|
![]() |
#18931 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18932 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Komentirali smo i to već u nekoliko navrata (1 - 2) i nažalost sve se kao i uvijek vrti oko nofca, nema tu neke prevelike mudrosti. Nitko ih ne tjera, sami sebe su sjebali i sad kad je to jednostavno otišlo predaleko, za njih povratka više nema. Umjesto da priznaju da su se gadno zajebali u kalkulacijama - veliki studiji, producentske i financijske kuće koje stoje iza njih, fino udaraju kontru i svu krivnju za neuspjeh nekog filma ili serije svaljuju na publiku i kritiku.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18933 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18935 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Sad ce vam dezurni podrzavatalji objasnit da je to normalno, te pozeljno i da se ljudska vrsta razmnozava istospolno ![]() Edit: Nisam kliknuo na posalji jutros i sad sam zakasnio. Vec je pocela kontraofenziva kao na Neretvu ili sto vec ![]()
![]() |
#18937 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
Citiraj:
Uzas, otvorim oboje a intervju se svodi na to koliko je serija gay i kak je c3po lezba… umjesto da se prica o radnji, likovima, itd.. On the other hand počeo sam gledati Dextera, odgledao prve 3 ep. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18938 |
Premium
|
Krenula druga sezona House of the Dragon. Pogledao dostupnu epizodu i fino je krenula, bez praznog hoda. Jedino kaj se mučim prijetiti događaja iz prove sezone, trebali su za nas senilne ubaciti sažetak u prvih pet minuta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18939 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Puno se beba rodilo, long story short. ![]() ![]() Zmajevi su straight još uvijek ili su se počeli i oni mazati popreko? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18941 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
serija bi se komotno mogla zvati "Crno bijeli svijet"... isto tak, ne sjećam se većine iz S1, al ionak se sve vrti u krug pa nije problem pratiti: suze, zmaj, incest, mač, zmaj, suze, metak-metak, zmaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18942 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18943 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
(da se trigeraju ovi gori) Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18944 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18945 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jucer sam dobio preporuku za Rick&Morty. To moram obavezno krenuti gledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18947 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18948 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Family guy i Office, to mi je bilo top. American dad ne bas. Ovo drugo nabrojano nisam ni vidio privlacnim. Zadnje sto sam gledao je Parks and recreation jer je netko rekao da je slicno Officeu i slazem se, odgledali smo je u mjesec-dva. Nije tako dobra, ali ima svojih momenata. Prva sezona nije neko mjerilo, u drugoj se glavna glumica maaalo karakterno promjeni. Zadnju sezonu nisam bas pratio 100%, nije mi se dalo, razvodnilo se to nekako, ali ajde oke je bilo.
![]() |
![]() |
#18949 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
American Dad sam probao, nije išlo. Nije cringe humor kao Rick & Morty, ali nije ni crno kao Family Guy. Nisam probao Bob's Burgers, ali iz glupog razloga što mi se dizajn likova ne sviđa
![]() |
#18950 |
Buying Bitcoin
|
Danas objavljeno... Disney ne želi bijelce. Ironično, nitko se ne diže na noge zbog očitog rasizma kad su bijelci u pitanju. Pitam se šta bi bilo da se radi o drugoj strani. Ovo više nije želja za raznolikošću, ovo je obična rasistička isključivost. Mislim, ovo se odnosi na cijelu industriju serija i filmova i u zadnje vrijeme su baš pojačali napore da svih razbjesne. Nije baš da nije za ovaj forum ali kužim problematiku. No upravo u konstantnoj šutnji i je problem. Nisam htio citirati, ali vidim ovdje neki pametnjakovići nude "pa onda nemoj gledati te filmove/serije ako te to smeta" i sl. rješenja kao soluciju. To su isti ljudi koji, kad vam raznolikost dođe u kvart i počne raditi probleme, silovati, pljačkati, razbijati, će ti reći "pa promijeni kvart ako ti to smeta", "Nemoj izlaziti noću kad su oni aktivni", i sl. Dokle, Anglosaksoncu ? https://x.com/JamesOKeefeIII/status/1803833834946883901 P.S. Mod nemoj se ljutit, znam da vam je ovo borderline tematika, ali ovo je u najboljoj namjeri. Budete li htjeli brisati post, molio bih barem prvo u dm da popričamo. Hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 20.06.2024. u 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18951 | ||
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
I dalje se sve vrti oko nofca, čim se dijele povišice za DEI tematiku, a kasnije se čude kad serije i filmovi ispadnu zadnje sranje koje nitko neće (po)gledati. EDIT:
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. 20.06.2024. u 22:37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18952 | |
Premium
|
Citiraj:
Onda ajmo svi vikati na Disney. Evo svi se slažemo i u toj slozi idemo zajedno naprijed. Ja te od danas podržavam 100%, reci mi kako još mogu pomoći. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18956 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#18958 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ostajem pri svome, ovo je normi forum i to ti ovdje nije tema. Prosta činjenica je da većinu ljudi jednostavno nije briga o tome i ne žele razmišljati o tome (dok ne budu prisiljeni na to), to je isto legitimno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18959 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Po mom skromnom mišljenju, ako je radnja za acolyte (i.e. drek) onda nam ne ostaje ništa drugo nego biti "prisiljen na komentiranje". Radilo se o "normi forumu" ili ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18960 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
ali mislim da si stvari odveo...a tad too far.... ![]() ono sto su anglosaksonci izvodili (i jos uvijek izvode) povjesna je praksa u svim tim rabotama koje spominjes iznad i na ne bas suptilan nacin...tako da, mozda je malo licemjerno preispitivati taj drustveni shift na taj nacin...just sayin ![]()
![]() |
![]() |
|
|