji. Pa zar je moguće da svi oni skupa ne vide kakav je loš posao napravljen? Igrača očito ima, vrijeme je da se ide dalje. Najbitnija stvar koja se trebala napraviti na ovom prvenstvu nije napravljena. Meni je žao vremena provedenog sjedenjem pred TVom, mogu misliti kako je ekipi koja je arlaukala na stadionu.
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je online   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na