|
![]() |
#10501 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Otisak prsta ili PIN i nema otključavanja ekrana. Otisak radi baš dobro, moraš sa svih strana otisnuti prst koji želiš i nema brige da bi drugom priznalo. Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10502 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10503 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#10504 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Što kupiti u srednjoj klasi: Redmi note 13 pro 5G - mogu ga naći za 250€ Redmi note 13 pro plus 5G- cca 330€ Samsung A55 - našao sam jednog za 300€ Svi su novi, nekorišteni s računom i garancijom... Što kažete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10506 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Da Samsung je najsigurnji izbor al ono kaj je najsigurnije je da exynos najveće sranje od soca |
![]() |
![]() |
![]() |
#10507 |
Registered User
Datum registracije: May 2014
|
Jel bi se ovo isplatilo uzeti? https://laptopi.hr/mobiteli-i-tablet...8849034-detail Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10510 |
Registered User
|
Činio mi se povoljan cijenom i sa dobrim karakteristikama... Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10513 |
Registered User
|
Imam redmi note 10 pro i nemam ne znam kakvih problema sa mobom...ovaj 12t činio mi se kao dobra zamjena za solidni cijenu...u tom rangu cijene ne nalazim bas nešto što bi me privuklo Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10515 |
Registered User
|
Da, greska...na 12x sam mislio.. hvala Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10516 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo, kao vlasnik dotičnog već pune 2 godine imam ti ovo za reći, kamera vrh, software kaska, iako sam dobio HyperOS, ostao sam na Android 13 koji je gore već 1 godinu skoro. Povremeno, kada mu dam malo da spremi neki fajl, on to uredno i brzo spremi, ali zna zablesirati i onda kada otvoriš folder vrti doslovno nekoliko sati da otvori sadržaj. Ovo mi se dogodilo 2 puta do sada, a na pola je popunjen od ovih 256GB kolko ima. Proc je avion, leti doslovno, ali uzmi u obzir da ja ne igram niti sam ikada igrao igrice tako da za to ne znam. Metalno kućište i staklo koloko nalokolo. Jedino taj glupi zakrivljeni ekran, ja sam zbog toga popizdio i sada nemam nikakvu zaštitu na njemu, jer ta zakrivljena zaštitna stakla pucaju nakon prvog dodira sa rubom i jednostavno mi se ne da više mijenjati (koristio sam ona koja se ljepe sa UV ljepilo). Sa njime se dobije 67W punjač (to je danas tako rijetko da je to nečuveno). Sve u svemu, sa tih par mana, za tu cijenu, ja bi ga opet kupio (ali nebudem jer moj još traje, a i mora jer je samo 2 godine star ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10517 |
Registered User
|
Hvala ti puno puno na informacijama. Sve se čini super jedino me lagano odbija što ekran nije ravan.. Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10518 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Nakon sad već par mjeseci s 12 pro 5G, nemam nikakvih primjedbi, skinuo sam HyperOs, sve radi bez problema, ništa ne šteka, sve uredno otvara, baterija drži odlično. Osobno nikad ne bih kupio iz mob uz koji ne dolazi punjač, jer to je čisti idiotizam, posebno kad platiš neki mob malo skuplje
![]() |
#10519 |
Premium
|
note 13 pro i njegovih "200" megapiksela nije ni blizu toj brojci. usporedio sam normalnih 12MP koje inače radi sa 200MP koje sam resize-ao na tih isth 12MP, i razlike nema ili je toliko minorna da ju ja na 32" ekranu ne vidim. EVENTUALNO ima mrvu više detalja u shadowsima. nije da je kamera loša, nije, ali nema neku oštrinu. isto je i sa kamerom na 13t pro - 50MP je tek neznatno oštrije od normalnih 12MP. te vodene boje su valjda IN zadnjih 5 godina or so. ako niš drugo 13t pro snima raw, dok note 13 pro - NE. po pitanju oštrine, i dalje stari mi note 10 (sa 108MP wide i 20MP ultra wide) radi oštrije fotke i od jednog i od drugog - i to na oba objektiva. njegov UWA je po oštrini na razini glavne kamere sa note-a 13. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10520 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
Imam mob star 4 g., Samsung S20 FE Snapdragon. I realno za 500 evra ja nemam opciju za nadogradnju. A toliko me taj mob izašao tada. Do tud smo došli. Dakle ili iskenjat 800 evrića ili nastavit s ovim. Jel niti Poco F6 niti Moto 50 pro nisu toliko bolji. Honor 200 pro je 600 eura a nit je nešto posebno bolji. S23 je isto 600 eura, super mob ali s jadnom batkom. Gledam samo nove mobitele. Zadnje izmijenjeno od: delavi. 04.07.2024. u 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10523 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Šta bi vi prije, Xiaomi Poco F6 12/512 za 400eur ili OnePlus Nord 3 16/256 za 352eur? U Mobileshopu. Ne igram se na mobu uopće, kamere mi se čine ok na oba, tu nisam prezahtjevan. Ne mijenjam često mobitele i da mi ok radi slijedećih 4-5 god ako je moguće. Trenutno imam Realme 8 4/64 i on mi pomalo šteka. Što se tiče memorije, 256GB mi je sasvim dovoljno, tako da tu ne bi dao prednost Xiaomiu ali vidim da mu je procesor dosta jači, sad nebitno ali za 4 god.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10524 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Možeš slobodno uzeti Nord 3 i uštedjeti. Dimensity 9000 je zvijer, a još imaš i 16GB RAM-a. To će godinama raditi bez greške. Šogor ima taj mob i skroz je zadovoljan...Ekran je odličan, sve leti na njemu, baterija super. Kamere ako nisi zahtjevan su sasvim solidne. F6 je za tu cijenu super, ali nećeš vidjeti razliku u ničemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10526 | |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10528 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10529 |
Banned
Datum registracije: Apr 2020
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10530 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
i ja. 2000 kuna dao za njega nekom liku. mob bio ko nov. ne mislim ga skoro mjenjat. zadnjih 5 mobitela svi rabljeni iz višeg ranga - svi bili top. zapravo nikada mi se niti jedan mobitel u životu nije pokvario. niti tv. niti veš mašina. niti frižider. zašto? kupim ili novo ili flagship i prodam na vrijeme. može i meni 50 centi za savjet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|