|
![]() |
#18813 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18817 |
DIY DILETANT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18819 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Da napišem nešto nakon 100 godina s obzirom da sam ponovno u život ugurao ponešto vremena za multimediju ![]() ![]() Odgledao sam; Hidden Assets Samo S01. Prati tim Irske policije/porezne koja se bavi zapljenama nelegalno stečene imovine, radnja priču dalje iz Irske vodi u Belgiju. Očekivao sam kamilica u vidi još jedne policijske serije za ubit vrijeme, ali dobio sam više od toga. Imho isplati se pogledat, barem S01, ne znam kakva je S02, vidim da je druga radnja i drugi glumci... 8/10 Showtrial Britanska (mini) serija o ubojstvu za koje je optužena kćer miljardera i sin ministrice. Ako izuzmemo da je dotična miljarderka užasno antipatična, serija je zanimljiva i napeta do u sam kraj, preporučam. 8/10 Bad Banks Sadržaj zanimljiv, izvedba loša, očekivao sam više banke i financije, a dobio sam mix svega udrobljeno u svega par epizoda. Prva sezona još donekle ima navučenu pozitivnu ocjenu, pogotovo par početnih epizoda, ali kako ide kraju sve je lošije i lošije, dok je drugsa sezona totalni fijasko kao i kraj koji je ostavljen za eventulani nastavak za kojeg se nadam da se neće snimat ![]() 5/10 navučeno Rekyl Također zanimljiv sadržaj gdje glavni lik izlazi iz zatvora i pokušava dokazati korupciju policije u vlastitom slučaju. Ali izvedba je ajme, priča nepovezana, radnja puna rupa, gluma loša. 4/10 (može komodno i 2... preskočit svakako)
![]() |
#18820 |
DIY DILETANT
|
Druže El Prezidente, vidim da vam nisu strani ne-engleski uratci, znak je to širine duha i moćnog intelekta potrebnog za simultano praćenje radnje i čitanje titlova. Evo par preporuka: https://www.imdb.com/title/tt6144672/ https://www.imdb.com/title/tt11542694/ https://www.imdb.com/title/tt10540276/ https://www.imdb.com/title/tt9612102/ Uživajte! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18821 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Je je, um je britak nema šta ![]() ![]() Uglavnom operiram po Pickboxu, a u zadnje vrijeme ponešto i na Netflixu, a na oba, pogotovo prvome ima dosta europskog materijala, a u moru amerikanizacije čak mi i odgovora to ![]() Zahvaljujem na prijedlozima, bacim oko ![]()
![]() |
#18822 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18824 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 12.06.2024. u 12:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18825 | |
DIY DILETANT
|
Citiraj:
Ako su prizivale zrele paradajze na RT, upalilo je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18827 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Šta bi značilo da ga se ne smije uzimati kao relevantno ocjenjivačko tijelo (osim user scoreova). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18828 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Mislim da čak nije potplaćeno, jednostavno se "kritičari" sami autocenzuriraju i pišu u skladu sa partijskom linijom. U suprotnom bi netko mogao pomisliti da im se ne sviđaju ideološke poruke serije, a za to se lako danas dolazi na crnu listu, gubi se posao, sponozori itd.itd. Kakve god ovi bljuvotine snime, kritika će uvijek pisati hvalospjeve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18829 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18830 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ali ima i onih koji iskreno review-aju: https://www.forbes.com/sites/erikkai...ode-ever-made/ Citiraj:
![]() |
![]() |
#18831 | ||
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Citiraj:
Citiraj:
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18832 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bodkin - serija ima neuobičajenih 7 epizoda od cca. 50-tak min. Radnja je jednostavna - američki podcaster u pratnji dvije novinarke Engleskinje dolazi u Irsku vuko**binu da bi istražio nestanak 3 osobe prije 25g. Ima dobrih fora, a likovi su karakterne karikature. Očekivao sam nešto više.
![]() |
#18833 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Dobro da nisam upalio to woke sranje kaj praise-aju draganovi podanici s bug-a, jer bi vjerojatno nekaj letilo u telku. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18834 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#18838 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
Citiraj:
Problem je u tome šta nažalost ne možeš pobjeći, osim ako se prvobitno netko nije žrtvovao pa nam prenio info. Osobno vidim te woke gluposti instant gasim, u zadnje vrijeme se okrećem dobrim starim/filmovima serijama. Koji bogu hvala nisu prilagođeni “modernoj publici” tko god ta publika bila, ali kao što kolega kaže kao fana SW universea, ovakve debilane me vrijeđaju. Sad čekam još supermana crnca, bladea bijelca i po mogućnosti možda batmana kineza iz ukrajine sa roditeljima iz rusije, islamske vjeroispovijesti. I onda je nakarada tim glupostima kompletna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18839 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#18840 |
Premium
|
Ja očekujem umiranje superheroja u serijama i filmovima, te nešto ozbiljnije i originalno. Ali dok odrasli ljudi ne krenu u kina ili dok barem na netflixu ne odaberu češće ozbiljniji film, bit će kakva publika takav sadržaj. Dječji sadržaj. A sad koje je boje superman tak svejedno. Ja bi gledao Supermana da ga snimi Nolan i sa The Rockom bez problema, jer bi bio donekle prilagođen odraslijoj publici. Zašto kad su mi zabavni? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|