|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
www.lule.tk
nekupujte kod navedenig ako niste iz ZG nazovem tipa u utorak (i na mail mu posaljem popis komponenti) i on kaze poslat ce HPexpressom odmah u srijedu ujutro..... u cetvrtak nestigne i nazovem ga i pitam jel poslao - kaze nijestigao u srijedu polsao je danas (cetvrtak) - nestigne ni u petak kad je trebalo a ni u subotu. danas ponedjeljak nazovem bratica u posti kaze nije doslo nista a inace stvari koje se posalju subotom idu redovnom linijom i u vinkovce dodju u 7 ujutro.... dakle tip nije poslao uopce.da se razmujemo, nije bila rijec o stvari za 100 vec za 2000 kn pa nemoze reci da mu se nije dalo slati za sitnicu.... glavno da ja 5 dana cekam njegovo i gubim vrijeme a od drugih svercera posiljke stizu odmah sutra |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: www.lule.tk
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
nije da ga branim, al GREG, pa mozda nije imao trenutno to sto si trazio. Znas, ne nabavlja on to po 1000 komada, pa ima za prodat kad god treba. Moras imat malo razumjevanja... dobro priznajem, ovo da je poslao (a zapravo nije) ni u kom slucaju nije u redu.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ma mogao mu je poslati mail i reci da nema na lageru te stvari koje je narucio ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
hvala ti boze imam pol rodbine u HPu i znam da nikakva posiljka nije poslana ni HPexpressom i redovnom linijom na adresu koju sma mu dao..... takvo sranje se neoprasta cak ni miatovom frendu ![]() sad sam narucio od onog vedrana rekao je da ce poslati danas ili najkasnije sutra - isporuka D+1....pa da vidimo koliko stoji ono o nemogucnosti nabave tih stvari.jer svi oni nabavljaju na istim mjestima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
(°_°)
|
Citiraj:
Lule je fakat fer, i stvarno mi je zao da je tako ispalo kako je ispalo... To sto je zajebo, ah, njegov problem, nece dobit tih 2000kn prometa ![]() Bio je bolestan zadnjih tjedan dana, frka u skoli... Ne moze opet sve stizat ![]() Al da je zahebo, zahebo je :mad:
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() javio mi se tip, kaze da je posiljku zabunom poslao u zadar....sad Vinkovci-Zadar......vidi li tko neku slicnost?nezvuci mi ko logican zajeb ![]() inace znam da si ti s njim frend ili sta vec - zato sma i uzeo kod njega jer si ga mislim preporucivao koji put (ili samo spominjao ko bi vise znao) pa reko nebi ga valjda proporucivao da nevalja....ali jebiga, ovo mu nije dobra reklama.sreca njegova javio se bas kad sam ga htio po newsima pljuvat.ja sam inace rodjen u znaku jarca a to donosi tvrdoglavost - nebi ni nakon godinu dana propustio barem jedanput nesto protiv njega napisati ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Feldwebel
|
Odlično. Oba su nova i super rade. Rekoh ti da su jednom za svagda problemi riješeni. Nema više izgorenih diskova. Nema više ništa što bi utjecalo na to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Školu?! Hm... (kao profesor ili đak??) Neznam miato ništa o tom Lule, no to mi je sve tako smijesno... Previse je firmi u Zgu da bi se isao zezati, a od tipa imam samo broj moba?! A to sto mozda ima nesto na akciji, ... rade ja platim u ve-milu pa me zajebu pa dobim bolju komponentu ![]() ![]() nego se preko tel. zezati... Kupio sam komp. na 5 mjesta u Zgu... kako bih sklopio ovo u signaturu... no sve sam u jednom danu, šta danu u 1 sat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
(°_°)
|
Citiraj:
Imas njegovu adresu kad ti stigne posiljka. Mozes doc kod njega osobno po robu...
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 |
***2CROwded***
|
E Miato, nisi mi rekao ide u skolu jos??? Pa kako nabavlja tako robu?? Smrdi mi po ribi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
ovako..... POBIJ KLINCE ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
(°_°)
|
Citiraj:
Ja ih ne vidim ![]() a kako nabavlja robu, gdje, posto... nisam ga pitao ![]() a greg, na isti nacin i ja razmisljam.... ako mi i klinac moze robu iste kvalitete prodati po nizoj cijeni, nije me briga od kud je nabavlja ![]() A i mrzim predrasude da se s "klincima" ne moze ozbiljno trgovat. Kad se dogovorim s nekim oko prodaje, i nademo se za primopredaju, lik mi kaze da je ocekivao stariju osobu. Pa sta... ko mu je kriv. Dobio je kvalitetnu robu po boljoj cijeni (ne govorim konkretno o PC komponentama...) ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
***2CROwded***
|
miato mi možeš odabrati proc. ? Kupio bi ga od Lule... Ili to moram sam???? Mislio sam ono, da mi isfura Tbred B, ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Kazne za takve slučajeve su toliko minimalne da to nikoga ne brine. A nikoga niti ne brine jer svi rade online update za sve programe. Svakako da u Mirkosoftu znaju koji su to. Ne znam baš da su nekome došli na vrata a večina je ovdje bolje opremljena od samih pirata. Jedino što se ti programi ne dilaju nego koriste za vlastite potrebe.
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Feldwebel
|
Ako sam dobro upoznat još je uvijek na snazi zakon o poticanju na kriminalnu radnju. Ako ostaviš auto sa ključevima i papirima u autu, sam si kriv što su ti ga mrknuli a još možeš platiti kaznu. Tako je i sa programima. Ako netko nešto naruči, onda potiče pirata na kazneno djelo a to policija ne bi smjela. Tako ga i odvjetnik-početnik može izvući za 5 minuta.
![]() |
#24 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Ipak, bez obzira na to, nekolicina mojih prijatelja je izgubilo svoje supliere ( i ja s te strane ). Trenutno hlade pete u čumezu, sad ako se ne varam baš na tu spiku - policija naruči po principu donesi, pa ti platim i hop - na licu mijesta ![]() Dali to ima smisla ili ne zbog zakona o potcaju - neznam, ali znam da se dosta pirata ukakalo u gaćice ko zečevi zbog tih akcija. Logika je jednostavna, koga će ti vraga tih par hiljada kuna ako moraš gledati četiri zida na 2m kvadratna, da ne spominjemo otvaranje dosijea i probleme/bruku/kaznu na sudu. Čini mi se da se ekipa previše zajebava i ne razmišlja da je piratluk opasna stvar s velikim posljedicama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ekspert iz sjene ...
|
Ha slušaj, dali je dobio zatvor neznam za sigurno .... Ono kaj JE dobio je dosije i ime na crnoj listi kao pirat - kaj realno NIJE dobro ... Isto tako dobio je zapljenu HRPETINE CD-a, 1 PC-a ( nisam ziher za konfu, ali 3 plex prižilice SCSI ) i 1 laptop Dell ( opet znam samo da ima 1,8 P4 mobile i 512 RAM-a ) Drugim riječima OGROMNA šteta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
sto se tice robe u danasnje dobra wifi-a stvari se mogu drzati i u backup-u kod frenda ali i rasuto po mrezi..... neznam kolko je tu kod nas kapacitet servera ali mislim da bi se zanimljiva roba mogla i javno drzati ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|